Liliyaa çok güzel, emin adımlarla hedefine doğru gidiyorsun
Canım, aynı olmuşuz
Allah Allah ne oldu yaa, bu genç yaşta niye böyle sıkıntılar? Bir kontrolden mi geçsen? Stres sıkıntı en çok mideye vuruyor. Bişeyleri mi kafaya taktın?bu ara mide baş ağrım yüzünden hiç bişi yapamıyorum çok kötü hissediyorum
Evet canım, grupça çok iyi gidiyoruz bence de! Demek isteyince oluyormuş.
oluyor oluyor gıdıyor kılolar masallah hepımıze
Canım, sakin sakin inşallah. Şimdi dualarımı okuyorum, herşey rast gitsinKızlaaaar, ben sınava gidiyorum. Dua edin nolur, Allah kolaylaştırsın
Evet 55 bile olabilirim boğazımı tutarsam :)Liliyaa çok güzel, emin adımlarla hedefine doğru gidiyorsun
İnşallah iyi geçer canimKızlaaaar, ben sınava gidiyorum. Dua edin nolur, Allah kolaylaştırsın
Evet Lili, senin de metabolizman çok iyi, maşallahEvet 55 bile olabilirim boğazımı tutarsam :)
Kız 4-5 ay da süper verdin ya. Alırken ne kadar süre tutmuştu ki?son haftamız bu hafta hedefıme ulasabılırsem tamam olacak
bıtmeyen kılo yapmısım ver ver bıtmıyor
Ben 12 Şubat'ta başlamıştim diyete. O zaman 73 kiloydum. Hey gidi hey... :))Evet Lili, senin de metabolizman çok iyi, maşallah
Bu imgeleri nasıl yapiyosunTekrar olmuş yine
Allah Allah ne oldu yaa, bu genç yaşta niye böyle sıkıntılar? Bir kontrolden mi geçsen? Stres sıkıntı en çok mideye vuruyor. Bişeyleri mi kafaya taktın?
1 buçuk sene de aldım 4 .5 ayda verdim.Kız 4-5 ay da süper verdin ya. Alırken ne kadar süre tutmuştu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?