- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
bilmiyorum ki canım bende tesadüfen sayfada gezerken gördümHb cimbommm
Ya tuzlugum çok şaşırdım tedavi görüyor muydu kiiiii yumurta geliştiriciler falan
enjektördemi uyguluyosn cimbomcumevet canım o yöntemide uyguluyorum
bilmiyorum ki canım bende tesadüfen sayfada gezerken gördüm
enjektördemi uyguluyosn cimbomcum
bilmiyorum ki canım bende tesadüfen sayfada gezerken gördüm
enjektördemi uyguluyosn cimbomcum
bulbingul senn bat 5 iymiş canım daha erken değilmi test
için
sende tatlım
ya hicoşş
bugunlerde senle benden başka forumda olan yok kızz
İlk defa hassas test denedim daha önceleri normal testlerden yaptım tabiki hep negatifti.yinede ümitlenmiyorum kendimi kaptırmıyorum fakat ayağa kaltığımda kasıklarıma acayip ağrı giriyor.bilemedim ne yapacağımı günümü beklemekten başka çarem yok.varsa kendini belli edecek bakalım.
veee bulbingul hamileee o haldeeee
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr Good morningggggggggggggggggggggggggggggg
kızlar dün gece tam yatacam karnım ağrıyor wc ye bir gittim aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yemişi kırmızı kartı:2: offf dedim ya bütün hayallerim çamurlu suya düştü .
neyse yarın doktora gidecem ya geldiği iyi oldu .
Tuzluğum Batımı 3 Nisan yazzzzzzzzzzzzzzzzz bari bugün birde doğum günüm yine yarım kaldımmmmmmmm
Bi kişi bile olsa umut olacak bize ins var hamisimiz
Ins.dedigiin gibidir tatlım. .
kızlar habere bakınnnnnnnnn .
Allah yardımcısı olsun inşlllllllllllllll tutunur bebeği .
Alıntıdır .
Antalyadaki Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Estetik Rekonstrüktif Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan 23 yaşındaki Derya Serte embriyo transferini başlattıklarını açıkladı.
AÜ Hastanesinde 8 Ağustos 2011de Derya Serte 7 saat süren operasyonla, kadavradan rahim nakli yapılmıştı. Özkan ile Başhekim Prof. Dr. Mustafa Ünal, dün yaptıkları yazılı açıklamada, Derya Sert için ön hazırlıklar tamamlanarak, geniş bir ekip tarafından embriyo transferi işleminin başlatıldığını duyurdu.
bu aldığım test hassas testmiş bana söylenilene göre araştırdığıma göre çizgi şeffafta olsa var ilk hamileliğimdede normal kaset testte 3 gün öncesinden çıkmıştı.tabiki erken aslında ne biliyim dayanamadım.
Selam kizlar,nasilsiniz?
var mi Insallah güzel haberler?
ya benim lekelenme devam ediyor kahverengi,yani iki üc güne ben kirmizi kartimi yerim yerimde otururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?