- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
anlaşılan tek kaçamak yapan ben değilimEki Görüntüle 2166631 Eki Görüntüle 2166632 kahvaltida iki kofte domates salatalik zeytin peynir birazda etten aldim. digeri de aksam yemegim. oglen de dondurmayla kacamak oldu ama diger ogunlerden memnunum saygilarrr
pazar oldugundan sanirim ama yarin detoks yapmayi dusunuyorum sadece oglen yemek yicem aksama yine yogurt ve salatalik arti olarak su ve bitki cayi dusunuyorum insallah sali ya iyi bi rakam gorurum tarti daanlaşılan tek kaçamak yapan ben değilim
Afiyet bal şeker olsun
Yarın ciddi olalımpazar oldugundan sanirim ama yarin detoks yapmayi dusunuyorum sadece oglen yemek yicem aksama yine yogurt ve salatalik arti olarak su ve bitki cayi dusunuyorum insallah sali ya iyi bi rakam gorurum tarti da
balkonsuz ev mı
o nasıl oluyor canım
benım bıldıgım evlerde balkon zorunlu bırsey
karismis derkenBurası çok karışmış
grubumuzu kuran arkadasa sormak lazim kac kisiyiz suan ona gore alim yapar galibaMerhaba herkese yeni katilimci aliyor musunuz :)
saol canım benım :)Çok güzelmiş elbise, güle güle giy
Merhaba herkese yeni katilimci aliyor musunuz :)
Bodrum katında olmuyor canım genelde bahçe olur ama o da malesef yok
karismis derken
saol canım benım :)
Samsonn konu sahıbemızdır aynı zamanda takım kaptanımızdır bu işlerı o bılır :)
aman huzurunuz saglıgınız mutlulugunuz yerınde olsun da :) onemlı olan o agzınızın tadı bozulmasın kuzum
amaaan balkon yıkamaktan kurtuldunÖyle canım tabi ama balkon kahve keyfi özlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?