Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Tamam haberin yoksa uzatmayayim

hicrancım bunca kişinin okuduğu bir topiğe sana küsüm yazdın bende bilmiyorum sebebini dedim cidden bilmiyorum
prensibim gereği kimsyle polemiğe girmem
sadece sebebini söyle bende kırmışsam seni açıklama getireym konuya
zira kimseyle küs ya da kırgın olmak tarzım değil

canım hemen sayfanın üstünde
birinci okunmamış mesajı göster yazar
onun yanında seçenekler var oraya tıkla
bu konuya abone ol gelecek oradan abone ol
kullnıcı kontrol paneline eklenecek o konu ok.

bende bisey sorayım ozaman yeniyim forumda :)yazdıgınız cevapları göremiyorum bildrim olarak gelmiyor mu cehaletime werin:):):)

Hele benim hic tarzım değil ve ayrıca küstùm falan demedim küsmek ayrı şey kırılmak ayrı şey

Hele benim hic tarzım değil ve ayrıca küstùm falan demedim küsmek ayrı şey kırılmak ayrı şey

her neyse canım telaffuz hatası olmuş
medenm krıldın söyle sebebini bi açıklığa kavuşsun
çünkü ben bu topikte yeni tanıştıklarım arasında en çok senle samimiyim
yanlış bişey yazmış olduğumu hatılayamadım cidden

canım hemen sayfanın üstünde
birinci okunmamış mesajı göster yazar
onun yanında seçenekler var oraya tıkla
bu konuya abone ol gelecek oradan abone ol
kullnıcı kontrol paneline eklenecek o konu ok.
ben bunu beceremedim yaa.......
pofuduknaz senyapabildin mi canım

çok güzelmiş canım çekeriz tabiii
eksik olma
tek bşımızamı okuycaz canım

evet canım ben 10 günde çektim tesbihat aldım elime öyle kolay oluyor sen kendin çekip sen içeceksin.....
Okunuşu: Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah bir tektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O’na muhtaçtır. O doğurmamış ve doğmamıştır. Hiç bir şey O’na denk değildir.

canım anlamı da O doğurmamış ve doğmamıştır

bende bisey sorayım ozaman yeniyim forumda :)yazdıgınız cevapları göremiyorum bildrim olarak gelmiyor mu cehaletime werin:):):)

canım bildirim olarak gelenler beğeniler ve özel mesajlar
alıntı ile cevaplananlar bildirim olarak gelmez
sayfada alıntı şeklinde çıkar sadece

Canım baska bi topice yazdım diye takip ediyorum falan dedin çocuk değilim ve bi yere yazan başka bi yerede yazamaz diye bi kural varsa onu da bilmiyorum sebep bu ama cvp verip uzatmak istemedim ama sen sallamiyorsun yazmıyorsun deyince söyledim bende her neyse canım

ben bunu beceremedim yaa.......
pofuduknaz senyapabildin mi canım

canım sayfanın hemen başında
ilk msj çıkıyyor ya orda
sayfalar filan yazıyor hani pembe
oranın hemen altında seçenekler diye yazıyor üzerine tıkla şık çıkacak en altta konuya abone ol yazıyor
oraya tıkla ve değişiklikleri kaydet de ok.

evet canım dünya dua üzerine kurulmuş dualarımız olmazsa zaten bizler bir hiçiz rabbimden başka kapımız yok iyikide yok insanların eline kalsaydık vay halimize vayyyyyy

Ediyorum canım sadece kendim için değil herkes için istiyor diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…