Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

iyi ediyorsun hayatım. bende napım bı yandan muge anlıyı izliyorum bı yandan burda zaman gecırıyorum.calısmalar dun gece de devam ettı

insallah gelmezzzzzzzz hayırlı haberlerını alırız canım

bende bi müge bi serap bi kk ya bakıcaz artık canım umutlu değilim ama ben yine de

Güzel haberlerinizi bekliyoruz kıslar aseliim canim benim ins hayırlı haberlerle gelirsin

Keşke canım ama test yaptim dün negatif maalesef(

ama olmaz ki böyle bi giriyorum 5 safya kaynatmışınız ama ortalık bomboş yarım saat takılıp bekliyom gelen giden yok çıkıyorum tekrar giriyorum gene yazıp kaçmışsınız yalnızım...

ama olmaz ki böyle bi giriyorum 5 safya kaynatmışınız ama ortalık bomboş yarım saat takılıp bekliyom gelen giden yok çıkıyorum tekrar giriyorum gene yazıp kaçmışsınız yalnızım...

Asyalim ben varım ama bende cikcam birazdan ne yapıyorsun

tünaydın kızçelerrrr nasılsınız bakem
buarada ben bugün regl oldum batasıca kırmızılarım bir gün önceden geldiçok üzüldüm ama yapacak hiçbirşeyim yok rabbime dua etmekten başka rabbim neyler neylerse güzel eyler....eskisi gibi asla ve asla ağlamayacağım elbetteki ki içim parçalanıyor ama ağlamayacağımher şerde bir hayır vardır eğer yarın adet olsaydım doktor işim bir ay sarkacaktı çünkü reglimin 2.günün doktora gitmem lazım işte böyle kader arkadaşlarım durmak yok yolumuza devam edeceğiz dua ve sabır ileeee....tuz_karabiberim canım inşallahhhhhh inşallahhhhh sen regl olmazsın canım

kuzucuklar yalnız değilsinizi ben geldiiimm pofu adet olmana cok üzüldüm canım ama merak etmeyin bende arkanızdan geliyorum

kuzucuklar yalnız değilsinizi ben geldiiimm pofu adet olmana cok üzüldüm canım ama merak etmeyin bende arkanızdan geliyorum

inşallah arkamızdan gelmezsin canım ya inşallah pozitif düşün regl olmadın sonuçta daha canım
ya benim regli ben anlamadım ya bazen 29unda bazen 28 inde bazen 32 sinde şimdi de 27sinde geldi....eee o zaman ben ne zaman yumurtluyorum yahuuu

sende pko mu var canım, o zaman ovulasyonla yapıcaksın yumurtlama takibini

sende pko mu var canım, o zaman ovulasyonla yapıcaksın yumurtlama takibini

yok diye biliyorum canım 10 gün önce gittiğimde adetimin 21.günü testini de yaptı doktor sonucunu yarın öğreneceğim.....canım doktor takibinde tedaviye başlayacağım yinede bu ay ov testi alayım mı sence?

bütün topiklere yazmısımdır burayada yazım belkı yenı bısı duyarımmm
bende pkoyum veeeee 11 aydırrr bebeişimmm yokkkk
bu ay klomen kullandım birsürü yumurtam oluştu ama kucuk dedı dr bugün dr tekrar muaneye cagırdı bakalımm neolcaaakkk inş. büyümüştür ovu testleri bizlerew fayda etmıo full 2 çizgi gösterio bende ole en azındannn adetlerım fulll gecıkırrrr buay 21 olmam gerekıoooo amaaa bakalım ne zaman teşvik edecekler yada 9 aylık etmıcekler gorcezzz

bence al canım ne kaybedersinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…