elbette
herkes için zor bi süreç ve son derece meşakkatli
her gün birimizden kötü haberler geliyor
bu ay hiç pozitif sonuç veren olmadı nasip bir hdahaki aya inşallah
batın ne zamandı
günlük 5000 tane çektim canım sende çekebildiğin kadar çek
Malesef birsey anlamadim,ne oluyor yani illet?
6 aydır gidiyorum bende canım cevremde ali acara tedavi olan çok insan var ama çok yoğun oluyor gerçekten ben hic hamilelik yasmadım canım yaaa
Güzelim benide kayit ettinizmi topiklere?
Eğer pkodan dolayı gecikmezse 26 nisan canım
seni cok iyi anlıyorum cnm artık rüyalarıma giriyodu hamilelik gerci hala öyle amaallahım hayırlısından nasip etsin insallah.2 bebegimde 7 haftalıkken düstü bu beni tedawi surecinden daha cok yıprattı
yumurtalar oluşuyor ama catlayamiyor kiste dönüşüyor adet düzensizliği yapıyor kilo yapıyor tüylenme vs
seni cok iyi anlıyorum cnm artık rüyalarıma giriyodu hamilelik gerci hala öyle amaallahım hayırlısından nasip etsin insallah.2 bebegimde 7 haftalıkken düstü bu beni tedawi surecinden daha cok yıprattı
ohooo daha varmış
bende bugün oldum daha
sil baştan başladı yeni bir ay daha
canım kayıt derken senide bebiş bekleyenler isteyenler listemize yazarız tabiii
tuz karabiber yapıyor listeyi hatırlatırız senide
batın ne zaman
yani gelecek adet tarihin
Hmm anladim,ALLAH herkeze sifa versin cok zor ya.
peki yinede yumurtlama zamanini hissediyormusun yada ovulations testlerlemi anliyorsun?agri oluyormu?
Canım iki kere yaşamışsın ins yine kakırdın ve sağlıkla kucağına alırsın olmaması kötü ama olup da kaybetmek daha kötü rabbim sana sabırlar versin
biraz aldı tabiki canım ama yemek yaparken bile çektimcanım maşallah iyi çekmişin ya çok vaktini almıştır ama değilmi
amin canım inşallah sende çekersin hatta çek canımAllah kabul etsin canım yaaaaaa ins bende çekerim
yumurtalar oluşuyor ama catlayamiyor kiste dönüşüyor adet düzensizliği yapıyor kilo yapıyor tüylenme vs
Yumurtlama daha başlamadi canım ama gün aşırı çalışıyoruz
amin canım isteyip dileyen herkse nasip olur ins.sende tedawi sonucalrını bildir burdan.hepiniz için dua edicem
Normalde yillarca cok düzenliydi her 28 günde bir saati ayarlamis gibi :) Ancak son 3 kezde 28 den birden 23 e indi sonraki ay 24 ve simdide yani cuma günü 25 oldu o yüzden bilemicemki? sen ne dersin? varmi bir ffikrin?
biraz aldı tabiki canım ama yemek yaparken bile çektim
amin canım inşallah sende çekersin hatta çek canım
anam hicran kız benimkide çatlamıyor yaaaa ama pko yok kız ben mi yanlış biliyorum yaaaaaa
çalışın tabii canım
geçen bi topikte okudum bi arkadaş yazmış
yumurtlama gününü teste takip etmiş 16. gün yumurtluyormuş
ama eşi kaptanmış ve sefere çıkmış
yumurtlamadan 4 gün önce beraber olmuşlar
yani 12. gün kaadın ay sonunda hiç şüphe etmemiş ilişkileri olmadı diye ama meğerse hamile kalmış
doktoruda bazı kaliteli spermler uygun yeri bulur saklanır ve 5 güna kadar yaşar demiş
yani sen dikkat et çalışmaya devam et
bakarsın öncedenki ilişkilerinden bil uygun sonucu alırsın
Allah yardım etsin canım tam bulmuşken kaybetmek ayrı bi zor olmalı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?