Guzel. :) yes hep beraber gaza geliyoruz, ay sonuna tablo konusacak zaten.gunaydin canlaarr bende kahvalti niyetine findik yedim bol su icicem bugun insallah. bugun herkeste sanki bi azim mi sezdim ne
Super! Tabii ki canim, zayiflamadan cikmak yok buradan.GünaydınBaşladım bugün bakalım kaçamak yok zayıflıycam kararım kesin.
Hakkaten, bunu deneyen bir hafta da anlar. Resmen hantallastiriyor bunyeyiyedıklerımıze dıkkat edınce resmen enerjımız yerıne gelıyor
sekerle unlu seyler bızı bıtıren hep
Aaa kesin faydasi olur. Tadi nasil?Önceki diyet maratonlarımda en büyük yardımcım iksirim diyorum:) elma limon yeşil çay tarçın karabiber maydonoz suyu tencereye attım hepsi kaynıyor şimdi gün boyu onu içicem çok faydası oluyo benim yağ yakımıma deneyen varmı aranızda bu karışımı
Vavv bu saatte bu kadar iş kızın napıyo buaradabalkonu yıkadım 2 yumurta dan mantarlı peynırlı omlet yaptım sımdı kahvemı ıcıyorum camasırları da koydum makınaya
Canim, caylara cok guvenmiyorum ben ya. Icinde sinameki var mi? Varsa icme derim.ben gece yogurt pul biber ve limon yag yakiyo metabolizmayi hizlandiriyo diye biliyorum. form cay icicem bende bugunden sonra a 101 deki mest diye bi marka var onun cok faydasi oluyo bana daha once icmistim
Çok keskin bi tadı var bana göre berbat ama katlanılmayacak kadar da değil:))Aaa kesin faydasi olur. Tadi nasil?
Sanki karabiberle maydanoz olmasa tadi da guzel olacakmis.Çok keskin bi tadı var bana göre berbat ama katlanılmayacak kadar da değil:))
Aynen bende sabah alışveriş yapıp geldim buzdolabına yerleşecekler kolay gelsin hepimizeBen gideyim biraz. Once kahvalti, sonra da biraz temizlik yapayim.Nisa yi okuyunca utandim valla
Çok keskin bi tadı var bana göre berbat ama katlanılmayacak kadar da değil:))
Canim, caylara cok guvenmiyorum ben ya. Icinde sinameki var mi? Varsa icme derim.
Ama gercek yesil cayla 2 ay da gobeginden 6 cm inceleni duydum
yogurdun tadi fena degil gideri var yani ama duzenli yenildiginde faydasi oluyomus. cay a gelince de ben siger bitki caylarini sevemedim ama bu cayin tadi limonla baya iyi oldu faydasini gorunce de devam ettim bi zararini da gormedim o yuzden kullanmak istiyorum tekrar. su yesil cay denen seyi de bi turlu ben sevemedim yaaAaa kesin faydasi olur. Tadi nasil?
kolay gelsin canimBen gideyim biraz. Once kahvalti, sonra da biraz temizlik yapayim.Nisa yi okuyunca utandim valla
oda oyuncak vıleda setını alıp balkondan ıcıne su doldurup sozde bana yardım edıyorVavv bu saatte bu kadar iş kızın napıyo buaradabizimkiler bu kadar işe fırsat vermezde bana
aynen oyle o hazır caylar fayda degıl zarar saglıyor yasaklanmalı dıye dusunuyorumCanim, caylara cok guvenmiyorum ben ya. Icinde sinameki var mi? Varsa icme derim.
Ama gercek yesil cayla 2 ay da gobeginden 6 cm inceleni duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?