Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

elbette canım Allahtan umut kesilirmi hiç
dualara çabalara devam tam gazla
sen nasılsın bu arada hangi süreçtesin
yani yumurtlamamı adet dönemimi bekleme mi.............

canım ganolf kullandım bugün bitti iğneyi kendim vurdum yarın adetimin 7.günü doktor çağırdı bakalım ne diyecek,yumurtalarım hatta kistlerim var galiba onlar ne durumda ondan sonrakı aşamyı bende bilmiyorum canım inankı ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi buzdolabımda beklıyor canım ne zaman derse o zaman vuracağım sonrada aşılamamı yapacak hayırlısı inşallah canım...canım ben sizlere lem yelidi demişmiydim?

hakkında hayırlısı olsun dilerim canım
eğer hayırlı evladın olacaksa olsun inşallah
tedavi eşakkatli zor inşallah sonu güzel olur
yok demedin bişeymi okuyorsun canım yazdıysan bile ben kaçırdım sanırım kusura bakma

canım nasıl abone olunuyor bende bilmiyorum

canım hemen sayfanın üstünde
birinci okunmamış mesajı göster yazar
onun yanında seçenekler var oraya tıkla
bu konuya abone ol gelecek oradan abone ol
kullnıcı kontrol paneline eklenecek o konu ok.

evet canım hayırsızını istemiyorum zaten bugün haberlerde bir çocuk annesini ve anneannesini öldürmüş tüylerim diken diken oldu yemek boğazıma çakıldı rabbim hayırsızını verme dedim inankı
canım 70.000bin tane LEM YELİD çekeceksiniz sadece siz bir bardak suya üfleyip eşinize içirmeyeceksiniz....çekip bitirdikten sonra suyu içmeden ALLAHIM ÇOCUĞU OLMAMAK SADECE SANA MAHSUSTUR deyip içeceksiniz ben yaptım kızlar sizlerde yapın inşallah zamanı yok istediğiniz sürede çekebilirsiniz....

çok güzelmiş canım çekeriz tabiii
eksik olma
tek bşımızamı okuycaz canım

çok güzelmiş canım yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…