Yok kiz ne uyumasi bugun erken uyandim. Sam bana nazar mi vurdu ne
Sagol canim bocuk oldum sayende
Ayy sagol canim yakin olsak yapardim ne istersen:))
Gerci hamaratlik fayda etmiyo sadece bir madalyam var
Ablami kontrole gittik canim yegenimin gelmesine az kaldi:)))
Samsonn bu arada laz boregi harika ama ailem sevmedigi icin yapamiyorum :/
cok merak ettim nereSevenin nazarı değmez bikeremYemek yarışmaları birazcık da politik oluyor bence... çok arkadaşı olan, her türlü desteği alıyor Ama pizzan enfes görünüyordu!
Oy cenneten taze bir haber gelecek demek! Maşallah, sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallah
Aaa ne anlar onlar, üstü çıtır çıtır, içinde yumuşacık muhallebi buradan sulandım ben resmen.Pastan da çok profesyonel görünüyorduu.
Masallah canim:)yaş 26 1 kızım var 6 yaşında. kilolarda malum doğumdan kaldı
Ee yani biraz politikSevenin nazarı değmez bikeremYemek yarışmaları birazcık da politik oluyor bence... çok arkadaşı olan, her türlü desteği alıyor Ama pizzan enfes görünüyordu!
Amin canim İnsallah:))Oy cenneten taze bir haber gelecek demek! Maşallah, sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallah
kim yapti yemegiEki Görüntüle 2165381 Eki Görüntüle 2165380
aksam yemegimdi sadece etleri yedim yaglarini falan yemedim biraz da semiz otu salatasi aldim bugunluk bitti
kavinvalidem yapti ellerine saglikkim yapti yemegi
Prenses Mitsuu 'nun adını tikla, oradan profiline gidiyorsun. Mesajlar, açtığı tüm konular diye bişey var. Orada göreceksin tariflerine linkleri.cok merak ettim nere
Afiyet olsun Semiha. Gayet güzel . Orada bazlama mi, yufka mı öyle hoş bişey gördüm, onu yemedin di mi?kavinvalidem yapti ellerine saglik
Afiyet olsun canım. 1 tabak bulgur çok gibi, ama hem hasta hem çok açtın sanırım
Afiyet olsun canım. 1 tabak bulgur çok gibi, ama hem hasta hem çok açtın sanırım
Fark ettim, inşallah tiyee alıyoruz diye kızmadin.Çok sinirliydim bugün
En agresif günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?