Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

neyse canlarım ben cıkım gıdımde yemek yapım aksama görüşürüz tekrardan .kendınıze ıyı bakınn

sende tatlım
ya hicoşş
bugunlerde senle benden başka forumda olan yok kızz

bulbingul senn bat 5 iymiş canım daha erken değilmi test
için

bu aldığım test hassas testmiş bana söylenilene göre araştırdığıma göre çizgi şeffafta olsa var ilk hamileliğimdede normal kaset testte 3 gün öncesinden çıkmıştı.tabiki erken aslında ne biliyim dayanamadım.

İlk defa hassas test denedim daha önceleri normal testlerden yaptım tabiki hep negatifti.yinede ümitlenmiyorum kendimi kaptırmıyorum fakat ayağa kaltığımda kasıklarıma acayip ağrı giriyor.bilemedim ne yapacağımı günümü beklemekten başka çarem yok.varsa kendini belli edecek bakalım.

veee bulbingul hamileee o haldeeee

veee bulbingul hamileee o haldeeee

inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah arkadaşım hayal kırıklığına uğramamak için kaptırmıyorum.beklicez ve göreceğiz inşallah isteyen herkese ve banada versin hayırlısıyla Allah.
Bu arada internette hassas teslerin pozitifleri diye araştırdığımda benimki ile aynı olan çok var.kafanı şişirdim ama heyecandan işte

canım kısmet bir dahaki aya üzülme sakın
benimde bu ay uudum azalıyor adet belirtilerim başladı bile şimdiden
nasip artık

canım ben bu haberi bayağı bi zamandır takip ettim cdden çok entresan geldi
emekleri boşa çıkmasın inşallah

bu arada sabahtan beri bakamadığımdan herkese tek tek cevap yazayım dedim karşılaşamıyoruz nedense

canım hassas testler doğru yan ıt veriyor olarak biliyorum ama tabii nasip bu işler
sen yine temkinli davrar kesinleşince burada hep beraber halay çekeceğiz

Selam kizlar,nasilsiniz?

var mi Insallah güzel haberler?

ya benim lekelenme devam ediyor kahverengi,yani iki üc güne ben kirmizi kartimi yerim yerimde otururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…