Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

inşallah allahım gönlüne göre verir canım en kısa zamanda inşallah kavuşursun dileğine...ben öle insanları anlayamıyorum ya kötüniyet fesatlık bu.. destek olacağı yerde köstek oluyor işte bunlar gibi sinirlendim galiba gün gelir devran dönermiş allaha havale et canımsen onları ...ben zaten hayırlı zamandaolsun diye dua ediyorum artık..
kuruyemiş yiyor her akşam,keçiboynuzu yiyor balpekmez de vericem sabahları:) malesef 1 haftalığına iş için gitti hem de yumurtlama gününden 1 gün önce ... şans kısmet..
aşılama ile umurtanı mıçatlatacaklar canımoperasyon ne zaman hadihayırlısı yaa

son düsügüm gecen aydı düsükten ne kadar sonra yaptırmak gerekiyo ki ?senin bebişin var mı canım

sağol canım iyi dileklerin için rabbim hepimize versin bizlerinde kucaklarını boş bırakmasın....evet canım göbeğimden 4 gün iğne vurdum yarın gideceğim bakalım ne diyecek canım inan bende bilmiyorumkı nasıl olacak ne zaman olacak bakalım hayırlısı rabbim neyler neylerse güzel eyler...yedir canım yedir benim kocamın kilo takıntısı var hayatta fındık fıstık yediremiyorumkonuşanlarıda rabbime havale ettim canım gurbetteyimde asosyal oldum çıktım komşularımda aynı şekilde ne zaman görseler laf dönüp dolaşıp çocuğa geliyor onlarlada görüşmüyorum rabbim büyük...

son düsügüm gecen aydı düsükten ne kadar sonra yaptırmak gerekiyo ki ?senin bebişin var mı canım

yok canım nerde bende de bebiş yok onun için uğraşıyoruzbilmiyorumkı canım ama benim arkadaşın düşükten hemen sonra parça mı ne aldılar ya galiba senin doktorun neden üzerine düşmemişki canım ya

rabbim yardımcın olsun canım bende iki kere yaptırdım aşılama ama tutmadı.rabbim inş sana nasip eder..herkese kulak asma bana inek gibi kısır bile dedilerr

ah o konusanlar yok mu bigün sabaha kadar aglamıstım dengesizin birinin yüzünden

kıyamam yaaa inşallah canım inşallahhhh bover komşularını iyi hissetmiyorsan burdan konuşuruz :) ben de i yerinde 2 ark hamile her öğle arası tam 1 saat hamilelik ve doğum konları konuşuluyo sonra konu bana geliyo ben de kısmet deyip kapatıyorum ama okadar bunalıyorum kiöğlen ayrı yemeyi bile düşünüyorum neden gurbettesin canım eşinin görevinden dolayı mı bi anne olsa yeter biliyo musun benim annem de uzakta...

Bu arada senin cocugun varmi?kac yillik evlisin ve ne zamandir cocuk istegi var?

Erken catlamasini önlemek için bibilgim yok canım ben de 22 yaşındayım 1.7 yıllık evliyiz 9aydır bebiş istiyoruz 6 aydırda tedavi görüyorum pko var bende

İki iğnenin de içinde kalanları yaptık az önce canım dr telden ulaşmak cook zor canım soru sormak için duyursun sekreteri yanıt veriyor

bebislerimiz hayırlı zamanda gelir insallah.doktorum cok ugrastı aslında ama ben cok kotu olmustum tekrar hastaneye gidicek gücü bulamadım kendimde.senn sorunun ne cnm

Canım hg canımmmmmmmm

rabbim yardımcın olsun canım bende iki kere yaptırdım aşılama ama tutmadı.rabbim inş sana nasip eder..herkese kulak asma bana inek gibi kısır bile dedilerr
desinler canım rabbim büyük hepsinin lafını ayaklarına dolaştıracak inşallah yüzümü onlara karşı eğmeyecek inşallah ama zamanı var işte canım...şimdi tedavi filan görüyor musun canım?
ah o konusanlar yok mu bigün sabaha kadar aglamıstım dengesizin birinin yüzünden
ah canım ya aynen için ağlarken polyannacılık yapmak kadar kötü birşey yok düşünmüyoruz diyorum nutuk çekiyorlardırabbim büyük....
evet canım bende kendimi kkya atıyorum sizler varsınız iyikieşim bile alıştı pcyi elimde görse kkya mı girdin yine diyorcanım yemeklerini ayrı ye evin yakınsa evine git ne bileyim ya uzak dur içten içe insanın canı sıkılıyor....eşim memur canım oyüzden gurbetteyim ah anneciğim olsaydı keşke yanımda canım ozaman kimseye gerek kalmazdı
İki iğnenin de içinde kalanları yaptık az önce canım dr telden ulaşmak cook zor canım soru sormak için duyursun sekreteri yanıt veriyor

iyi yapmışın canım....pekı ne zaman doktora gideceksin bugün kaçıncı günün hicranım?

bebislerimiz hayırlı zamanda gelir insallah.doktorum cok ugrastı aslında ama ben cok kotu olmustum tekrar hastaneye gidicek gücü bulamadım kendimde.senn sorunun ne cnm

canım eşimde problem yok çok şükür banada doktorun biri rahmin dar dedi kist çıktı vs...başıma gelmeyen kalmadı yani bakalım hayırlısı olsun....inşallah bir daha gerek kalmaz canım

11.gün canım takip yapmadığı için ovu testi kullanıyorum kendim bulcam yumurtladığim günü artik

11.gün canım takip yapmadığı için ovu testi kullanıyorum kendim bulcam yumurtladığim günü artik

hayret birşey ya doktorunu evir çevire dövesim geldievet canım ya bencede kendin bul....pekı ne zaman çağıracak bu adam seni ya?
bende ov.testi aldım ama eğer aşılamam tutmazsa( ki inşallah hayırlısıyla tutar)ozaman yapacağım canım...

Bende çok sinir oluyorum alanında cok iyi olmasa çoktan değiştirmistim ama ii olduğu için katlaniyoruz adet olursam öyle gidecem yeni tedavi belki yine gonalf verecek beriki aşılamaya geçecek bilmiyorum

Ins o testleri kullanmana gerek kalmaz canım ya

canım eşimde problem yok çok şükür banada doktorun biri rahmin dar dedi kist çıktı vs...başıma gelmeyen kalmadı yani bakalım hayırlısı olsun....inşallah bir daha gerek kalmaz canım

inşallah cnm.bnmde esimde problem yok.önce hamile kalmak için deli oluyodum evlendikten 3 yıl sonra kalabildim ama simdi kalmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…