tabiki canım o zaten topiği takip edenlere bakar bende hatırlatırım sizleri
ekler batlarınızıda yazında bari tuz karabiber okurken görsün
aynen canım ya yarın doktora gideceğim içim bir hoş hatta bomboş gibiinşallah aşılamaya gerek kalmazda bu ay hamiş kalırsın canım
elbette canım Allahtan umut kesilirmi hiç
dualara çabalara devam tam gazla
sen nasılsın bu arada hangi süreçtesin
yani yumurtlamamı adet dönemimi bekleme mi.............
tamam canım benim bat 22nisan
kız sen beni sallamıyormusun cevapta yazmıyorsun
hadi hayırlısı canım o zaman sen yeni üyesin sanırım konyu daimi takip edersen vaktin oldukça kaynaşırız canım
konuya abone ol hatta bulman giriş yapman kolaylaşır
canım ganolf kullandım bugün bitti iğneyi kendim vurdum yarın adetimin 7.günü doktor çağırdı bakalım ne diyecek,yumurtalarım hatta kistlerim var galiba onlar ne durumda ondan sonrakı aşamyı bende bilmiyorum canım inankı ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi buzdolabımda beklıyor canım ne zaman derse o zaman vuracağım sonrada aşılamamı yapacak hayırlısı inşallah canım...canım ben sizlere lem yelidi demişmiydim?
Kırıldigim için olabilir mi acaba
Kırıldigim için olabilir mi acaba
nasıl yapıldığınıbilmiyorum amakurcalarımşimdi:)hadi hayırlısı canım o zaman sen yeni üyesin sanırım konyu daimi takip edersen vaktin oldukça kaynaşırız canım
konuya abone ol hatta bulman giriş yapman kolaylaşır
Tugbacim sen nerelisin
canım nasıl abone olunuyor bende bilmiyorum
hakkında hayırlısı olsun dilerim canım
eğer hayırlı evladın olacaksa olsun inşallah
tedavi eşakkatli zor inşallah sonu güzel olur
yok demedin bişeymi okuyorsun canım yazdıysan bile ben kaçırdım sanırım kusura bakma
nasıl yapıldığınıbilmiyorum amakurcalarımşimdi:)
canım hemen sayfanın üstünde
birinci okunmamış mesajı göster yazar
onun yanında seçenekler var oraya tıkla
bu konuya abone ol gelecek oradan abone ol
kullnıcı kontrol paneline eklenecek o konu ok.
evet canım hayırsızını istemiyorum zaten bugün haberlerde bir çocuk annesini ve anneannesini öldürmüş tüylerim diken diken oldu yemek boğazıma çakıldı rabbim hayırsızını verme dedim inankı
canım 70.000bin tane LEM YELİD çekeceksiniz sadece siz bir bardak suya üfleyip eşinize içirmeyeceksiniz....çekip bitirdikten sonra suyu içmeden ALLAHIM ÇOCUĞU OLMAMAK SADECE SANA MAHSUSTUR deyip içeceksiniz ben yaptım kızlar sizlerde yapın inşallah zamanı yok istediğiniz sürede çekebilirsiniz....
elbette olabilir canım
ama tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış sebep nedir acep
ekler canım ben tuz karabberi görünce hatırlatırım listeleri o yapıyor
merhaba bu arada
konyalıyım cnm konyada yasıyorum
evet canım hayırsızını istemiyorum zaten bugün haberlerde bir çocuk annesini ve anneannesini öldürmüş tüylerim diken diken oldu yemek boğazıma çakıldı rabbim hayırsızını verme dedim inankı
canım 70.000bin tane LEM YELİD çekeceksiniz sadece siz bir bardak suya üfleyip eşinize içirmeyeceksiniz....çekip bitirdikten sonra suyu içmeden ALLAHIM ÇOCUĞU OLMAMAK SADECE SANA MAHSUSTUR deyip içeceksiniz ben yaptım kızlar sizlerde yapın inşallah zamanı yok istediğiniz sürede çekebilirsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?