- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
Ya yapmayin sanki her gun gec uyaniyorum gibi
Ay super hemde gratiste var
Benim catlak degilde sertleşme var:/ torpu aldimda hic ugrasmadim İns iyi gelir yaa cok sevindim
Süper gidiyorsun Prensesdostlarimmkahvaltim ayni hic kacamagimm yokk oglende tavuk gogsu yogirt yiyecegimm
Çok sağol canım. Ben yarım kilodan fazla ayırmayım o zamancanım benım cok sagol
2 gun dayanır canım :)
Ay bende katılabilir miyim. 18 kg verdim sonra bunaldım ve sanırım şuan 62 fln im. 59 olmak istiyorum
Iyiden de öte, maşallah canım. Böyle devam, sali kapıdaSabah 1 kupa iksir çayım bir yumurta azıcık peynir şimdide 1 kase yoğurt yedim iyi gidiyor çok şükür
Çorbayamı:)ekmek yok canım ekmek kadar hiçbişey kilo yapmıyoKızlar selam, maşallahınız var:)
ben gündüz bebeğimden dolayı telefonu pek elime alamıyorum, bilgisayara da yanaşamıyorum ama o uyurken bi bakayım dedim..telimi dün içtiğim çorbanın içine düşürmüştüm, şimdi açılmıyornasıl bir açlıkla saldırdıysam çorbaya
bugün ekmek yememek için zor tutuyorum kendimi
yaa aslinda cok.neseliyimdir de smile nerden yapiliyor unutmustumm sonradan farkettimm bir kilo vermeye baslimm tutamazsiniz beniSüper gidiyorsun Prenses
Smileyleri de kullanmaya başlayınca daha bi neşen yerine gelmiş gibi, yoksa acaba çok mu ciddi arkadaş diyorudum.
evet yaaa:/Çorbayamı:)ekmek yok canım ekmek kadar hiçbişey kilo yapmıyo
bende hic ekmek tuketmem meselaa ama benimm asiri yemek.yerimm pilav falannevet yaaa:/
bu ekmek konusunu burda bağıra çağıra hatırlatın banaen çok tükettiğim gıda, kuru kuru koca ekmeği öğün niyetini yiyorum resmen:/
ben çok az yerim yaaa:/ ama sadece ekmek yiyceksin sana yemek yok uzun süre deseler, neden demem:)bende hic ekmek tuketmem meselaa ama benimm asiri yemek.yerimm pilav falann
Benim ekmekle aram yok zaten ama abur cubur hayatımın merkezindeydi çocuklara yedirmediğim için eve gizli gizli alıp yiyordum şimdi onun yerine salatalık elma falan koydum bakalım başarılı olabilecekmiyim sende öyle yap ekmeği başka bişeyle değiştirevet yaaa:/
bu ekmek konusunu burda bağıra çağıra hatırlatın banaen çok tükettiğim gıda, kuru kuru koca ekmeği öğün niyetini yiyorum resmen:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?