elbette faydası olur canım ama kürünü yap sen yinede....bende 3,5 yıldır istiyorum ama olmuyor canım bu ay aşılama yaptıracağım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah....boşver çevrendeki insanları canım ben kafaya taka taka hasta oldum ancak kendimize zarar veriyoruz....benim eşimin 3 yengeside yaşları kaç olduğu halde çatır çatır doğurdular ne laflar işittim eski gelinlerde iş var yeni gelin fos diye ama ne yapalım verende rabbim vermeyende....acele etmemeliyiz rabbim hayırlı zamanı bizden iyi biliyor canım ama tabiki insanız bazen dayanamıyoruz işte buarada bende 28 yaşındayım canım
canım rabbim diledikten sonra birşeycik olmaz korkma....sana korkma diyorum ama benimde bazen aklıma gelmiyor değil rahmin dar demişti doktorun biri hamile kalsanda düşer demişti ondan beri korkuyorum ama rabbim bizlere anne olmayı nasip etmişse hoplasak zıplasakta birşey olmaz....canım keşke düşükten hemen sonra genetik araştırmanı yapsaydın benim bir arkadaşım düşük yaptı genetik bir problemden düştüğü öğrenildi ama bir tane oğluşu var zaten...neyse olan olmuş gülüm keşke demek şeytandandır....doktora tedaviye başla derim ben enazından nedenini öğrenirsin canım
inşallah allahım gönlüne göre verir canım en kısa zamanda inşallah kavuşursun dileğine...ben öle insanları anlayamıyorum ya kötüniyet fesatlık bu.. destek olacağı yerde köstek oluyor işte bunlar gibi sinirlendim galiba gün gelir devran dönermiş allaha havale et canımsen onları ...ben zaten hayırlı zamandaolsun diye dua ediyorum artık..
kuruyemiş yiyor her akşam,keçiboynuzu yiyor balpekmez de vericem sabahları:) malesef 1 haftalığına iş için gitti hem de yumurtlama gününden 1 gün önce ... şans kısmet..
aşılama ile umurtanı mıçatlatacaklar canımoperasyon ne zaman hadihayırlısı yaa
son düsügüm gecen aydı düsükten ne kadar sonra yaptırmak gerekiyo ki ?senin bebişin var mı canım
elbette faydası olur canım ama kürünü yap sen yinede....bende 3,5 yıldır istiyorum ama olmuyor canım bu ay aşılama yaptıracağım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah....boşver çevrendeki insanları canım ben kafaya taka taka hasta oldum ancak kendimize zarar veriyoruz....benim eşimin 3 yengeside yaşları kaç olduğu halde çatır çatır doğurdular ne laflar işittim eski gelinlerde iş var yeni gelin fos diye ama ne yapalım verende rabbim vermeyende....acele etmemeliyiz rabbim hayırlı zamanı bizden iyi biliyor canım ama tabiki insanız bazen dayanamıyoruz işte buarada bende 28 yaşındayım canım
sağol canım iyi dileklerin için rabbim hepimize versin bizlerinde kucaklarını boş bırakmasın....evet canım göbeğimden 4 gün iğne vurdum yarın gideceğim bakalım ne diyecek canım inan bende bilmiyorumkı nasıl olacak ne zaman olacak bakalım hayırlısı rabbim neyler neylerse güzel eyler...yedir canım yedir benim kocamın kilo takıntısı var hayatta fındık fıstık yediremiyorum konuşanlarıda rabbime havale ettim canım gurbetteyimde asosyal oldum çıktım komşularımda aynı şekilde ne zaman görseler laf dönüp dolaşıp çocuğa geliyor onlarlada görüşmüyorum rabbim büyük...
sağol canım iyi dileklerin için rabbim hepimize versin bizlerinde kucaklarını boş bırakmasın....evet canım göbeğimden 4 gün iğne vurdum yarın gideceğim bakalım ne diyecek canım inan bende bilmiyorumkı nasıl olacak ne zaman olacak bakalım hayırlısı rabbim neyler neylerse güzel eyler...yedir canım yedir benim kocamın kilo takıntısı var hayatta fındık fıstık yediremiyorum konuşanlarıda rabbime havale ettim canım gurbetteyimde asosyal oldum çıktım komşularımda aynı şekilde ne zaman görseler laf dönüp dolaşıp çocuğa geliyor onlarlada görüşmüyorum rabbim büyük...
Bu arada senin cocugun varmi?kac yillik evlisin ve ne zamandir cocuk istegi var?
eee canım 5 gün demiş neden eksik ilaç yazmış ki bu adam sanaevet canım hava değilse onları yap bencede....bende fakülteye gidiyorum canım ama asistanlar bakıyor doğal olarak yapacak birşeyim yok yani prof doktorlada hiç görüşemedim yinede yaptırıyorum işte asistan bazı şeyleri profa danışıyor benimkide böyle canım ama profesör kendisi sanki burnundan kıl aldırmıyor deli ediyor beni çokta yoğun ah canım rabbim iyi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.....hicranım doktoru arasana ya ilacım eksik kontrole gelmem gerekmez mı de?
yok canım nerde bende de bebiş yok onun için uğraşıyoruzbilmiyorumkı canım ama benim arkadaşın düşükten hemen sonra parça mı ne aldılar ya galiba senin doktorun neden üzerine düşmemişki canım ya
hamile kalmak istiyorumburdaki herkes gibi nasıl hazırlanıyorsunuz ilave bişey yapıyor musunuz arkadaşlar geçen hafta dr a gittim herşey nrmal dedi.. hamile kalmak isteyip kalamayan herkes sperm değerlerine baktırdı mı eşinin? 5 aydır bebiş yok bende ama eşim1.5 paket sigara içiyor onu bıraktırmam lazım galiba evvelinde..en azından 2-3 ay içmese..allahım bizlee de nasip etsin inşallah
benim bu ay bu kürle hiç büyümeyen yumurtam büyümüştü..ama incir kullanmadım onun yerine bal polen çörekotu bal tarçın kullandım..inş faydası olur
desinler canım rabbim büyük hepsinin lafını ayaklarına dolaştıracak inşallah yüzümü onlara karşı eğmeyecek inşallah ama zamanı var işte canım...şimdi tedavi filan görüyor musun canım?rabbim yardımcın olsun canım bende iki kere yaptırdım aşılama ama tutmadı.rabbim inş sana nasip eder..herkese kulak asma bana inek gibi kısır bile dedilerr
ah canım ya aynen için ağlarken polyannacılık yapmak kadar kötü birşey yok düşünmüyoruz diyorum nutuk çekiyorlardıah o konusanlar yok mu bigün sabaha kadar aglamıstım dengesizin birinin yüzünden
evet canım bende kendimi kkya atıyorum sizler varsınız iyikikıyamam yaaainşallah canım inşallahhhh bover komşularını iyi hissetmiyorsan burdan konuşuruz :) ben de i yerinde 2 ark hamile her öğle arası tam 1 saat hamilelik ve doğum konları konuşuluyo sonra konu bana geliyo ben de kısmet deyip kapatıyorum ama okadar bunalıyorum kiöğlen ayrı yemeyi bile düşünüyorum neden gurbettesin canım eşinin görevinden dolayı mı bi anne olsa yeter biliyo musun benim annem de uzakta...
İki iğnenin de içinde kalanları yaptık az önce canım dr telden ulaşmak cook zor canım soru sormak için duyursun sekreteri yanıt veriyor
bebislerimiz hayırlı zamanda gelir insallah.doktorum cok ugrastı aslında ama ben cok kotu olmustum tekrar hastaneye gidicek gücü bulamadım kendimde.senn sorunun ne cnm
desinler canım rabbim büyük hepsinin lafını ayaklarına dolaştıracak inşallah yüzümü onlara karşı eğmeyecek inşallah ama zamanı var işte canım...şimdi tedavi filan görüyor musun canım?
ah canım ya aynen için ağlarken polyannacılık yapmak kadar kötü birşey yok düşünmüyoruz diyorum nutuk çekiyorlardırabbim büyük....
evet canım bende kendimi kkya atıyorum sizler varsınız iyikieşim bile alıştı pcyi elimde görse kkya mı girdin yine diyor canım yemeklerini ayrı ye evin yakınsa evine git ne bileyim ya uzak dur içten içe insanın canı sıkılıyor....eşim memur canım oyüzden gurbetteyim ah anneciğim olsaydı keşke yanımda canım ozaman kimseye gerek kalmazdı
iyi yapmışın canım....pekı ne zaman doktora gideceksin bugün kaçıncı günün hicranım?
11.gün canım takip yapmadığı için ovu testi kullanıyorum kendim bulcam yumurtladığim günü artik
hayret birşey ya doktorunu evir çevire dövesim geldievet canım ya bencede kendin bul....pekı ne zaman çağıracak bu adam seni ya?
bende ov.testi aldım ama eğer aşılamam tutmazsa( ki inşallah hayırlısıyla tutar)ozaman yapacağım canım...
canım eşimde problem yok çok şükür banada doktorun biri rahmin dar dedi kist çıktı vs...başıma gelmeyen kalmadı yani bakalım hayırlısı olsun....inşallah bir daha gerek kalmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?