Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

iyi akşamlar topik sakinleri ne haber nasılsınız
hicran akşam çaktırmadan kaçtın gözümden kaçmadı takipteyim haberin olsun

Son düzenleme:

inşallah canım kusura bakma işim çıktı çıkmak zorunda kaldım...ya ganolfi boşuna mı kullanmış olacaksın adet olup gideceksen canım anlamadımkı şimdiyazık değil mi ya bizlere birsürü para veriyoruz onu geçtim manevi olarak mahvoluyoruz ya

beynim öyle çalışıyo burada,kolay hamile kalmakiçin bişey sandım yaa:))) hoşbuldum canım :)

Ay canım yaaaaaaaaa çok güldüm sen beni güldürdün allah da seni güldürsün
Akımızda hep bebiş var canım o yüzden böyle oldu yakında aklımızı kacircazz

amin canım çok sağol
nasipten öte yol yok
kısmette varsa inaşallah bizde görücez yoksa yapıcak bişey yok sanırım

Gonalf yi verdi kendi kendine olsun istiyor galiba hayırlısı canım elimiz mahkum maddi ve manevi çökertiyor valla bi de tedavi görünce daha çok umutlanıyoruz sonra da çok üzülüyoruz

inşallah cnm.bnmde esimde problem yok.önce hamile kalmak için deli oluyodum evlendikten 3 yıl sonra kalabildim ama simdi kalmaya korkuyorum
korkma canım inşallah birdahakı sefere sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
amin canım çok sağol
nasipten öte yol yok
kısmette varsa inaşallah bizde görücez yoksa yapıcak bişey yok sanırım

aynen öyle esracığım kısmetten öteye gidilmez....ama biz ümidimizi asla kaybetmemeliyiz

Ay canım yaaaaaaaaa çok güldüm sen beni güldürdün allah da seni güldürsün
Akımızda hep bebiş var canım o yüzden böyle oldu yakında aklımızı kacircazz

:))) aynen öyle
buarada arkadaşlar ankaradan olan arkadaşlar varsa hangi kadın doğum dr na gidiyosunuz çok memnun olan arkadaşlardan rica etsem?

korkma canım inşallah birdahakı sefere sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

aynen öyle esracığım kısmetten öteye gidilmez....ama biz ümidimizi asla kaybetmemeliyiz

elbette canım Allahtan umut kesilirmi hiç
dualara çabalara devam tam gazla
sen nasılsın bu arada hangi süreçtesin
yani yumurtlamamı adet dönemimi bekleme mi.............

Gonalf yi verdi kendi kendine olsun istiyor galiba hayırlısı canım elimiz mahkum maddi ve manevi çökertiyor valla bi de tedavi görünce daha çok umutlanıyoruz sonra da çok üzülüyoruz

aynen canım ya yarın doktora gideceğim içim bir hoş hatta bomboş gibiinşallah aşılamaya gerek kalmazda bu ay hamiş kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…