Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Bilmiyorum ki canım adet düzensizliği tüylenme kilo hormonlarında anormallik var mi ins değilsindir
hormon testelrim normal canım enazından doktor öyle demişti adetimde fazla düzensiz değil ama çok az oluyor yaama yumurtlamayla alakalı bir problemim olabilir çatlamıyor galiba bakalım hayırlısı canım yarın gidip göreceğim birdaha horman testi vermiştim sonuç ne çıkacak rabbim büyük...
bana müsade artık hepinize iyi muhabbetler iyi geceler
benim için çok zor bi gün oldu dinlenmek istiyorum
hoşçakalın şimdilik

iyi geceler canım rabbime emanetsin öptüm çok

evet canım malesef

Güzelim ne deyim bilmiyorumki gercekten cok üzüldüm...zor üzülme desem elindemi sanki,benimde 7 ay önce düsük oldu evde ve afedersin ama orkidimdeydi sok oldum hala gözümün önünden gitmiyor o an.Seninki cok zormus canim ALLAH acil sifalar versin.Ben kendimi söyle teselli ettim,veren ALLAH alan ALLAH degilmi ama?ona hic bir sekilde kirilamayizki.Elbette bir gün yine yüzünü güldürür güzel ALLAH im INSALLAH.

Yoktur o zaman canım olsan dr kesin söylerdi rahat ol bi de bunu düşünme

Yoktur o zaman canım olsan dr kesin söylerdi rahat ol bi de bunu düşünme

nebileyim canım adetim bekarlıktan beri çok az enfazla 2 gün oluyordoktorda yumurtan çatlamamış deyince acaba oldum neyse artık yarın öğreneceğim canım hayırlısı olsun....lem yelidi çek tamam mı canım

Bildigin duydugun bir doktor veya hastane varmi canim? ege tarafinda veya eskisehirde?

Bildigin duydugun bir doktor veya hastane varmi canim? ege tarafinda veya eskisehirde?

Yok canım ya konya dayım ben burda ünlü bu prof dr gidiyorum üniv hastanesinde öğretim görevlisi sende araştır gelmeden canım yardımcı olamadım canım

saolasn canım tabiki verende Allah alanda bizim hayır dedigimiz seyde belki bir şer vardır bilemiyiz Rabbim hayırlısını versin.ben pıhtı şeklınde düsmüştü cnm kücük oldugu icin.seninki gibi bi arkadasımın basına gelmıstı

hanımlar bende çıkıyorum yarın yorucu bir gün beni bekliyor hastane için erken kalkmam gerek hayırlı geceler

Benim ikincisi dedigin gibi ertesi günü düstü onu görmedim ama ilki malesef belliydi.Insallah arkadasinda bir an önce sagligina kavusur diledigi olur.Hepimizin,amin.

sabırsızlanman çok doğal:) ama bence adetin geçince yaptır çünkü hayal kırıklığı oluyo hele de 3-4 ay üstüste negatif çıkarsa.. ben artık 4-5 gün gecikmeden test yapmıcam

canım heyecanlanman çok doğal tabiki:)ama şimdiden erkenden test yapmaya başlama ne olursun seninde bizim gibi üzülmeni istemem canım bekle adetin geçince yap testini

Evet sanırım haklısınız, en iyisi gecikmeyi beklemek...tabii gecikirse :/
BU arada buakşam sağ kasığımda kesik kesik sancılar oldu. Görümcemle telefonda konuşurken bahsettim bundan (kendisi 8 aylık hamiş) yenge yumurtalar kendini hazırlıyor olabilir dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…