yok yaaa ben ekmekten vazgeçmemBenim ekmekle aram yok zaten ama abur cubur hayatımın merkezindeydi çocuklara yedirmediğim için eve gizli gizli alıp yiyordum şimdi onun yerine salatalık elma falan koydum bakalım başarılı olabilecekmiyim sende öyle yap ekmeği başka bişeyle değiştir
arka arkaya hamilelik olunca senin durumun normal sanki 2lady..inşallah en kısa sürede, sağlıklı bir şekilde kurtulursun kilolarındanEvliyim 4 yılımı hamile lohusa + hamile lohusa olarak geçirdimnerdeyse 10 yıllık evliyim ama onuda belirtiyim önce yapmadık çocuk arka arkaya sonra olsun istedik çokda güzel oldu ama ya bu kilolar 1.63 boya 97 kiloyummm
bende hamilelikte aldimm valla bu kadar kiloyu sen kac yasindasinEvliyim 4 yılımı hamile lohusa + hamile lohusa olarak geçirdimnerdeyse 10 yıllık evliyim ama onuda belirtiyim önce yapmadık çocuk arka arkaya sonra olsun istedik çokda güzel oldu ama ya bu kilolar 1.63 boya 97 kiloyummm
İnşallah canım çabucak vermek istiyorum bende sihirli bi değnek değsin eski halime dönüym bian öncearka arkaya hamilelik olunca senin durumun normal sanki 2lady..inşallah en kısa sürede, sağlıklı bir şekilde kurtulursun kilolarından
29 canımbende hamilelikte aldimm valla bu kadar kiloyu sen kac yasindasin
He şöyle, bu heyecanı seviyoruz Prenses. Inşallah canım, hepimiz birlikte gaza gelicez böyle ve birbirimiz adına çok sevinecegiz kesinlikle.yaa aslinda cok.neseliyimdir de smile nerden yapiliyor unutmustumm sonradan farkettimm bir kilo vermeye baslimm tutamazsiniz beni
bırakinca Aklina bile gelmiyir insaninyok yaaa ben ekmekten vazgeçmemaz toparlayım kararında yemeye devam ederim muhtemelen:)
buyuk cocugun kac yasinda29 canım
ben sizin desteklerinizle vericegimm bu kilolariHe şöyle, bu heyecanı seviyoruz Prenses. Inşallah canım, hepimiz birlikte gaza gelicez böyle ve birbirimiz adına çok sevinecegiz kesinlikle.
Büyük 3 küçük 1 yaşında canım seninki kaç yaşındabuyuk cocugun kac yasinda
Ekmeği benden çok seven yoktur. Ekmek ,peynir ve elma üçlüsüyle tüm hayatimi idame ettirebilirim. Ben biraktiysam sen hayli hayli bırakırsın canımevet yaaa:/
bu ekmek konusunu burda bağıra çağıra hatırlatın banaen çok tükettiğim gıda, kuru kuru koca ekmeği öğün niyetini yiyorum resmen:/
benimkide buyugum 32 aylik kucugum 6 aylik aralarinda tam 2 3 ay var benimkilerimm buyugum kiz kucum erkekBüyük 3 küçük 1 yaşında canım seninki kaç yaşında
bimde glutensiz un gordumm canim.hamur isi cekerse diye alacaktimda emin olamadim sizce alim miEkmeği benden çok seven yoktur. Ekmek ,peynir ve elma üçlüsüyle tüm hayatimi idame ettirebilirim. Ben biraktiysam sen hayli hayli bırakırsın canım
Allah bağışlasın canım benimkilerin ikiside kızbenimkide buyugum 32 aylik kucugum 6 aylik aralarinda tam 2 3 ay var benimkilerimm buyugum kiz kucum erkek
aaa suya denize düşüreni duydum da çorba bir ilk olduKızlar selam, maşallahınız var:)
ben gündüz bebeğimden dolayı telefonu pek elime alamıyorum, bilgisayara da yanaşamıyorum ama o uyurken bi bakayım dedim..telimi dün içtiğim çorbanın içine düşürmüştüm, şimdi açılmıyornasıl bir açlıkla saldırdıysam çorbaya
bugün ekmek yememek için zor tutuyorum kendimi
Sakın Prenses, kalori ve yağa dönüşüm hususunda hiç bir farkı yok onun. Mümkün olduğu kadar unlu ve nişastalı her şeyden uzak duruyoruz.ben bimde glutensiz un gördum alacaktim canimm hanur isi falan cekerse yaparim diye ama pek bilgim olmadigi icin once size sorayimm desimm alsammi
amin cumlemizimAllah bağışlasın canım benimkilerin ikiside kız
hmm tmm tesekku ederimm bilgin icinSakın Prenses, kalori ve yağa dönüşüm hususunda hiç bir farkı yok onun. Mümkün olduğu kadar unlu ve nişastalı her şeyden uzak duruyoruz.
Kızlar yaaa, herkes kendini tanıtsa mı
yoksa geçmiş sayfalarda tanıştınız mı
Samsonn salı kadınları adında bir kitap vardı, o geldi aklıma..sen neden salı gününü seçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?