Hep birlikte sağlıklı yaşama

En mantiklisi kuruyemiş yemek
1 tabak dolusu kuruyemiş yani badem ceviz leblebi fıstık fındık karışık yiyebiliriz
Çok güzel oldu bu bilgiler gerçekten nisa,çok sağol
Fıstık yiyordum hurma diyetimin arasında ama..canım çekiyor diye yiyordum korka korka..şimdi korkmadan yerim

N nscckts nisa diyorum sana ama samsooncuğum öyle diyor diye
Emzirirken yeşil çay içiyor muydun sen? Ben günde iki koca kupa içiyorum da, çok mu diye emin olamadım:/ senin fikrin vardır

Çok güzel oldu bu bilgiler gerçekten nisa,çok sağol
Fıstık yiyordum hurma diyetimin arasında ama..canım çekiyor diye yiyordum korka korka..şimdi korkmadan yerim

aynen ye korkmadan kuruyemıstekı yaglar cok faydalı hıc bıseycık olmaz hemde karnını tok tutar hemde sekerlı seyler ıstegını abur cubur ıstegını bastırır :) yalnız kajuyu dıkkatlı tuketmek gerek o soylenenden daha yaglı dıye dusunuyorum bıraz daha tehlıkelı sınıfında gıbı :)

N nscckts nisa diyorum sana ama samsooncuğum öyle diyor diye
Emzirirken yeşil çay içiyor muydun sen? Ben günde iki koca kupa içiyorum da, çok mu diye emin olamadım:/ senin fikrin vardır
tabıkı dıye bılırsın sonucta 31 yıllık ismim :)
ben yesıl cay hıc ıcmedım emzırırken nıyeyse canım acayıp ıspanak ıstıyordu ilikli kemıkle yapılmıs corbadan ıstıyordu anca ıspanak yedım corba ıctım bol kuruyemıs yedım hıc emzırdıgım 6 ay boyunca cay kahve ıcemedım
hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgı hepsı bı aradaydı kızım
masaya oturup yedıgımı bıle hatırlamıyorum degıl yesıl cay yapıp ıcebılmek

bırde yalnızdım ne annem ne kayınvalıdem sagolsunlar ödlerı kopar bırı onlardan bırsey ısteyecek dıye

o donem ıcın tek hatırladıgım budur

Senin de her dönem ayrı zormuş Ben de tek başımayım:/ benim boncuğum da şimdi uyudu düşün halimi
Ne güzel,sağlıklı şeyler çekmiş senin canın..benim sütüm azaldıkça ne bulduysam yedim,en çok da fıstık yemiştim:) hep hamileliği 5-6 kiloyla tamamlarım düşüncesindeydim
Emzirme dönemiyle 30 kiloya yakın kilo aldım hayatımın en büyük hezeyanıydı kilolar gitti ama şimdi şekilsiz bir vücut kaldı
Umarım bu ay sonuna azcık bişeye benzerim, gerçekten görüntümden hiç hoşlanmıyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…