Şüpheli yaklaşıyorum bu bilgiyeEvet malesef siyah giydim diye oyle gelmistirvucuduma gore bacaklarim cok kalin malesef
sana oyle gelıyorEvet malesef siyah giydim diye oyle gelmistirvucuduma gore bacaklarim cok kalin malesef
birisi yazmıştı, çok gülmüştüm, şöyle bişey diyordu:sana oyle gelıyor
benım sıyah gıymıs halımle senın sıyah gıyınmıs halını yan yana koyunca
mercekle senın buyutulmus halın gıbı genıs duruyorumyanı sıyah gıydıgın ıcın degıl baya kusursuz ve fitsin
birisi yazmıştı, çok gülmüştüm, şöyle bişey diyordu:
"Teyzem Marliyn Monroe figürlü tayt almış, ben üzerinde görünce Safiye Soyman sanmıştım halbuki"
Esen neler yedin bugün?
nohut ne kadar yedın kuzumcanım öğlen nohut yoğurt karpuz 2 dilim yedim :)
nohut ne kadar yedın kuzum
Güzelcanım öğlen nohut yoğurt karpuz 2 dilim yedim :)
Yaa cok tesekkur ederimm :) sanmiyorum seninkilerin de dedigin gibi oldugunu ama hadi neysesana oyle gelıyor
benım sıyah gıymıs halımle senın sıyah gıyınmıs halını yan yana koyunca
mercekle senın buyutulmus halın gıbı genıs duruyorumyanı sıyah gıydıgın ıcın degıl baya kusursuz ve fitsin
az yemıssın yıne canım ya kofte yeseydın keske4 kaşık
nohuta gidip köfte koymuş cins ya
az yemıssın yıne canım ya kofte yeseydın keske
Samsonn cuğum,kızlar,
Bugünkü iş saatim biraz zorlayıcı,bir de sürüş dersim vardı.
Boncuğum da memeden kesiliyor,bütün gece “yaaa ver yaa ver” diye inletti ortalığı:/ sabahı zor ettik. Memeler de davul bu arada:// şiştiler.
Ancak ara ara bakıp okuyabildim yazılanları.
Bu arada hiç kaçamak yapmadım,ekmek tatlı yemedim. Dünkü kararımda hemfikirim:yemesem bişey olmazmış yani onları
Sabah pişmiş yumurta,peynir,zeytin, yeşillik eşliğinde kahvaltı yapmıştım. Kahve,ayran içtim,hurma yedim. Canım bişey yemek istemiyor daha.
Bu memelerin şişliği için bi öneriniz var mı kızlar yaaanane aldım,onu yiyorum ama daha ne işe yarar acaba?
Bütün gün topiği sallamışınız yine,süper gidiyorsunuz walla. Ben de hareket olarak bi eşlik edebilsem size keşkem
ben sutten keserken yavas yavas kestım canımSamsonn cuğum,kızlar,
Boncuğum da memeden kesiliyor,bütün gece “yaaa ver yaa ver” diye inletti ortalığı:/ sabahı zor ettik. Memeler de davul bu arada:// şiştiler.
Bu arada hiç kaçamak yapmadım,ekmek tatlı yemedim. Dünkü kararımda hemfikirim:yemesem bişey olmazmış yani onları
Sabah pişmiş yumurta,peynir,zeytin, yeşillik eşliğinde kahvaltı yapmıştım. Kahve,ayran içtim,hurma yedim. Canım bişey yemek istemiyor daha.
Bu memelerin şişliği için bi öneriniz var mı kızlar yaaanane aldım,onu yiyorum ama daha ne işe yarar acaba?
Bütün gün topiği sallamışınız yine,süper gidiyorsunuz walla. Ben de hareket olarak bi eşlik edebilsem size keşkem
kıyamam ya :)köfte mi yapamıyor canım hiç beğenmiyorum aç kalmayı tercih ederim
ben sutten keserken yavas yavas kestım canım
soyle kı
normalde 2 saatde bır yarım saat emzırırdım
ertesı gun 4 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım sonra 6 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım derken derken bıgun sut kesıldı ortalama 3 gun surdu bu
benım 4 gun ıcınde sutden kesıp ılaclı tedavıye baslamam gerekıyordu bı gunde kesmek bebege daha zor dıye boyle yol buldum du
meme ıstedıgı zamanda oyunla oyaladım
yiğenimi hatırlıyorum
yengem meme pis dediğinde he öle mi diye bakış atar annesinin memesini karalamak isterdi karalar evet pis derdi kuzum benim ya
Adam şoför çok daha iyiydi, bi sorun olmadı inşallah?Samsonn cuğum,kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?