Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Kızlar Selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay canlarımmmmmmmmmmm mart ayı dert ayı fırsat bulup bakamıyorum

ama kimse yok burda

Kızlar Selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay canlarımmmmmmmmmmm mart ayı dert ayı fırsat bulup bakamıyorum

ama kimse yok burda
ben varımmmmm nasılsın asel??ben de dün anlatmıştım bi arkadaşımın testi pozitif çıktı diye çok heveslendim ya bişey sorucam size benim ovulasyon testi pozitif olunca ilişki oldu aynı gün ama ertesi gün yani dün de pozitifti ilişki olmadı malesef. bugün negatife döndü ama ilişkiye evam etsem mi şansım olur mu? kaçırmamışımdır inşallah

ay evet canım okudum . gözünüz aydın . Rabbim kucağında da göstersin inşllllllllllllllllllll .
Canımcım test pozitif çıktığında o gün çatlamıyor yumurta . Testi pozitif gördüğün gün 24-36 saat içerisinde çatlıyor . Yani sen bu akşam da çalış . sonra gün aşırı devam et . bu hafta gün aşırı mutlaka çalış ama . Sonra bacakları yukarı kaldır . totoya yastık koy öylece yat en az 1 saat kadar .
hadi inşl seninde güzel haberlerini alacağız .

ay inşallah. 2 gün poztif çıkmasına kafam takıldı sadece ilk gün pozitifte ilişki olabildi 2. gün pozitifte ilişki olamadı misafirim vardı dün akşam. bugün tekrar yaptım negatif çıktı

ay inşallah. 2 gün poztif çıkmasına kafam takıldı sadece ilk gün pozitifte ilişki olabildi 2. gün pozitifte ilişki olamadı misafirim vardı dün akşam. bugün tekrar yaptım negatif çıktı

canım aynı gün çatlamıyor zaten sen rahat ol . senin yumoş bugün çatlamıştır . Testten 24-36 saat sonra ancak çatlıyor . sen bugünde mutlaka çalış . yarın ara ver ya da yarında çalış ya . sonra gün aşırı çalış . eşinin spermlerinde sorun yoksa bu akşam ve yarın akşam çalış sen çalış

Mrb kızlar kaç kere baktım kimse yoktu nasılsınız bu kızlar nerelerde

hicran kimse yok sanırsam ben işlerden pek vakit bulamadım ki canım akşamlarıda çok gelemiyorum . sizlerde kaçıyorsunuz hemen . napıosun nasılsın ?

Bugün full yatış canım yada içimden hic bisey yapmak gelmiyor sen nasılsın çok yoğunsun galiba
mrb canım sağol sen nasılsın? herkes işinde gücünde heralde ben de okuldan geldim çok yorgunum uyusam mı derken gene açtım pcyi

Yorgunsan uyu biraz canım bende bugün coj sıkıldım

Bugün full yatış canım yada içimden hic bisey yapmak gelmiyor sen nasılsın çok yoğunsun galiba

Yorgunsan uyu biraz canım bende bugün coj sıkıldım

canım bende kaç gündür bir huzursuzluk varki sorma . Mutsuzluk enerjim yok . sanırım bahar çarptı beni .
bu ay kocamla bile bişe yapasım yokkkkkkkkkkkkkkk hiç içimden gelmiyor ya .
işlerimi bile inan bana zorla yapıyorum eve gidiyorum yemek yemek istemiyorum sürekli bir yatma isteği uyuma isteği var içimde .
hani insanı hiç bir şey mutlu etmez ne olursa olsun böyle içinde bir hüzün vardır ya öyleyim aynen ya

Ayyy kıyamam canım ya bahar yorgunluğu olabilir belki benim de bugün canım çok sıkılıyor daralıyorum afakanlar basıyor
Senin enerjini yükseltmek için ne yapalım kuzu

Ayyy kıyamam canım ya bahar yorgunluğu olabilir belki benim de bugün canım çok sıkılıyor daralıyorum afakanlar basıyor
Senin enerjini yükseltmek için ne yapalım kuzu

bilmiyorum şekerim ya ne yesem içsem ne yapsam cixxxxxxxxxxx . hemen içime bir kasvet çöküyor . kızzzzzzzzzzzzzzz depresyona mı girdim acaba bennnnnnnnnnnnnnn

akşam accık yürüyüşe çıkacam belki iyi gelir bilmiyorum

Cik valla iyi olur yalnız git sal kendini avare dolaş rahatlarsın canım ben ne yapsam ki bi duş alcam ama toto yu yerinden kaldıramıyorum

kalk canım bir duş al . kendine bir kahve yap . güzel bir müzik aç şöyle yayıl evde rahatla

merhaba ben bu siteye yeni katıldım.....sizlerden yardım istiyorum bana bi fikir verin.ya ben evleneli 1,5 yıl oldu eşimi okadar çok seviyorum..ama annesi evlendiğin bir günde beri sürekli tatlı dil ile beni yeriyor benm fikirlerime hiç önem vermiyor çok sıkıldım yoruldum bunaldım onun la bir araya gelmek istemiyorum ona bir şey diyemiyorum sürekli ağlıyoru. şu anda 6 aylık hamileyim ve de bana söylediği söz kızma ona göstermeden bir şey almamalıymışım yoksa giydirmezmiş.bende dedim sürekli senle kalmayacak ki dedim sen ayrılacağımı mı zannediyorsun dedi ya ben bu kadına neden bir şey söyleyemiyorum çok bunaldım ufacık bir şey desem alınacak ama o benm alınacağımı hiç düşünmüyor.ama ben hep susmak zorunda kalıyorum çünkü eşimle durumumuz biraz kötü bize srekli yardım ediyorlar fakat misli ile çıkıyo çok yoruldum... kızımın odasını da o aldı ben onsuz daha hiç bebeğime alışveriş yapamadım çok yoruldum dün gece çok ağladım artık canıma tak dedi korkuyorum kızımı benden kopartacak soğutacak diye ben ne yapacam((((((((((((((((

canım rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşllllllllllllll
şimdi canımcım . görüyorum ki sen iyi niyetli ve saygılı birisin . Tatlım kayınvalidelerde olur böyle şeyler sıkıntı yapma lütfen .
mesela alışverişe gittiğinizde bir şey görürsen anne bak bunu alalım mı çok yakışır sencede öyle değil mi dersin . kırmaz seni eminim .
orta yolunu bulabilirsin bunun çin lütfen kendini üzme canım . şimdi sana yardım ettiği için öyle davrandığını düşünme bence insanların yapısında vardır . Kayınvaliden biraz dediğim dedik bir insansa o isterki hep benim söylediklerim olsun hani liderlik özelliği vardır bazı insanlarda . bunu yenmek mümkün değil ama kendine çevirebilirsin artılarını bu da tamamen senin elinde .
hiç üzülme varsın o alsın o beğensin canım . bebein sağlıklı olsunnnnnnnnnnnnnnn her şey yolunda gitsin iki palanın pırtının eşyanın ne önemi varki . o dünyaya geldiğinde sana verdiği bir gülüş ömre bedel olacaktır eminim ...
Bizler içinde dua et

Canım benim sağlıkla al ins kucağına bebeğini sen iyi niyetlisin belli ama kv yi kafana takma bebeğin de etkilenir bundan belki hamilelik psikolojisiyle bu kadar çok üzülüyorsun bunu buz bilemeyiz yaşamadığınız için ama herşey bebeğin için olmalı hele bi gelsin meleğin tüm bu dertleri unutacaksın ayrıca meleğini neden senden koparsın anne çok başka bisey kv annelik yapacak değil ya şimdi sen hiç üzülme sadece eşini ve bebeğini düşün mutlu olacaksın

canım asel yazmış sana ama bende söyleyeyim
bugün çalış sen
pozitif bazen 2 gün çıkar üst üste yumurtlama tamamlanana kadar
test pozitif olduktan 36 saat sora filan çatlıyor ve 24-36 saat arası yaşıyor vucutta
yani bu akşam ve yarın akşamda sizin için ideal günlar haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…