- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah arkadaşım hayal kırıklığına uğramamak için kaptırmıyorum.beklicez ve göreceğiz inşallah isteyen herkese ve banada versin hayırlısıyla Allah.
Bu arada internette hassas teslerin pozitifleri diye araştırdığımda benimki ile aynı olan çok var.kafanı şişirdim ama heyecandan işte
Gunaydinnnnnnnn kislarrrrrrr
gunaydın hicran nqr canımcım
Gunaydinnnnnnnn kislarrrrrrr
İyidir canım geç kaktım ortaklığı toparlayacam bugün güne gidecem özleyecem sizi
Sen ne yapiyosun naber
İyidir canım bugün pek gelemeyecem güne gidicem sen nee yapıyorsungunaydın sekerımm napıyosunuz bakım keyıfler nasıl
ii bende bi bakıyım dedim
İyidir canım bugün pek gelemeyecem güne gidicem sen nee yapıyorsun
İyi olmuş canım nasılsın
hımm tamam canım .git tabı arkadas ortamı güzel olur acılırsın
İyidir canım geç kaktım ortaklığı toparlayacam bugün güne gidecem özleyecem sizi
Sen ne yapiyosun naber
iyi ediyorsun hayatım. bende napım bı yandan muge anlıyı izliyorum bı yandan burda zaman gecırıyorum.calısmalar dun gece de devam ettıKaç gündür evden çıkmıyorum sıkıldım canım sen ne yapıyorsun
bugun benim batımı bekliyoruz kızlar
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm Günaydın şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmm
Canlarım işler yoğun anca girdim . beyazlım , tuzum biberim , esracım ve diğer hamiş adaylarına sesleniyorum oyunuzu bana verin
seçmen girişi yaptım
batı gelmeyenler hala umut var biliyorsunuz değil mi
benim bugün randevum vardı 11.40 ta . 1 e erteledim . heyecandan duramıyorum neden bilmiyorum ama kürtajdan sonra ilk defa tedavi amaçlı doktora gideceğim .
allahım inşlllllllllllllllllll uğurlu gelir bu ay son olur .
öperim hepinizi
bugun benim batımı bekliyoruz kızlar
hosgeldın canım.
insallah bu ayyy bizlerin ayı olur göbüşlerimiz bebişlerle dolar
Günaydın kizlar benim bat halaa yok geçen ay 6 gun geçmişti yine gecikcek sanırım
iyi ediyorsun hayatım. bende napım bı yandan muge anlıyı izliyorum bı yandan burda zaman gecırıyorum.calısmalar dun gece de devam ettı
Aynen bende bu mugeye bakıyorum bu size bakıyorum bi gidiyorum ortalığı topluyorum bizde çalıştık ama çok verimli olmadı bebek için
insallah gelmezzzzzzzz hayırlı haberlerını alırız canım
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm Günaydın şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmm
Canlarım işler yoğun anca girdim . beyazlım , tuzum biberim , esracım ve diğer hamiş adaylarına sesleniyorum oyunuzu bana verin
seçmen girişi yaptım
benim bugün randevum vardı 11.40 ta . 1 e erteledim . heyecandan duramıyorum neden bilmiyorum ama kürtajdan sonra ilk defa tedavi amaçlı doktora gideceğim .
öperim hepinizi
ay inşlllllllllllllllllllllll tatlım inşlllllllllllllllllllllll
didemcim sende pko var mı ?
Bende varımmmmmmmmmmmm kis günaydın ne yapıyorsun görüşemiyoruz gidip gelince hemen yaz drr ne dedi
Yok yavrumm yaa her ay 24 de oluyodum subat 24 bekliyodum 2 martta geldi bu ay da 2 nisanda olmam lazımdı ama yok henüz
hoşgeldin böceğimmmm, hadi bakalm güzel haberlerle dönersin inşall canım benimBen geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm Günaydın şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmm
seçmen girişi yaptım
öperim hepinizi
Bekleme canım ins gelmez bu gün geçmez artık kendine bu uğraş bul vik dolas kafan dağılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?