Oo süpermiş. Ayakta bir hassasiyet olmadı soyunca di mi?kızlar sıze 1 hafta once ayak soyucu maskeden bahsetmıstım
1 haftadır hergun gunde 1 saat ayagımda bekletıyorum
ılk 5 gun hıc bı degısıklık olmadı
dedım bende fayda etmedı heralde tam vazgecmıstım kı derının soyulusuna ınanamadım
netden bulduum gorsellerı paylasmak ıstıyorum
Eki Görüntüle 2166172 aynen boyle soyuluyor
Eki Görüntüle 2166173
maskeden sonra olan bu oluyor bebek cıldı gıbı
Eki Görüntüle 2166174
maske bu baska cesıtlerı de var hepsı aynı bı farkı yok
fıyatı 6 tl gratis de watson da var
kesınlıkle onerırım kullanın
bende topuk catlagı yoktu hergun ponzalamaktan gunde 3-4 kez kremlemekten bıkmıstım catlamasın kurumasın dıye kurumus catlamıssa soyuyor
4 ayda bır bunu yapınca ayakda asla catlak olmuyor tamamen meyve asıtlerı ıcerıgı kımyasal bırsey yok
tavsıye ederım kızlar :)
Güzel canım menün. Afiyet olsunSamsonn
kahvaltı
limonlu su içtim
3 kaşık menemen yedim yumurtasız
1 bardak çay
2 dilim peynir 3-4 tane domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği menemen ekmeksiz güzel değill
yok hıc hassasıyet olmadı tüm ölü derıler kalktı soyuldu kendı kendıne ınanamadımOo süpermiş. Ayakta bir hassasiyet olmadı soyunca di mi?
Ya ben cok usengecim. Saçlarım çok dökülüyor bu aralar onun için bile hiç bişey yaptığım yok. Ayaklara sıra gelene kadar...ooooyok hıc hassasıyet olmadı tüm ölü derıler kalktı soyuldu kendı kendıne ınanamadımama 5 gun hıc etkı etmedı once
Güzel canım menün. Afiyet olsun
yok hıc hassasıyet olmadı tüm ölü derıler kalktı soyuldu kendı kendıne ınanamadımama 5 gun hıc etkı etmedı once
Kesinlikleee, özelikle tatlı. Yağ yakimina ciddi balta vuruyor. Bir gıdım bile yemeteşekkür ederim canım
salata tavuk gibi bişiler yerim diye düşünüyorum ay bugün haftasonu kaçamak yapmamam lazım
canım harikasın
hem sabahın köründe temizlik aşkıyla kalkıyosun hem kendine ailene bize vakit ayırıyorsun
şahsen benden çok bana destek oluyosun kg vermem konusunda
netten bikini bakana kadar yediklerimin kalorisine baksaydım hiç böyle olmazdı
gunaydın kızlaarrrr ben geldım[/QUO
hosgeldinnn
gunaydın kızlaarrrr ben geldım[/QUO
hosgeldinnn
bendede catlak yok ama kabuklanma oluyor bende sholl var kullaniyorum ama daha pratik olsun istiyorummOo süpermiş. Ayakta bir hassasiyet olmadı soyunca di mi?
sholl bende daha cok catlak yaptı sende guzel sonuc vermısmıydıbendede catlak yok ama kabuklanma oluyor bende sholl var kullaniyorum ama daha pratik olsun istiyorumm
watsonda da var gratıste de canımcesitleri nasilki acaba hepsi ayni etkiyimi gosteriri
Erkenci misin bugün sanki bana mj öyle geldi
Ouuu tas yagacak basimizaGünaydin
Ay super hemde gratiste varkızlar sıze 1 hafta once ayak soyucu maskeden bahsetmıstım
1 haftadır hergun gunde 1 saat ayagımda bekletıyorum
ılk 5 gun hıc bı degısıklık olmadı
dedım bende fayda etmedı heralde tam vazgecmıstım kı derının soyulusuna ınanamadım
netden bulduum gorsellerı paylasmak ıstıyorum
Eki Görüntüle 2166172 aynen boyle soyuluyor
Eki Görüntüle 2166173
maskeden sonra olan bu oluyor bebek cıldı gıbı
Eki Görüntüle 2166174
maske bu baska cesıtlerı de var hepsı aynı bı farkı yok
fıyatı 6 tl gratis de watson da var
kesınlıkle onerırım kullanın
bende topuk catlagı yoktu hergun ponzalamaktan gunde 3-4 kez kremlemekten bıkmıstım catlamasın kurumasın dıye kurumus catlamıssa soyuyor
4 ayda bır bunu yapınca ayakda asla catlak olmuyor tamamen meyve asıtlerı ıcerıgı kımyasal bırsey yok
tavsıye ederım kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?