Hep birlikte sağlıklı yaşama

yok yaaa ben ekmekten vazgeçmem az toparlayım kararında yemeye devam ederim muhtemelen:)

Öyle sanıyor insan, ama yemedikçe canın çekmiyor, unutuyorsun. Ben eskiden bir zeytin, aman dur bi de cibata, bir baget diye çeşit çeşit ekmek alır eve gelirdim, şimdi markette ekmek reyonu çok da ilgimi çekmiyor.
kizlar profil fotografimi.nasil degistirebilirim
Profiline git, orada büyük boy profil foton çıkıyor. Onun üzerini tıkla göreceksin.

2 hafta da olsun bari
Valla benden tatlıya pasaport çıkmaz, ama 15 günde bir sadece tek öğün istediğim yemeyi yiyeceğim diyorsan, hadi o olsun...ama kimseye burada düzenimiz bu demiyorum. Çünkü yemediğin tatları unutuyorsun, canın çekmiyor. Ama ben şimdi gidip 2 lahmacun yesem, gün aşırı canım lahmacun çeker benim.

bende oyle dusundumm aslinda istedigim birgun bir ogun istedigimi yemek canim cok.tatli cekmiyorda ama doymak istiyorumm bir ogunde olsa
Bak 5 saati geçti o yediğim kurabiylerle hala tokum. Bence insulin direncin düzene girsin, sen de daha kolay tokluk hissedeceksin. Çok yeni başladın. 10 gün sonra bu dediğini tekrar gündeme getir diyorum, o zaman bakalım

l
insallh insallh kacamak yapsamda birakmak yok simdiye kadar hic kacamagimm olmadi

Süper gidiyorsun Prenses

Smileyleri de kullanmaya başlayınca daha bi neşen yerine gelmiş gibi, yoksa acaba çok mu ciddi arkadaş diyorudum.
Hahahhhh emoji kullanmak sart bizde
Ay bende katılabilir miyim. 18 kg verdim sonra bunaldım ve sanırım şuan 62 fln im. 59 olmak istiyorum
Hosgeldin canim 3 kiloo hic biseycikkk kendini tanitsana biZe boy kilo yas evli misin vss
Kızlar yaaa, herkes kendini tanıtsa mı
yoksa geçmiş sayfalarda tanıştınız mı

Samsonn salı kadınları adında bir kitap vardı, o geldi aklıma..sen neden salı gününü seçtin
Ben 21 yasindayim canim grubun ennnn tatlisiyimoylama yaptik kendim demiyorum
1.62 boy 67 kiloyumbekarim:)
Sali gununu bende cok severim arkadaslarla bulusuruz her sali:)sohpet yapariz
2 hafta da olsun bari
ayyy dimiiiiiii

l

insallh insallh kacamak yapsamda birakmak yok simdiye kadar hic kacamagimm olmadi
bak bu çok önemli biliyor musun? aa 3 gündür kaçamağım yok, ya 1 haftadır ağzıma tek zararlı lokma sokmadım diye acayip kendi ile gurur duyuyor insan. Ama bugün yersen ertesi gün biri bişey de ısrar ettiğinde, amaaan zaten dün de bozdum,şimdi onu mu kırıcam diye, diyeti bozmaya çok meyilli oluyorsun.

Günü kurtarmaya bak. Bugün yemicem de, öyle öyle bir bakmışsın 1 aydır çok güzel beslenmişsin. Zaten kilo vermeye başla bir, off ne mutlu oluyor insan.

ben cok.iradeliyimm ben bide suan cocuk.da emziriyorumm biliyormusunn 6 ay oldu ya o.yuzden diyete basladimm o emsin diye kendimi.erteledimm sizce yanlis mi yapmisim

Ekmeği benden çok seven yoktur. Ekmek ,peynir ve elma üçlüsüyle tüm hayatimi idame ettirebilirim. Ben biraktiysam sen hayli hayli bırakırsın canım
huuuuu öyle mi diyorsun samsonn ben sürekli yemiyorum öyle çok çok ama şimdi Almanya'dayım ben, canınızı çektirmek gibi olmasın ama burdaki ekmekler gerçekten çok güzel..benim çoğunlukla yediğim de cevizli ve biberiyeli, tahıllı ekmekler..gerçekten öğün olarak tüketiyorum resmen..çok bir kilom yok ya o yüzden bırakmak da istemiyorum, geçici süreliğine burdayım zaten, gözüm doyana kadar yemek istiyorum..geçen seneki olduğum yerde çok özlediğim şeyler var mesela, keşke daha çok yeseydim diyip duruyorum şimdi..aklım kalmasın benim burda da şimdi

Ya bilmez miyim sizin ekmekleri. Çok gittim almanya ya, o tahilli ekmekler gerçekten enfes, yanına da fransız tipi taze peynirlerr...
Evet sen bu ay sonu hedefine ulaşırsın zaten. O zamanda arada bize selam vermeye uğrarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…