Ya geçici süreliğine Almanya dasin sanırım. Ilk okuyunca geçici olarak bizim gruptasin diye anladım .huuuuuöyle mi diyorsun samsonn ben sürekli yemiyorum öyle çok çok ama şimdi Almanya'dayım ben, canınızı çektirmek gibi olmasın ama burdaki ekmekler gerçekten çok güzel..benim çoğunlukla yediğim de cevizli ve biberiyeli, tahıllı ekmekler..gerçekten öğün olarak tüketiyorum resmen..çok bir kilom yok ya o yüzden bırakmak da istemiyorum, geçici süreliğine burdayım zaten, gözüm doyana kadar yemek istiyorum..geçen seneki olduğum yerde çok özlediğim şeyler var mesela, keşke daha çok yeseydim diyip duruyorum şimdi..aklım kalmasın benim burda da şimdi
Bide psikolojik yas vardir hani hiiic o konuya girmiyim
Ehehehe:)Ya geçici süreliğine Almanya dasin sanırım. Ilk okuyunca geçici olarak bizim gruptasin diye anladım .
UuuuuuEhehehe:)
Yok yaaa:) gitmem ben. Sağlıklı yaşama geri dönmek zaten benim meselem de
Hem daha burdan “Salı kadınları” na geçiş yapıcaz
boncugun ne kadarlikk bu arada tebrikler kac yasindasin aramiza hosgeldinKızlar, diyet gerçekten işe yaramaya başladı bende. Uzun süredir hissetmediğim kadar enerjik hissediyorum kendimi. Kolumu kaldırmaya mecalim yokken bugün evi ayağa kaldırdım resmen,temizlik içinDiyet öncesi geçmek bilmeyen baş ağrım da geçti çok şükür.
Bugün yediklerimi yazayım.
-10 tane civarı kiraz
-bir avuç kabuklu fıstık
-4 hurma(7 ye tamamlarım muhtemelen)
-1 kase yoğurt(1 kase de akşam öğünü için yerim)
Niyetim sadece hurma-yoğurttu ama emzirdiğim ve boncuğumun peşinde koşturduğum için dayanamadım,fıstık-badem de atıştırdım arada. Sütümde azalma yok bu arada,annelere duyurulur
hosgeldinn canimoh be en sonunda geldim bende anca okudum yazdiklarinizi kizlar yaaa valla bi baslayinca tam basliyosunuz
insalllah tebrikler bu aradaaEki Görüntüle 2166346 oglen yemegimdi kizlar bu da. simdi dugune geldim insallah biseyler yemeden cikarim buraan. biraz midem bulaniyo bi kac cubuk kraker atcam sadece
Boncuğum 15 aylık, ben 33 yaşındayım. Teşekkürlerboncugun ne kadarlikk bu arada tebrikler kac yasindasin aramiza hosgeldin
kkKızlarrrr
Eve geldim 2 de bir temizlik yapmışım bu saate kadar
Annem kahvaltı yapıyordu onunla azıcık omlet yedim o kadar
:)
allah bagislainBoncuğum 15 aylık, ben 33 yaşındayım. Teşekkürler
Amin, hepimizinallah bagislain
Çok sağol canım. Ben yarım kilodan fazla ayırmayım o zaman
glutensız un olmaz kıben bimde glutensiz un gördum alacaktim canimm hanur isi falan cekerse yaparim diye ama pek bilgim olmadigi icin once size sorayimm desimm alsammi
Evliyim 4 yılımı hamile lohusa + hamile lohusa olarak geçirdimnerdeyse 10 yıllık evliyim ama onuda belirtiyim önce yapmadık çocuk arka arkaya sonra olsun istedik çokda güzel oldu ama ya bu kilolar 1.63 boya 97 kiloyummm
İlk günün azizliğine uğradım çocuklara yedirirken kıymalı sebze ve yoğurtlu çorba yedim farketmedim bile nası yedim çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?