Hangi yörenin tarhanası olduğuna bağlıama tarhana da un olmuyor mu? 60 kalori çok az gibi sanki.
allah kolaylık versın canımkızlar çok yoğun bakamıyorum
ya canım çekiyor böyle şeyler duyuncaaaaHangi yörenin tarhanası olduğuna bağlı
Bizim burda un konmaz
Buranın tarhanası süzme yoğurt ve dövme dediğimiz aşurelik buğday ve kaya tuzuyla yapılır
Bu harç güneşte kurutulur
Çorba yapacağımız zaman o kurutulmusu suyla islar 2 sis sarımsakla pişirir en son zeytinyağı veya tereyağını ısıtır toz nane ve toz biberle çorbanın içine ekleriz soslariz
ya canım çekiyor böyle şeyler duyuncaaaa
Nisa çok enfes görünüyooo buEki Görüntüle 2170583
Eki Görüntüle 2170584
Bizim bu bölgenin tarhanası bu
3 tabak yesen kilo yapmaz :)
Nisa çok enfes görünüyooo buEki Görüntüle 2170583
Eki Görüntüle 2170584
ama boyun süpermiş yaa, 1,76Takıl bizimle, günlük menülerini paylaş. Yediğini burada yazacağını hatırlamak çok caydırıcı oluyor. Abur cuburda neymiş? Biz yemiyoruz öyle ne idiğüü belirsiz şeyler
Eki Görüntüle 2170583
Eki Görüntüle 2170584
Ya ben o kadar yol gelsem, katmer, balkavalar, dondurmalar, kebabın her cinsinii, ezmeleri, salataları tatmadan geri dönermiyim sanıyorsunne guzel canın faydalı guzel seyler cekıyor en azından
dıyorum gelın antep turu yapın
yemege doyarsınız yemın ederım
ben patatezsız unsuz mucver yapcam fırındaNisa çok enfes görünüyooo buoff ne yicem ben akşama şimdii
gazıantep :)sizin bölge neresi acaba merak ettim:)
Ya ben o kadar yol gelsem, katmer, balkavalar, dondurmalar, kebabın her cinsinii, ezmeleri, salataları tatmadan geri dönermiyim sanıyorsunGözüm diyet miyet görmez valla, bi daha ne zaman burada olurum diye
Bu da kulağa çok hoş geliyor, kesin yapardım, yumurtadan uzak durmaya çalışmasaydımben patatezsız unsuz mucver yapcam fırında
rondoya atıcam kabak taze sogan maydonoz goz kararı peynır ve yumurta
yaglı kagıt ustune harcı dokup fırında pısırıcem baharatla
yanında suzme yogurt sarımsaklı
cay da demlıcem
hıc rendelemek ıle bıle ugrasmıcam
20 dk da 200 derece fanlı da pısıyor zaten
yumurta koymadan da oluyor canım buBu da kulağa çok hoş geliyor, kesin yapardım, yumurtadan uzak durmaya çalışmasaydım
hadi yaa, çok sağol canımyumurta koymadan da oluyor canım bu
kek gıbı dılımleyıp yenıyor bıldıgın kek taklıtı yapan kabak turlusu gıbı bırsey :)
Salı günü öğlen 13 e kadar mümkünseya evet buraya yazmak kesinlikle caydırıcı farkındayım.
tartı gününüz ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?