- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
ayy pardon olmamissin bence hamile.olsaydin gebelik testinde hemen cikiyorr ben eczaneden alinan testlere cok guveniyorummmeee nasil.hamilelik suphesi oluyor regl oldun
Hiç de bile, sen hepimizin en büyük motivasyon kaynağısın. Bitmek bilmeyen regl süreci ve 2 kg turşuya rağmen -100
Evet canım şükür ya; hayır yediklerimi yazsam bunu nasıl 2 güne sığdırdın dersinizSabah içtiğim yeşil çaylar, arada sirkeli sular topladı sanki. Dün akşam hiç yemiyecektim, ısrarla dışarda bir aşkam yemeğine dahil oldum. Beğendili köfte gitti yine
gerçi benim de 1 hafta gecikti birazda onun şişliği var ama bahane değil benim için yedim çünkü biliyorum kendimi hamilelik şüphem var. ayın 25 inde adet olmam gerekiyodu olmadım 26sında kan verdim negatif çıktı test de negatifdi doktor 1 hafta sonra tekrar ver ddedi bakalım hayırlısı
hıc oyle dusunme gorursun o kıloyu ıstersen buna hazırsansu rakami gormek.benim.icin imkansiz gibi birsey kendimi.hoc bu rakamda gormedimm
kendime inaniyorum ama 68 kiloya kadar inaniyorummhıc oyle dusunme gorursun o kıloyu ıstersen buna hazırsan
ısteyıp de yapamayacagın hıc bırsey yok canım yeter kı kendıne ınan
verırsın canım 70 kg veren ınsanlar var 50-60 yasında ınan verırsınkendime inaniyorum ama 68 kiloya kadar inaniyorumm
En baş sayfada, listemizde herşey kayıt altındayaaa cok merak.ettimm neler yedinn ve sen diyete baslangic kilon kacdi
kızım var 6 yaşında. 6 gün gecikti. 1 sendir falan tam 28 günde bir oluyodum. bi de bebek istiyoruz biz korunmuyoruz iki aydır o yuzden şüphe biraz daha artıyo tabi.bakalım artık hayırlısı:))))cocugun varmiydi varsa kac yasindaydibeybigirll
Ay hadi hayırlısı inşallah Semiha.gerçi benim de 1 hafta gecikti birazda onun şişliği var ama bahane değil benim için yedim çünkü biliyorum kendimi hamilelik şüphem var. ayın 25 inde adet olmam gerekiyodu olmadım 26sında kan verdim negatif çıktı test de negatifdi doktor 1 hafta sonra tekrar ver ddedi bakalım hayırlısı
Sen boy ortalamanın üzerinde diye hatırlıyorum. Gayet güzel bir rakam, istikrarla veriyorsun sonuçta. Yüzmeyi de ekleyince dediğin gibi süper olacakSelam kızlaaarr
Benim de hedef tutmadı ama en azından kilo vermeye devam ettim (züğürt tesellisi)
Önümüzdeki hafta da tatil... Yüzerek dengeleyeceğim orada inşaallah
Eki Görüntüle 2174157
evet 1 kızım var 1 tane daha istiyoruz canım 2 aydır falanAy hadi hayırlısı inşallah Semiha.Bebek istiyor muydunuz? Senin 1 çocuğun mu vardı?
hmm hadi bakalimm hayirlisi oyleysee kac yasindasinkızım var 6 yaşında. 6 gün gecikti. 1 sendir falan tam 28 günde bir oluyodum. bi de bebek istiyoruz biz korunmuyoruz iki aydır o yuzden şüphe biraz daha artıyo tabi.bakalım artık hayırlısı:))))
afiyet olsun artikEn baş sayfada, listemizde herşey kayıt altında
Hafta sonu iki günde bildiğin kocaman birer kahvaltı yaptım. 3'er dilim ekmekler, parmak börekler ve kızartma da vardı iki kahvaltıda. Bir gün cheesecake yedim, diğer gün karaorman pasta. 2 tekli çikolata (bayram çikolataları gibi)
2 top dondurma. Yediğim hiçbir tatlıdan gram zevk almadığımı söyleyebilirim. Tam bir manyaklıktı. Hatta akşam 11 de yediğim dondurma sabah 9 da hala midemi bulandırıyordu. He bu arada o gece bulantım geçsin diye 1 tuzlu kurabiye, yarım poğaça da yedim.
Cumatesi akşam kocaman bir paçanga böreği yanında kızarmış patates. Pazar akşam üzeri normal yemeğimden hariç 1 simit 1 pufuduk ekmek
26hmm hadi bakalimm hayirlisi oyleysee kac yasindasin
İnşallah, sağlıkla kolaylıkla kızına çok güzel bir kardeş gelsinevet 1 kızım var 1 tane daha istiyoruz canım 2 aydır falan
92 lisin yani insallh insallh allh her meyveden tattirsin bir kizin var birde oglun olsun insallh benimde 2 tane buyugumm 3 yasina yaklasti kucugum 6 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?