hg ne ki hicrancım?Canım hg canımmmmmmmm
Hosgeldin cnm demek
Bende çok sinir oluyorum alanında cok iyi olmasa çoktan değiştirmistim ama ii olduğu için katlaniyoruz adet olursam öyle gidecem yeni tedavi belki yine gonalf verecek beriki aşılamaya geçecek bilmiyorum
Ins o testleri kullanmana gerek kalmaz canım ya
beynim öyle çalışıyo burada,kolay hamile kalmakiçin bişey sandım yaa:))) hoşbuldum canım :)
canım sen kafanı karıştırma doktorun yaptığıda mantıklı geldi bana baksana yumurtlamana yakın çağırmış ona göre hareket edecek bebişim
esram canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kısmette de bu ay yokmuş canım hiçbirimize inşallah bundan sonra göbüşleri doldururuzzzzzz
inşallah canım kusura bakma işim çıktı çıkmak zorunda kaldım...ya ganolfi boşuna mı kullanmış olacaksın adet olup gideceksen canım anlamadımkı şimdiyazık değil mi ya bizlere birsürü para veriyoruz onu geçtim manevi olarak mahvoluyoruz ya
korkma canım inşallah birdahakı sefere sağlıklı bir hamilelik geçirirsininşallah cnm.bnmde esimde problem yok.önce hamile kalmak için deli oluyodum evlendikten 3 yıl sonra kalabildim ama simdi kalmaya korkuyorum
amin canım çok sağol
nasipten öte yol yok
kısmette varsa inaşallah bizde görücez yoksa yapıcak bişey yok sanırım
huhu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahu .
Ay canım yaaaaaaaaa çok güldüm sen beni güldürdün allah da seni güldürsün
Akımızda hep bebiş var canım o yüzden böyle oldu yakında aklımızı kacircazz
asel_k merhaba benide eklermisin topige
asel_k merhaba benide eklermisin topige
ekler canım ben tuz karabberi görünce hatırlatırım listeleri o yapıyor
merhaba bu arada
korkma canım inşallah birdahakı sefere sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
aynen öyle esracığım kısmetten öteye gidilmez....ama biz ümidimizi asla kaybetmemeliyiz
:))) aynen öyle
buarada arkadaşlar ankaradan olan arkadaşlar varsa hangi kadın doğum dr na gidiyosunuz çok memnun olan arkadaşlardan rica etsem?
Gonalf yi verdi kendi kendine olsun istiyor galiba hayırlısı canım elimiz mahkum maddi ve manevi çökertiyor valla bi de tedavi görünce daha çok umutlanıyoruz sonra da çok üzülüyoruz
beni de hatırlatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?