Hep birlikte sağlıklı yaşama

ama tarhana da un olmuyor mu? 60 kalori çok az gibi sanki.
Hangi yörenin tarhanası olduğuna bağlı
Bizim burda un konmaz
Buranın tarhanası süzme yoğurt ve dövme dediğimiz aşurelik buğday ve kaya tuzuyla yapılır
Bu harç güneşte kurutulur
Çorba yapacağımız zaman o kurutulmusu suyla islar 2 sis sarımsakla pişirir en son zeytinyağı veya tereyağını ısıtır toz nane ve toz biberle çorbanın içine ekleriz soslariz

ya canım çekiyor böyle şeyler duyuncaaaa

ya evet buraya yazmak kesinlikle caydırıcı farkındayım.
tartı gününüz ne zaman ?

ne guzel canın faydalı guzel seyler cekıyor en azından
dıyorum gelın antep turu yapın
yemege doyarsınız yemın ederım
Ya ben o kadar yol gelsem, katmer, balkavalar, dondurmalar, kebabın her cinsinii, ezmeleri, salataları tatmadan geri dönermiyim sanıyorsun Gözüm diyet miyet görmez valla, bi daha ne zaman burada olurum diye

Nisa çok enfes görünüyooo bu off ne yicem ben akşama şimdii
ben patatezsız unsuz mucver yapcam fırında
rondoya atıcam kabak taze sogan maydonoz goz kararı peynır ve yumurta
yaglı kagıt ustune harcı dokup fırında pısırıcem baharatla
yanında suzme yogurt sarımsaklı
cay da demlıcem

hıc rendelemek ıle bıle ugrasmıcam
20 dk da 200 derece fanlı da pısıyor zaten

sizin bölge neresi acaba merak ettim:)
gazıantep :)

Ya ben o kadar yol gelsem, katmer, balkavalar, dondurmalar, kebabın her cinsinii, ezmeleri, salataları tatmadan geri dönermiyim sanıyorsun Gözüm diyet miyet görmez valla, bi daha ne zaman burada olurum diye
ya yeee tabıkı gelmısken yıyebılırsın
yersın burda okadar cok muze yasanmıs tarıh varkı yurursun 2-3 gunden bırsey olmaz

bak makaron gelcek ben ona herseyden yedırcem ama kılo verıp doncek
ben mantıgı cozdum 1 ısırık al tadına bak ve yuru yedıgının fazlasını yak tadına bakmıs ol sorun yok
hep yemeyecegın ıcın zaten sorun olmaz

ben sıze dolmalaaarrr kofteleeerr kebaplarrr yapıcam kendım acıcam baklava katmer ıclı kofte yapıcam

yanında ekmek yemedıgın surece ve yurudugun surece hıc sorun olmaz

ben eskıden bunları yıyordum ama normal porsıyonda degıl dırek tenceresıyle uykudan uyanıp yıyıp uyuyordum tuvalete bıle kalktıgımda gozum kapalı dusun yıyıp oyle gerı yatıyordum yoksa baktım da benım yaptıgım dıyet zaten antep mutfagına uygunmus

Bu da kulağa çok hoş geliyor, kesin yapardım, yumurtadan uzak durmaya çalışmasaydım

Bu da kulağa çok hoş geliyor, kesin yapardım, yumurtadan uzak durmaya çalışmasaydım
yumurta koymadan da oluyor canım bu
kek gıbı dılımleyıp yenıyor bıldıgın kek taklıtı yapan kabak turlusu gıbı bırsey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…