Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Canım şimdiye kadar hic yumurtladigimi hissetmedim zaten çoğu ayda yumurtlamiyormusum zaten bu ay ovu testi kullanmaya başladım ins ise yarar

Evet zaten saglikli bir kadin her ay yumurtlamiyormus yani yilda 12 ay varsa 10 kez falan oluyormus.Yalniz bende bir ara ovu testleri kullandim ancak hep gec basladim.Yani 11 veya 12 gün baslamistim yumurtlamayi önceden hissettigim halde ve en sonunda kagittakini degil icimden gelen hisse göre yapmaya basladim ve hala hemen hemen ayni zamanda oluyor yumurtlamam yani 10 gün bazen 9.

Erken değil mi canım yumurtlaman bu sorun olmasin iyi gelişiyor mu

evet esracım suan tedaviye baslıcak gücüm yok

haklısın ne desem yalan olur
ben yaşamadım hiç gebelik
nasip olmadı ama nasip olupta kaybetmek ayrı acı
Allah sabır versin
ama bundan sora ne olacağını bilemessin
sen devam et bırakma kendini

Erken değil mi canım yumurtlaman bu sorun olmasin iyi gelişiyor mu

Bilmiyorumki iste ama tahminime göre hayir tam olgunlasmadan catliyor bana kalirsa.
Doktorum hic birsey yapmiyor daha 1 yil dolmadi diye bana "sabirsizlanma" diyor halbuki gercekten sabirliyim ama zamanim bosa gitsin istemiyorum.Yasim gelmis basini almis gidiyor birde 5 cocuk istiyordum (( 1 tane var ALLAH`ima sükürler olsun herkeze nasip eder INSALLAH.Bu yüzden bu yil Inasallah izine gelebilirsem birde Türkiyede bir doktorun fikrini almak isterim.

bana müsade artık hepinize iyi muhabbetler iyi geceler
benim için çok zor bi gün oldu dinlenmek istiyorum
hoşçakalın şimdilik

haklısın ne desem yalan olur
ben yaşamadım hiç gebelik
nasip olmadı ama nasip olupta kaybetmek ayrı acı
Allah sabır versin
ama bundan sora ne olacağını bilemessin
sen devam et bırakma kendini

rabbim sana bana hepimize saglıklı sekilde kucagımıza almayı nasip etsın insallah

Hımm yurt dışında mi yasıyorsun canım bende ozele git tedaviye başlarlar diyecektim orda bi yıl olmadan bakmıyorlarmış hatta günün geçmeden kan testi falan da yapmıyorlarmis bildiğim kadaryla buraya gelince git dra canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…