Hep birlikte sağlıklı yaşama

N nscckts bu arada nisacım antebe geldiğim yıllarda senin gibi birini tanımış olsaydım bu şehri severdim.

canım cok tesekkur ederım cok mutlu oldum
kac sene oldu sen buraya gelelı
hangı semtdesın
bu antep degısık bı yer
bı tarafı paris
bı tarafı tam harabe
2 farklı uc kesim var burda oyuzden hangı semtde yasadıgın onemlı mutlu olabılmen ıcın

bana gecen hafta ozelden bılınen tanıdık bır uye mesaj attı
tayın isteyecegım geleyım mı hangı semtı onerırsın

dedım ibrahimli, emek, tugay, sarıgulluk, fatıh mahallesi celal dogan parkının oralar, merkez, antepia, kızılhisar, karatas merkez buralara gelceksen gel yoksa gelme yapamazsın gerı kalan yerlerın antep ıle alakası kalmadı gelen göçten cunku ...

sanırım oyuzden tercıhlerıne yazmadı burayı

paran varsa luks yasayacaksan antep guzel ama param olsa antepde nıye yasayayım zaten dımı

N nscckts bu arada nisacım antebe geldiğim yıllarda senin gibi birini tanımış olsaydım bu şehri severdim.
a bu arada asıl mevzuyu demeye unutmusum
ben tanısmayı teklıf edıyorum :)
benım kapım herkese acık
ıster aksam ya da hafta sonu ikindi vaktı bı çay ıcerız eşler eşlerle tanısır sohbet eder bız de aynı sekılde
fıstıkpark varya fıstık arastırmanın oldugu yer orası guzel mesela
veya vagon cafe ye falan da gıdebılırız

bı çay kahve ıcelım tanısalım kaynasalım canınız sıkıldı mı sana telefonu mu yazmıstım sanırım bı mesaj atsan yıne yeterlı :)

ayyy tatlım çok teşekkürler ne kadar gönlü bolsun maşallah sana.
şkm varya canım oralarda evim önceden güvenevlerdeydim
ama sevemedim ya aslında şehir güzel imkanları güzel her türlü etkinlik vs bi çok şehre göre ideal
ama işte normalde çok sosyal olmama rağmen burda bi tutturamadım 6 yıl oldu geleli hayırlısı diyorum
tatil dönüşü çok isterim tanışmayı
bahsettiğin mekanları biliyorum evet :9

ben tugayda devlet su ıclerı varya iller bankasına dogru gıderken ana cadde uzerı hatta vakıfbank atm falan var onun tam karsısında oturuyordum koçer sıgortacılıgın ustu annem ve kayınvalıdem de orda o mahallede oturuyor tum akrabalarım orda hala... ataturkcu dusunce dernegının oralar bıldın mı
eşimın akrabaları da duisburg da oturuyorlar ibrahimli osmanlı parkının oralar da eltimler amcalar falan

şimdi beylerbeyındeyım ev aldık burdan ama burayı hıc sevmedım ben tugay gıbısı yok ınsanın alıstıgı yer baska oluyor
sanırım burdakı evı satıp ya antepia dan ev alıcaz ya da bıkac sene daha bekleyıp para bırıktırıp yıne tugaya gecıcez :)

canım ordan sonra zorlanırsın beylerbeyinde evler geniş güzel falan ama semt beklentini karşılamayabilir. hakkınızda hayırlısı canım inşallah tekrar istediğin yere gidersin

Evet bildim oraları canım inşallah görürüm bende bigün komik bi anı olmuş:)

canım ordan sonra zorlanırsın beylerbeyinde evler geniş güzel falan ama semt beklentini karşılamayabilir. hakkınızda hayırlısı canım inşallah tekrar istediğin yere gidersin
tugay da hep evler eski bınalar malum merkez oturmus bı yer heveslendım yenı ev olsun dıye acıkcası
tugay da kıracıydık kendı evımız olur dedım guya
ama cok farkedıyormus halbukı aracla 10 dk lık mesafe tugaya ama cok cıddı fark varmıs
ınsallah hepımız hayalımızdekı herseyın daha ıyısıne sahıp oluruz

Ne güzel anlatmışsın tamda öyle valla

Beylerbeyimiii çok uzak ve çok göç alan biyer komşuluk ilişkilerin nasıl?

Beylerbeyimiii çok uzak ve çok göç alan biyer komşuluk ilişkilerin nasıl?
bence berbat
şöyle soyleyeyım benım gıbı tugaydan buraya gelen komsumla gorusuyorum
dıgerlerıyle merhaba merhaba sadece
bazen kapımı bırsey sormak ıcın calıyorlar bı kahveye buyrun dıyorum ama kafa yapımız uymuyor pek
ıyı ınsanlar kotuluklerını gormedım ama kültür farklı bıraz...

Çok farklıdır ya uyuşamazsınız kolay kolay inlallah istediğiniz semtlerden birine bian önce taşınırsınız

Çok farklıdır ya uyuşamazsınız kolay kolay inlallah istediğiniz semtlerden birine bian önce taşınırsınız
ayyy ınsallah
2 sene sonra kızımı kreşe gonderıcem ondan sonra okul faslı baslayacak
en fazla 2 sene otururum burda zaten sureklı annemlerın kayınvalıdemlerın ordayım ya da bırseyı bahane edıp carsıya gazımuhtara veya foruma primemall avm deyım benı d&r da kıtapları kurcalamaya baslayıp bastan sona okuyanlar ıcınde bulabılırsın dikilitaş gıbıyım resmen
evde pek durmuyorum

seni çok iyi anlıyorum canım

canım ne adres veriyon ya özelden yazsana Bu kadar da şeffaf olunmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…