Canım Ağustos için yeni bir topik açarız diyorum, ama burada hedefimiz 1 aylık ya, zaten neredeyse ayı yarılamış olucaz. İsteyeni Ağustos listemize eklerim diye düşündüm. Ama gelip sohbet etmek isteyene her zaman kapımız açık. Sizlerin de fikirleri önemli tabi.sankı asıl bundan sonra daha cok katılım olacak gıbı gelıyor bana :)
kurban bayramı ıcın kılo vermeler artacak
ben hepınıze uyarım canım :)Canım Ağustos için yeni bir topik açarız diyorum, ama burada hedefimiz 1 aylık ya, zaten neredeyse ayı yarılamış olucaz. İsteyeni Ağustos listemize eklerim diye düşündüm. Ama gelip sohbet etmek isteyene her zaman kapımız açık. Sizlerin de fikirleri önemli tabi.
kurabiyeyi cumartesi dugunde yedim dondurmayi da dun sabah ama bugun telafi ediyorum. pazar kahvaltim benim hep oyle seviyorum guzel sofralar hazirlamayiKızlar, nereden başlasam bilemedim. İşler yoğundu sabah hızınıza yetişemiyorum valla
Nisa bütün paylaşımların çok güzel3 dk bile sürmeyecek zevkler için, ki sonrasında rahatsız da ediyor hepsi, 1 saat yoğun bir sporla bile yakmayacağın kalorileri almak kadar saçma bişey yok. Abuk sabuk bir sürü maddeyide vücuda almak cabası.
Kaçamak yapanlar olmuş, görmüyorum sanmasınlarnobahari , beybigirll Semiha hem kurabiye hem dondurma mı yedin dün? Sabah sabah sofraya gel zaten, köfteler, kızartmalar, zor olmuyor mu hazırlamak?
Canım estağfirullah, ne kaptanlığı, paylaşımların, azmin ve bilgi birikimle hepimizin en büyük motivasyon kaynağısın.
Temmuz sonu hedefimiz olduğu için bu topiğe yarın son katılım günü olsun diyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz.
Katılmak isteyen arkadaşlar yarın 13.00 a kadar tartı resmi atarsınız di mi? @shamanqueen , @Ber ra başka isteyen varsa yarın tartı fotolarını bekliyorum.
Sofraya kurulan şanslılar kim? Ah ah bana da hazırlayan olsa keşkekurabiyeyi cumartesi dugunde yedim dondurmayi da dun sabah ama bugun telafi ediyorum. pazar kahvaltim benim hep oyle seviyorum guzel sofralar hazirlamayi
kayinbaba kayinvalide kaynim esim kizim ben ama o sofraya bile hayir diyebildim patates vazgecilmezim ama yemedik pogaca ekmek yemedimSofraya kurulan şanslılar kim? Ah ah bana da hazırlayan olsa keşke
Ben de önümde duran patatese asla hayır diyemem, o yüzden hiç sokmuyorum eve. Helal sana, yine iyi kurtamışsın hafta sonunu o zaman :)kayinbaba kayinvalide kaynim esim kizim ben ama o sofraya bile hayir diyebildim patates vazgecilmezim ama yemedik pogaca ekmek yemedim
bencedeBen de önümde duran patatese asla hayır diyemem, o yüzden hiç sokmuyorum eve. Helal sana, yine iyi kurtamışsın hafta sonunu o zaman :)
Dayan 2ladySabah su ve bitki çayı
Öğlen 1 kase özbek pilavı 1 kase yoğurt
Dayanamadım şimdi 1 gofret yedim evde olmuycak bunlar böyle olmuyorr:/
İrade 0 napıcam ya yarım gün sürüyo kararlılığımDayan 2ladyolmaz öyle
Ben de hurma yedim...boğazıma kadar tok hissediyorum şu an. Akşam en fazla ayran içerim.SelamSamsonn
Bugünü kaçamaksız tamalıycam sözhurma diyetine devam
beybigirll senin de mi kızın var ben seni tanımıyorum:/ _Makaron_ Esenmine selam, ben cuma günü katıldım gruba
Sabah su ve bitki çayı
Esenmine senin menüler nasıl bugün?
Çok güzel Esensabah süt badem yedim canım
1 bardak süt 10 tane badem
öğlen
semizotu nohut yedim
türk kahvesi içtim ayrıca
kayinbaba kayinvalide kaynim esim kizim ben ama o sofraya bile hayir diyebildim patates vazgecilmezim ama yemedik pogaca ekmek yemedim
gofret yıyınce madalya takan oldu muSabah su ve bitki çayı
kek yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?