Benim de bir buçuk iki ayda olur ilaçsız aman ne ka zor kadın olmak anacim olsa bi dert olsada bi dert
hormon testelrim normal canım enazından doktor öyle demişti adetimde fazla düzensiz değil ama çok az oluyor yaBilmiyorum ki canım adet düzensizliği tüylenme kilo hormonlarında anormallik var mi ins değilsindir
bana müsade artık hepinize iyi muhabbetler iyi geceler
benim için çok zor bi gün oldu dinlenmek istiyorum
hoşçakalın şimdilik
evet canım malesef
hormon testelrim normal canım enazından doktor öyle demişti adetimde fazla düzensiz değil ama çok az oluyor yaama yumurtlamayla alakalı bir problemim olabilir çatlamıyor galiba bakalım hayırlısı canım yarın gidip göreceğim birdaha horman testi vermiştim sonuç ne çıkacak rabbim büyük...
iyi geceler canım rabbime emanetsin öptüm çok
Yoktur o zaman canım olsan dr kesin söylerdi rahat ol bi de bunu düşünme
nebileyim canım adetim bekarlıktan beri çok az enfazla 2 gün oluyordoktorda yumurtan çatlamamış deyince acaba oldum neyse artık yarın öğreneceğim canım hayırlısı olsun....lem yelidi çek tamam mı canım
Hımm yurt dışında mi yasıyorsun canım bende ozele git tedaviye başlarlar diyecektim orda bi yıl olmadan bakmıyorlarmış hatta günün geçmeden kan testi falan da yapmıyorlarmis bildiğim kadaryla buraya gelince git dra canım
İhlas süresi demi canım
Nörüyon bacımmmmmm
Bildigin duydugun bir doktor veya hastane varmi canim? ege tarafinda veya eskisehirde?
Güzelim ne deyim bilmiyorumki gercekten cok üzüldüm...zor üzülme desem elindemi sanki,benimde 7 ay önce düsük oldu evde ve afedersin ama orkidimdeydi sok oldum hala gözümün önünden gitmiyor o an.Seninki cok zormus canim ALLAH acil sifalar versin.Ben kendimi söyle teselli ettim,veren ALLAH alan ALLAH degilmi ama?ona hic bir sekilde kirilamayizki.Elbette bir gün yine yüzünü güldürür güzel ALLAH im INSALLAH.
Yok canım ya konya dayım ben burda ünlü bu prof dr gidiyorum üniv hastanesinde öğretim görevlisi sende araştır gelmeden canım yardımcı olamadım canım
Kızlar ben kaçıyorum iyi geceler öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
saolasn canım tabiki verende Allah alanda bizim hayır dedigimiz seyde belki bir şer vardır bilemiyiz Rabbim hayırlısını versin.ben pıhtı şeklınde düsmüştü cnm kücük oldugu icin.seninki gibi bi arkadasımın basına gelmıstı
sabırsızlanman çok doğal:) ama bence adetin geçince yaptır çünkü hayal kırıklığı oluyo hele de 3-4 ay üstüste negatif çıkarsa..ben artık 4-5 gün gecikmeden test yapmıcam
canım heyecanlanman çok doğal tabiki:)ama şimdiden erkenden test yapmaya başlama ne olursun seninde bizim gibi üzülmeni istemem canım bekle adetin geçince yap testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?