- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
nisa yla nerden tanışıyosunuzİyiyim beybi. Sadece iş yeri çok yoğun. Nisa söylesin akşam işten eve gittim yattığım yerden Nisa ile sohbet ettik biraz ve kıza yazarken uyuyakalmışım. Gece uyandım wc için, yarım yamalak uyuyakaldım yazdım kıza ve geri yattım
oy Allah kolaylık versin canım. Mali müşavirdin di mi sen? Eve de iş taşıyorsundurİyiyim beybi. Sadece iş yeri çok yoğun. Nisa söylesin akşam işten eve gittim yattığım yerden Nisa ile sohbet ettik biraz ve kıza yazarken uyuyakalmışım. Gece uyandım wc için, yarım yamalak uyuyakaldım yazdım kıza ve geri yattım
ay tadelleya değer ya, en bi sevdiğim
AMİİNNN ne guzel dua ettın sagolasın canım
ben sana dedım az yedın dıye sonra boyle olursun ıste
boyle vucudunu daha cokyaglandırırsın haberın olsun
herkes isminden farklı yapmış kullanıcı adını bende değiştireyim dedim
Ouu Esen sonra ben zayıflamıyorum deme ama...metabolizma sıkıntı değil senin, yiyorsun bak...
Avatarı görmesem bu kim dicektimherkes isminden farklı yapmış kullanıcı adını bende değiştireyim dedim
Eheheheh
Kesin bakıcam canım, anlamı ne?Eheheheh
Farsça çok güzel bir şarkı, dinle bak
Ouu Esen sonra ben zayıflamıyorum deme ama...metabolizma sıkıntı değil senin, yiyorsun bak...
Ben de işteyim full time, yemekhaneye inmiyorum bile aylardır. Yiyeceklerimi evden getiriyorum.
Patates ile pilav sana enerji vermez ki, uykunu getirir anca. Tabii ki yiyeceksin, ama ne diyorum, evden uygun birşeyler getirmeyi düşün bence. Ben öyle yapıyorum.yemeden olmaz ki nasıl çalışıcam
kötü yemek yapıyor mecbur yiyorum
Güzel yarim,tatlı sevgilim gibi birşey:)Kesin bakıcam canım, anlamı ne?
yemeden olmaz ki nasıl çalışıcam
kötü yemek yapıyor mecbur yiyorum
Allah kimseyi benim durumuma dusurmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?