Yaa nasıl güzel anlattın öylee evet öyleymiş duydum nizipte daha güzel yapıyorlarmış ama orda hiç yemedim.asıl nohut durumunu sen nizipde yıceksın
:)
onun tadı daha bı baska ama nızıp antep arası yarım saat yol
nızıpde bırde sabah ezanı yaparlar bunu geceden kucuk atesın ustune bakır kazanlarda ılıklı kemık etlı suyla nohutu ezılene kadar haslar ıyıce ezer bol baharat katarlar tereyagı gezdırırler ustune
acılı soslu taze sogan kuru sogan maydonoz falan da olur oy oy oy
hamıleyken ne yedımdı yababam gıder nızıpden alır getırırdı nohutu
Nisa benim kız tiryaki olmuştu resmen,max yarım saat uzaklaşıyor,yediği yemeği bile memeyle yiyor,geceleri de meme sevdasına uyumuyor:/// sabır taşı diye bir taş varmış,dün onu sürdüm. İlk memeyi aldğında tiksindi,sonrasında her emmek istediğinde aynı şeyi yaşıyor:///ben sutten keserken yavas yavas kestım canım
soyle kı
normalde 2 saatde bır yarım saat emzırırdım
ertesı gun 4 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım sonra 6 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım derken derken bıgun sut kesıldı ortalama 3 gun surdu bu
benım 4 gun ıcınde sutden kesıp ılaclı tedavıye baslamam gerekıyordu bı gunde kesmek bebege daha zor dıye boyle yol buldum du
meme ıstedıgı zamanda oyunla oyaladım
Çok şükür samsonn,haftaya sınavım var,inşallah geçebilirimAdam şoför çok daha iyiydi, bi sorun olmadı inşallah?
Canım kilo verip,oraya özel hareket yaparsan ciddi anlamda küçülüyormeme büyüklüğü bende baki
Yaa nasıl güzel anlattın öylee evet öyleymiş duydum nizipte daha güzel yapıyorlarmış ama orda hiç yemedim.
Bu arada beyran soğan kebabı söğürme falan da favorim
Gerçi çoğu yemek favorim mesela şiveydize de bayılırım
Baklavaya da künefeye de ay canım çok tehlikeli bi memleketiniz var
Tarifler i isterim haberin olsun canımcay demlıyım de fırında unsuz patatessız mücverımı yapım :)
1 fırın tepsısı yapıyorum 6 dılım yıyebılıyorum nerdeyse fırın tepsısısın yarısını :) ertesı gune de kalıyor bırsey olmuyor yapmak ısteyenler ıcın
Canım kilo verip,oraya özel hareket yaparsan ciddi anlamda küçülüyor
Kaşıkla masaj olayını bilmiyorum ama benimkileri kilo verdikten sonra önce plates çemberi, sonra da geri geri yüzmek toparlamıştı..tabi hamilelikle birlikte eskiden beter oldular://Ya dolaba kaşık koydum onla masaj bile yaptım aynılar
Kaşıkla masaj olayını bilmiyorum ama benimkileri kilo verdikten sonra önce plates çemberi, sonra da geri geri yüzmek toparlamıştı..tabi hamilelikle birlikte eskiden beter oldular://
Çok geç yaaa:/// yemeValla ne duydu isem yaptım canım ya
Abartı büyük değil 75c takıyorum toparlayıcı da ama büyük yani
Dolma yicem çok açım
Çok geç yaaa:/// yeme
Ayran iç
Öyle olunca dayanamıyor tabi insan:/ neyse bi daha gündüzden bu kadar aç kalma:)Yedim bile
Canım öğlen üç dört kaşık bişi yedim gözlerim karardı açlıktan
Öyle olunca dayanamıyor tabi insan:/ neyse bi daha gündüzden bu kadar aç kalma:)
Afiyet olsun bu arada
Yedin mi?
Inşallah canım, başarılarÇok şükür samsonn,haftaya sınavım var,inşallah geçebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?