Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

daha önce hiç yapmadın mı canım

yok anacım nerdeeeee adamı yeni ikna ettim herşeye 3.5 yıl resmen direndi burnumdan getirdi buarada da çocuk diye ölüyor beni deli ediyordukürler,ebeye gitmeler.yakı yapıştırmalar vs yapmadığım kalmadı ama eşim kür filan içmiyordu doktor ilişki deyince kitleniyordu çok şükür bayağı düzeldi.....yani anlayacağın almak bugüne kısmetmiş canım hiç denemedim adetimin bitmesine yakın elime geçer inşallah...

Son düzenleme:

hadi bakalım bence eşine keçibounuzu kürü içirmeye ikna et canım cok fark ediyo

hadi bakalım bence eşine keçibounuzu kürü içirmeye ikna et canım cok fark ediyo

geçen ay içti biraz canım reglim bitsin yine içireceğim inşallah hatta kendide farkındaydı işe yaradığınınbakalım yarın doktor ne yapacak bana alttan muayene edecek sanırım reglili olarakkadınlık zor anacım zorrrrrrr

hiç sorma canım herşey meydanda

Canlarım ben geldim . Doktordan geliyorum . Şincik şöyle oldu .
Gittim ben genç bir bayan doktor sohbet ettik kısaca hikayemi anlattım . Dedi vakit kaybetme sana aşılama yapalım .
Hocam dedim maddi olarak hiç uygun değilim ama en azından dedim bu arada yumurta takibi yapalım çatlatalım belki iyi olur dedim . Dedi ben sana aşılama öneriyorum şansın yüksek yani eşinde sorun yok sende yumurta var olur bence dedi .
Tabi bunca yıllık tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim her doktor sizi muhtemel para olarak görüyor . Kadın iyi bir kadındı kararını verirsen aşı yaparız olmadı yumurtanı takip ederiz sana kalmış dedi bu arada düşün dedi .
Bana Klomen verdi . bittikten 2 gün sonrada kararını vermiş olarak gel dedi . Birde glifor kullanıyordum devam et ve lütfen bırakma dedi pko da cevap alınabildiği bir tedavi yöntemidir dedi . Birazda kilo verirsen tamamdır bu iş dedi

Bakalım bu ay klomen ile başlayacaz inşl yüzüm güle . Şimdi kızlar size sorarım . aşı normal ilişkiden farklı değil çok . Yani tüp kadar şansın yok . şimdi ona 500 TL verecem . yani ben tüp için para biriktirirken buna para vermek çok cazip gelmedi . sizce ne yapayım canlarım bana akıl verin ki bu ay 500 tl bir tarafımdan mümkün değl çıkaramam

canım bence aşılama yaptır ama devlette yaptır canım ozaman sadece ilaçların yüzdesini verirsin canım 500 tl bencede fazla aşılama için hakkında hayırlısı olsun inşallah...
hiç sorma canım herşey meydanda
aynen öyle canım yiğitin malı meydanda gerek

canım öncelikle yeni başlangıç... yeni umutlar demek inşll bu ay daha farklı olur senn için

Ben bu sayfada yeniyim diger forumda bir kac yazim oldu hamilelik icin önerilerim ancak kimse sanki ilgilenmedi gibime geldi halbuki baska ne maksat ile yazicamki sanki.
Gercekten niyetim yardimci olmak kendimde bu yazdiklarimi deniyorum daha yeni basladim.

bebeğim devlette çok gidip gelecek durumda değilim . biliosunuz devlette işler ağır ilerliyor işyerimden o kadar uzun boylu izin alamam . En son zeynep kamile gittiğimde oranın doktoru ile kavga ettim adamı elimden zor aldılar buraya hem işyerine yakın diye hemde ne bilim uygun diye bir gideyim dedim . kocama kalsa hemen başlayalım diyor oda bir sevindi ki anlaramam telefında

canım öncelikle yeni başlangıç... yeni umutlar demek inşll bu ay daha farklı olur senn için

inşllllllllllllllllll datlum .

canım kim kızdırdı seni kıyamam sana nolduuuuuuu

anlıyorum canım seni sonuçta çalışan bir bayansın bende araştırmaya gidiyorum malatyadayım gurbetteyim yani özeldekiler olaya sadece maddiyat olarak bakıyorlar oyüzden devleti tercih ettim ben heleki son gittiğimde doktor bana özeldeki doktor seni para için operasyon etmiş kazıklamış deyince beynimden kaynar sular döküldü insanlık bu kadarmı ölmüş dedim ya sağlık bu ya sağlıkhakkında hayırlısı olsun gülüm inşallah

Hoşgeldin canım . nasıl önerilerin oldu bizimlede paylaşbilirsin burada birbirimize yardımcı olmak için varız .

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]hamişlik bekleyen[/td]
[td]BATasıca bat[/td]
[td]hamişlik durumu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tuz karabiber[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td] pozitif:123: negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asel k[/td]
[td]3 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1982[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]belirtiler var:123: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlım[/td]
[td]6 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hicran4242[/td]
[td]27 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tales and legends[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]pozitif :123:negatif[/td]
[/tr]
[/table]
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] didem_brs [/td]
[td]2 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]7 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asudesude[/td]
[td]2 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknurum28[/td]
[td]10 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cimbom33[/td]
[td]19 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulbingul[/td]
[td]5 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pofuduknaz[/td]
[td]3 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Sadece yazdiklarima pek bi cevap alamayinca üzüldüm,bu sayfayi buldum istiyorumki bebek istiyen bayanlarla el ele verip birlikte denedigimiz seyleri paylasalim.
Ben eylülde bebegimi kaybettim yani düsük yaptim ve daha yeni kendimi toparladim.Ama eylülden bugüne okadar cok arastirmalar okumalar sorusturmalar yaptimki herkezle paylasmak isterim.

merhaba canım hoşgeldin sayfamıza aselin sayfasında herkes birbirini dinler sorulara ortak çözümler aranır. senin bizimle paylaşıcakların neler bu arada batını söyle listemize yazayım seni de

Belki bunu cok okudunuz duydunuz ama gercekten yapip yapmadinizi bir düsünün.
1. Günde 3 litre kesinlikle fazlasi tabiki süper olur su icin. Milleu yu tam sulandiriyor.
2. Dondurma yiyin hergün bir tane,Soguk süt icin ve bol bol beyaz yogurt yiyin. Soguk kan dolasimini hizlandiriyor.
3. Alt bölümünüzü soguk suyla hergün yikayin özellikle yumurtlama gününden ihtibaren hergün.
4. (Emin degilim galiba arastirmalarima göre türkcede adi frambuaz) onun yapragini adet oldugunuz günden ihtibaren yumurtalama gününe kadar hergün günde iki bardak cayini iciniz.
mümkünse cok az sekerli iciniz.
5.Grapefruit meyvesini sabah ac karnina yiyiniz veya suyunu iciniz yalniz 100% olmali suyu.Günde bir veya iki su bardagi icin ama 1 litreyi asmayin.
DIKKAT: MEYVE DEYIP GECMEYIN SAKIN AMA SAKIN HERHANGI GIBI BIR ILAC KULLANIYORSANIZ BU MEYVEDEN VE SUYUNDAN UZAK DURUNUZ COK TEHLIKELI OLABILIR.
ILACLARLA YAN ETKISI COK TEHLIKELI LÜTFEN ARASTIRIP KENDINIZDE OKUYUNUZ.BASAGRISI HAPI BILE COK SAKINCALI OLABILIR HATTA OLUYOR.GERCEKTEN HIC ILAC KULLANMAYANLAR GRAPEFRUITI YESIN VEYA SUYUNU ICSIN.
6.Günde yarim saat yürüyün buda alt bölümün kanini hizlandiriyor ve hamilige yardimci oluyor.
Suan aklima gelenler bunlar,tabiki bunlar benim arastirip ögrendiklerim ve mantigima yatan seyler ben basladim denemeye sizde deneyin zarari olmaz.

canım sağolhiçbirini daha önce yapmadım ya ben su içme özürlüyüm sanırım türk kahcesi ve çay içiyorum ancak durumum vahim deseneframbuaz değide böğürtlen kökü olabilir mi canım?greyfurttu evet ilaç kullanırken içmek sakıncalı nadide sultandı sanırım hastanelik olmuştu antibiyotik kullanırken içtiği için...

Vera canım burada herkes birbirine yardımcı oluyor rahat olabilirsin . bildiklerini bizimle paylaşman çok hoş . Burada aklına takılan bir şey olursa hepimize sor çünkü hepimiz birbirimizin hamile kalmasını kendimiz kadar istiyoruz .

senin sorun neydi canım ne kadrdır bekliyorsun bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…