- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
Yok yavrumm yaa her ay 24 de oluyodum subat 24 bekliyodum 2 martta geldi bu ay da 2 nisanda olmam lazımdı ama yok henüz
iyi ediyorsun hayatım. bende napım bı yandan muge anlıyı izliyorum bı yandan burda zaman gecırıyorum.calısmalar dun gece de devam ettı
insallah gelmezzzzzzzz hayırlı haberlerını alırız canım
gel anam gel yamacıma gel hicrannnnnnnnnnntamam şeker hemen gelip size rapor verecem
Didem yoksaaaaaaaaaaaaaamisin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ay inşlllllllllllllllllllllllll boşa değildir bu gecikme sonunda güzel haberler verirsin bize inşlllllllllllllllllllllll
gel anam gel yamacıma gel hicrannnnnnnnnnntamam şeker hemen gelip size rapor verecem
Didem yoksaaaaaaaaaaaaaamisin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ay inşlllllllllllllllllllllllll boşa değildir bu gecikme sonunda güzel haberler verirsin bize inşlllllllllllllllllllllll
didem nerlerdesin sen kuzucum özlettin kendini
Buralardayım tatlım ben kırmızı kartı bekliyorum :) sen nasılsın
ama olmaz ki böylebi giriyorum 5 safya kaynatmışınız ama ortalık bomboş yarım saat takılıp bekliyom gelen giden yok çıkıyorum tekrar giriyorum gene yazıp kaçmışsınız yalnızım...
Asyalim ben varım ama bende cikcam birazdan ne yapıyorsun
kuzucuklar yalnız değilsinizi ben geldiiimm pofu adet olmana cok üzüldüm canım ama merak etmeyin bende arkanızdan geliyorum
inşallah arkamızdan gelmezsin canım ya inşallah pozitif düşün regl olmadın sonuçta daha canım
ya benim regli ben anlamadım ya bazen 29unda bazen 28 inde bazen 32 sinde şimdi de 27sinde geldi....eee o zaman ben ne zaman yumurtluyorum yahuuu
sende pko mu var canım, o zaman ovulasyonla yapıcaksın yumurtlama takibini
yok diye biliyorum canım 10 gün önce gittiğimde adetimin 21.günü testini de yaptı doktor sonucunu yarın öğreneceğim.....canım doktor takibinde tedaviye başlayacağım yinede bu ay ov testi alayım mı sence?
bence al canım ne kaybedersinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?