ben varımmmmm nasılsın asel??ben de dün anlatmıştım bi arkadaşımın testi pozitif çıktı diye çok heveslendim ya bişey sorucam size benim ovulasyon testi pozitif olunca ilişki oldu aynı gün ama ertesi gün yani dün de pozitifti ilişki olmadı malesef. bugün negatife döndü ama ilişkiye evam etsem mi şansım olur mu? kaçırmamışımdır inşallahKızlar Selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay canlarımmmmmmmmmmm mart ayı dert ayı fırsat bulup bakamıyorum
ama kimse yok burda
ben varımmmmm nasılsın asel??ben de dün anlatmıştım bi arkadaşımın testi pozitif çıktı diye çok heveslendim ya bişey sorucam size benim ovulasyon testi pozitif olunca ilişki oldu aynı gün ama ertesi gün yani dün de pozitifti ilişki olmadı malesef. bugün negatife döndü ama ilişkiye evam etsem mi şansım olur mu? kaçırmamışımdır inşallah
ay inşallah. 2 gün poztif çıkmasına kafam takıldı sadece ilk gün pozitifte ilişki olabildi 2. gün pozitifte ilişki olamadı misafirim vardı dün akşam. bugün tekrar yaptım negatif çıktıay evet canım okudum . gözünüz aydın . Rabbim kucağında da göstersin inşllllllllllllllllllll .
Canımcım test pozitif çıktığında o gün çatlamıyor yumurta . Testi pozitif gördüğün gün 24-36 saat içerisinde çatlıyor . Yani sen bu akşam da çalış . sonra gün aşırı devam et . bu hafta gün aşırı mutlaka çalış ama . Sonra bacakları yukarı kaldır . totoya yastık koy öylece yat en az 1 saat kadar .
hadi inşl seninde güzel haberlerini alacağız .
ay inşallah. 2 gün poztif çıkmasına kafam takıldı sadece ilk gün pozitifte ilişki olabildi 2. gün pozitifte ilişki olamadı misafirim vardı dün akşam. bugün tekrar yaptım negatif çıktı
Mrb kızlar kaç kere baktım kimse yoktu nasılsınız bu kızlar nerelerde
mrb canım sağol sen nasılsın? herkes işinde gücünde heralde ben de okuldan geldim çok yorgunum uyusam mı derken gene açtım pcyiMrb kızlar kaç kere baktım kimse yoktu nasılsınız bu kızlar nerelerde
mrb canım sağol sen nasılsın? herkes işinde gücünde heralde ben de okuldan geldim çok yorgunum uyusam mı derken gene açtım pcyi
Bugün full yatış canım yada içimden hic bisey yapmak gelmiyor sen nasılsın çok yoğunsun galibacanım aynı gün çatlamıyor zaten sen rahat ol . senin yumoş bugün çatlamıştır . Testten 24-36 saat sonra ancak çatlıyor . sen bugünde mutlaka çalış . yarın ara ver ya da yarında çalış ya . sonra gün aşırı çalış . eşinin spermlerinde sorun yoksa bu akşam ve yarın akşam çalış sen çalış
hicran kimse yok sanırsam ben işlerden pek vakit bulamadım ki canımakşamlarıda çok gelemiyorum . sizlerde kaçıyorsunuz hemen . napıosun nasılsın ?
mrb canım sağol sen nasılsın? herkes işinde gücünde heralde ben de okuldan geldim çok yorgunum uyusam mı derken gene açtım pcyi
Bugün full yatış canım yada içimden hic bisey yapmak gelmiyor sen nasılsın çok yoğunsun galiba
Yorgunsan uyu biraz canım bende bugün coj sıkıldım
canım bende kaç gündür bir huzursuzluk varki sorma . Mutsuzluk enerjim yok . sanırım bahar çarptı beni .
bu ay kocamla bile bişe yapasım yokkkkkkkkkkkkkkk hiç içimden gelmiyor ya .
işlerimi bile inan bana zorla yapıyorum eve gidiyorum yemek yemek istemiyorum sürekli bir yatma isteği uyuma isteği var içimde .
hani insanı hiç bir şey mutlu etmez ne olursa olsun böyle içinde bir hüzün vardır ya öyleyim aynen ya
Ayyy kıyamam canım ya bahar yorgunluğu olabilir belki benim de bugün canım çok sıkılıyor daralıyorum afakanlar basıyor
Senin enerjini yükseltmek için ne yapalım kuzu
bilmiyorum şekerim ya ne yesem içsem ne yapsam cixxxxxxxxxxx . hemen içime bir kasvet çöküyor . kızzzzzzzzzzzzzzz depresyona mı girdim acaba bennnnnnnnnnnnnnn
akşam accık yürüyüşe çıkacam belki iyi gelir bilmiyorum
kalk canım bir duş al . kendine bir kahve yap . güzel bir müzik aç şöyle yayıl evde rahatla
yapayım kisss içim rahatlar belki
Havalar ısındıkça evde daralıyorum
merhaba ben bu siteye yeni katıldım.....sizlerden yardım istiyorum bana bi fikir verin.ya ben evleneli 1,5 yıl oldu eşimi okadar çok seviyorum..ama annesi evlendiğin bir günde beri sürekli tatlı dil ile beni yeriyor benm fikirlerime hiç önem vermiyor çok sıkıldım yoruldum bunaldım onun la bir araya gelmek istemiyorum ona bir şey diyemiyorum sürekli ağlıyoru. şu anda 6 aylık hamileyim ve de bana söylediği söz kızma ona göstermeden bir şey almamalıymışım yoksa giydirmezmiş.bende dedim sürekli senle kalmayacak ki dedim sen ayrılacağımı mı zannediyorsun dedi ya ben bu kadına neden bir şey söyleyemiyorum çok bunaldım ufacık bir şey desem alınacak ama o benm alınacağımı hiç düşünmüyor.ama ben hep susmak zorunda kalıyorum çünkü eşimle durumumuz biraz kötü bize srekli yardım ediyorlar fakat misli ile çıkıyo çok yoruldum... kızımın odasını da o aldı ben onsuz daha hiç bebeğime alışveriş yapamadım çok yoruldum dün gece çok ağladım artık canıma tak dedi korkuyorum kızımı benden kopartacak soğutacak diye ben ne yapacam((((((((((((((((
ben varımmmmm nasılsın asel??ben de dün anlatmıştım bi arkadaşımın testi pozitif çıktı diye çok heveslendim ya bişey sorucam size benim ovulasyon testi pozitif olunca ilişki oldu aynı gün ama ertesi gün yani dün de pozitifti ilişki olmadı malesef. bugün negatife döndü ama ilişkiye evam etsem mi şansım olur mu? kaçırmamışımdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?