- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
malesef bende beklemiyodum kendimden ufak diye diye götürdüm vallaNaptııııın Semihaaa?? Senden hiç beklemezdim
evde egzersiz diye bi program indirdim onu yapmayı düşünüyorumYa telafi edersin, korktum ben de. Kaldığın yerden devam! Leslii yap bu aşkam 3 mil
Nisa kimeydi bu mesaj? Üzerime alınmıyorum bak
farkındayım evet aslında öyle başladım da biraz kilo gidince bişey olmaz diye düşündüm galiba ama yoookkk bugünden itibaren devam ediyorum eskisi gibi
bana bana
Afiyet olsun canımbu sabah menemen yedım
sımdı kendıme bır filtre kahve yapıyorum
aksama 2 tabak cevızlı semız otlu salata yıcem yanında ayran
İştah açıcı yine! Makaron tamamen iyileşmiş di mi?Eki Görüntüle 2170844
Makaron kebabın sadece etini yemiş canlar :)
Pek sayılmaz iyileşmeye zamanı yok iş temposundan onu görünce ben yoruluyorumİştah açıcı yine! Makaron tamamen iyileşmiş di mi?
Süper Ladyyy. Tabii ki göreceksin, böyle devam. Salıya 4 gün var, listeyii sallaNe yazmışsınız arkadaşyetişemiyorum size benim minik canavarlardan ama güzel gidiyorum hafifliyorum bunu hissetmek çok güzel bi gün bende 69 u görücem inanıyorum
Tebrikler Fitsy!!Selam kızlar, ben işteyim ara ara okuyabiliyorum yine ancak. Bugün yine piknik vardıama yumurta salatası yedim sadece
ay bunların içeriğini okusa zaten insan yemeye korkuyor; sanki margarine bir süre kimyasal katılmış gibi
bitanesinEki Görüntüle 2170844
Makaron kebabın sadece etini yemiş canlar :)
İyiyim beybi. Sadece iş yeri çok yoğun. Nisa söylesin akşam işten eve gittim yattığım yerden Nisa ile sohbet ettik biraz ve kıza yazarken uyuyakalmışım. Gece uyandım wc için, yarım yamalak uyuyakaldım yazdım kıza ve geri yattımİştah açıcı yine! Makaron tamamen iyileşmiş di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?