Hep birlikte sağlıklı yaşama

Noolldduuu pişman oldun mu

valla bundan sonra pesını bırakmam
ancak beraber ustesınden gelırız bu işin
hemen senı acıl duurum paketıne alıyoruz
bol motıvasyon tam destek ıstah kapatıcı kotu hıkayeler alternatıf tarıfler ıle o gobegı ıcerı cekıyoruz

bak bı kac sayfa oncelerı yedıgıne degdımı seklınde paylasımlarım vardı bı yerlerde gordum buraya yolladım
onlara bı bak allah benı kahretmesın dıyıp bogazını tutcaksın emınım sahsen bende oyle oluyor

ben bugun kahvaltı yapmadım birazdan öğlen yemeğimi yicem bol su ve bitki çayı tüketcem akşama da salatalık ve yoğurt yemeği düşünüyorum. bugün hafif geçerse yarın - yi görürüm diye umut ediyorum

merhaba, bi kere ekmek yemeyeceğim, ekmek aşırı şişkinlik yapıyor yemeyince daha hafif hissediyorum. bugün başladım bakalım açlığıma yenik düşmem umarım :)
merhaba
:)
cok acıkırsan badem cevız leblebı ye ayran ıc
aclıgına yenık dusebılırsın acıkabılırsın bu cok normal
acıktın mı dedıklerımı yersın :)

Kızlar, nereden başlasam bilemedim. İşler yoğundu sabah hızınıza yetişemiyorum valla

Nisa bütün paylaşımların çok güzel 3 dk bile sürmeyecek zevkler için, ki sonrasında rahatsız da ediyor hepsi, 1 saat yoğun bir sporla bile yakmayacağın kalorileri almak kadar saçma bişey yok. Abuk sabuk bir sürü maddeyide vücuda almak cabası.

Kaçamak yapanlar olmuş, görmüyorum sanmasınlar @fitundgesund , beybigirll Semiha hem kurabiye hem dondurma mı yedin dün? Sabah sabah sofraya gel zaten, köfteler, kızartmalar, zor olmuyor mu hazırlamak?

Samsonn konu sahıbemızdır aynı zamanda takım kaptanımızdır bu işlerı o bılır :)
Canım estağfirullah, ne kaptanlığı, paylaşımların, azmin ve bilgi birikimle hepimizin en büyük motivasyon kaynağısın.

Temmuz sonu hedefimiz olduğu için bu topiğe yarın son katılım günü olsun diyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Katılmak isteyen arkadaşlar yarın 13.00 a kadar tartı resmi atarsınız di mi? shamanqueen , @Ber ra başka isteyen varsa yarın tartı fotolarını bekliyorum.

sankı asıl bundan sonra daha cok katılım olacak gıbı gelıyor bana :)
kurban bayramı ıcın kılo vermeler artacak

Geldim canlarım. Yarın tartı fotosu atacağım ama ayı gibi yedim çok sağlam kilo alışlarıyla karşınızda olacağım

Makaron, hoşgeldin canım. Gözün nasıl oldu? Evet kızlar, yarın mümkünse 13.00 a kadar tartı fotolarını bekliyorum.

Ak koyun kara koyun belli olsun Kimler özen göstermiş tartılar konuşsun.

ahahha super dedın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…