Regl megl, gayet güzel valla sonuç. Gencecik yaşına rağmen grubumuzun en iradeli üyelerindensin. 1 ay boyunca hem az yedin hem hiç kaçamak yapmadın sanırım ve düzenli sporun da vardı. Hellal sanaEki Görüntüle 2174188 Boyle ciktim ama regl olmak uzereyim onun siskinligi diye dusunmek istiyorum
Canım tatlı krizlerini doğal şeylerle bastır, elma -tarçın ya da hurma çok etkili oluyorBu hafta regl olacağım umarim çok şişkinlik olmaz ve tatli krizim tutmaz
Tamam canımCanım tatlı krizlerini doğal şeylerle bastır, elma -tarçın ya da hurma çok etkili oluyor
Evet canım haklısın. Da işte emeğime acıdım :) yeniden başladım ama. 17 kilo vermişim 4 kiloyu mu veremicem Hemi:))Lili 3 hafta da iyi bir iş çıkardın yine de.Hedef kilona çok yakınsın.
Özen gösterince mükafatını alıyoruz; vazgeçmek yok. Senin yolun zaten kısa
Evet canım haklısın. Da işte emeğime acıdım :) yeniden başladım ama. 17 kilo vermişim 4 kiloyu mu veremicem Hemi:))
Kizlar sabitim malesef://
ay canım hangi dr muş buaslında baska doktora gıdıcektım
benım kayınvalıdem bu doktoru onerdı
kayınvalıdem seker hastası ıgne kullanıyordu cok agır hastaydı guatır amelıyatı oldu troıdler falan baya sorunluydu
bu doktora gıttı beslenme ıle sekerı oyle duzenledı kı ıgne yı bırakıp ılaca dönebıldı
troıd sorunu cozuldu
bende gıttım 1 aylık beslenmeyle ılactan kurtuldum
nasıl kılo verdıgımı bılıyorsun tanık oldun gün gün...
gercekden sanslıyım bu konuda belkı baska doktora gıtsem bukadar fark etmezdı
ay canım hangi dr muş bu
Neresiymiş orası:)amesia bu arada sana mutlaka gıtmelısın bızım mekandır dedıgım yer varya :)
haftaya tum akrabalarımı pazar gunu oraya kahvaltıya davet ettım kayınvalıdem eltımler bız hepımız orda kahvaltıda olcaz :) gel misafırım ol
makaronla konustum cok canı sıkkın tartı resmını cekmeyı unutmus hıc uyumamıs
sokakta buldugu engellı kedıyı amelıyat ettırmıstı ya
amelıyat kotu gecmıs sanırım kedının agrısı cokmus hıc uyumamıs nobet beklemıs basında demın de doktora goturmek ıcın aracı olan bırını arıyordu baya ruhen kötu durumda
tartı aklımdan tamamen cıkmıs dedı
çok sağol canım uygun bi zamanda bende görüneyimanka hastanesınde prof doktor zeynel beyhan canım
ıc hastalıkları yanı endokronolojı uzmanı aynı zamanda kalp uzmanlıgı da yapmıs baya tecrubelı
Neresiymiş orası:)
ınsallah canım yainşallah hayvancık kıssa sürede iyileşir, Makaron'un da yeniden yüzü güler
ayy canım çok teşekkür ederim. bu haftasonu gitsek dedim sonra eşim havuz istedi derken gidemedik. haftaya da memleket yolcusuyuz inşallah. ama nazik davetin için çok teşekkür ediyorum.amesia bu arada sana mutlaka gıtmelısın bızım mekandır dedıgım yer varya :)
haftaya tum akrabalarımı pazar gunu oraya kahvaltıya davet ettım kayınvalıdem eltımler bız hepımız orda kahvaltıda olcaz :) gel misafırım ol
ayy canım çok teşekkür ederim. bu haftasonu gitsek dedim sonra eşim havuz istedi derken gidemedik. haftaya da memleket yolcusuyuz inşallah. ama nazik davetin için çok teşekkür ediyorum.
aa sende anteplıydın dımı canım bak senı de beklerım :)
ftm cafe nizipde zeugma varya orası
hanı baraj varya eskı zeugma muzesi yelkenlı yarısları falan da yapılıyor orda
konferans da verılıyor bıldın mı ?
orayı beledıye amcama devrettı 6 sene oluyor
pazarları acık bufe kahvaltısı da var aksam yemeklerı de var kedılerı kopeklerı tavsanları papaganı herseyı var cocuklar ıcın ıcınde goz onunde parkı var yesıllık mis hava ıstanbulun bogaz koprusu manzarası orda da var :)
ıstanbuldan arkadaslar geldı oraya goturduk gece 2 ye kadar oturdularhayat sıze guzel dıye
oranın meshur bır kahvesı var amcam kendısı bır kac kahve cesıdını karıstırıp bulmus enfes sırf o kahveyı ıcmeye gıdıyoruz bız
eger gelmek ıstersen valla gel mısafırım ol tanısalım :)
hıc unutmuyorum papaganın şöyle bır anısı varyasadıgımı anlatayım
esı savcı olan hakım hanım esıyle amcamın oraya yemege geldıler
bızde ordayız,
papagan hakım hanımın arkasından ıslık caldı
kadın döndü baktı amcama hayırdır kasım bey ! dedı
amcam da farkında degıl olayın ıyılık saglık hakim hanım dedı
ısıne gucune bakıyor amcam
hakime hanım döndu yurumeye baslarken papagan yıne ıslık caldı (ses taklıt edıyor amcamın sesıyle calıyor ıslıgı sen konus senın sesınle senın gıbı konusur )
yanında savcı esı kasım bey !!! dedı
o sırada amcam anladı papaganın yaptıgını vallahı papagan yapıyor dedı yap oglum tekrarla dedı .papagan tekrarlamıyor
vallahı papagan yaptı dıyorama papagan oralı degıl
bende o esnada telde vıdeoya alıyorumneysekı ! allahtan
ınsallah canım ya
baya keyıfsız uzgun makaron kedıcıgın resmını gosterdı yavrum nasıl olmus yazık
amcamı az kalsın alıp kodese gotureceklerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?