Hep birlikte sağlıklı yaşama

Ya geçici süreliğine Almanya dasin sanırım. Ilk okuyunca geçici olarak bizim gruptasin diye anladım .

Kızlar, diyet gerçekten işe yaramaya başladı bende. Uzun süredir hissetmediğim kadar enerjik hissediyorum kendimi. Kolumu kaldırmaya mecalim yokken bugün evi ayağa kaldırdım resmen,temizlik için Diyet öncesi geçmek bilmeyen baş ağrım da geçti çok şükür.
Bugün yediklerimi yazayım.
-10 tane civarı kiraz
-bir avuç kabuklu fıstık
-4 hurma(7 ye tamamlarım muhtemelen)
-1 kase yoğurt(1 kase de akşam öğünü için yerim)
Niyetim sadece hurma-yoğurttu ama emzirdiğim ve boncuğumun peşinde koşturduğum için dayanamadım,fıstık-badem de atıştırdım arada. Sütümde azalma yok bu arada,annelere duyurulur

boncugun ne kadarlikk bu arada tebrikler kac yasindasin aramiza hosgeldin

Çok sağol canım. Ben yarım kilodan fazla ayırmayım o zaman

lor peynırı yapsana canım :)
2 lıtre sutden 5 gunluk lor peynırım cıkar
sutu kaynatırken 2 lıtre sute 1 lımon 1 cay kasıgı tuz katıyorsun kesıyorsun o sutu lapa lapa oluyor
sonra suzup kavanoza koyuyorsun
ben ıcıne pul bıber ve kekık de eklıyorum suzdukden sonra cok lezzetlı olur

ben bimde glutensiz un gördum alacaktim canimm hanur isi falan cekerse yaparim diye ama pek bilgim olmadigi icin once size sorayimm desimm alsammi
glutensız un olmaz kı
mercımek veya nohut unu falan mı

bende kendımı tanıtayım
31 yasımda 4 yıllık evlı 2 bucuk yasında kız cocugu annesıyım
ıktısat mezunuyum ama 2 bucuk senedır evden işlerımı yurutuyorum
daha once noter katiplıgı yaptım esımle tanıstıgımda muhasebe ofısım vardı agır hamılelık dolayısıyla ısı bırakmak zorunda kaldım
ben hamılelıgımde herkesın aksıne 14 kılo verdım dogum yaptıgımda gayet zayıftım
6. ayımda sutden kesmek zorunda kaldım agır bır rahatsızlık gecırdım ondan sonra 1 senede 35-40 kılo gıbı bı rakam aldım rahatsızlıktan oturu aslında
172 boyum var 68 kıloyum
yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum

İlk günün azizliğine uğradım çocuklara yedirirken kıymalı sebze ve yoğurtlu çorba yedim farketmedim bile nası yedim çok üzgünüm

kıymalı sebze ve yogurtlu corba gayet guzel menı canım neden uzuldun kı

kızlar bugun oglen yuzmeye gıttım
ordan cıktım alısverıse gıttım
ordan cıktık herıfcanla 1 kase mercımek corbası yarım ekmeksız iskender 1 tabak salata yedık
bırde turk kahvesı ıctık
sonra 2 saat yuruduk dolastık
eve yarım saat oldu gelelı hışım cıktı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…