Hep birlikte sağlıklı yaşama

sankı asıl bundan sonra daha cok katılım olacak gıbı gelıyor bana :)
kurban bayramı ıcın kılo vermeler artacak
Canım Ağustos için yeni bir topik açarız diyorum, ama burada hedefimiz 1 aylık ya, zaten neredeyse ayı yarılamış olucaz. İsteyeni Ağustos listemize eklerim diye düşündüm. Ama gelip sohbet etmek isteyene her zaman kapımız açık. Sizlerin de fikirleri önemli tabi.

ben hepınıze uyarım canım :)

Herkesi bir etiketleyim de, grubtan aa Salımıydı unuttum diyen olmasın Yok işim vardı asla bahane değil, işi olan bu geceden çeksin tartı fotosunu, ama en sağlıklısı aç karna tartılmak

Tartılar yarın bayanlar : Mümkünse öğlen 13.00 'a kadar rica ediyorum

Esenmine
nobahari
M Mitsuomi
N nscckts
_Makaron_
beybigirll
prensesinannesi
2 lady

ve yeni katılmak isteyen arkadaşlara da duyrulur.

kurabiyeyi cumartesi dugunde yedim dondurmayi da dun sabah ama bugun telafi ediyorum. pazar kahvaltim benim hep oyle seviyorum guzel sofralar hazirlamayi

kayinbaba kayinvalide kaynim esim kizim ben ama o sofraya bile hayir diyebildim patates vazgecilmezim ama yemedik pogaca ekmek yemedim
Ben de önümde duran patatese asla hayır diyemem, o yüzden hiç sokmuyorum eve. Helal sana, yine iyi kurtamışsın hafta sonunu o zaman :)

Ben de hurma yedim...boğazıma kadar tok hissediyorum şu an. Akşam en fazla ayran içerim.

Tam menüm şu aslında:

Sabah 1 avuç kuruyemiş + çay

Öğlen : 5 hurma, bir parça peynir, bol zeytin ve humus. Yine çayla

kayinbaba kayinvalide kaynim esim kizim ben ama o sofraya bile hayir diyebildim patates vazgecilmezim ama yemedik pogaca ekmek yemedim

helal sanaaa :)
bu gunlerın mukafatını yakında goreceksın canım

Sabah su ve bitki çayı
Öğlen 1 kase özbek pilavı 1 kase yoğurt
Dayanamadım şimdi 1 gofret yedim evde olmuycak bunlar böyle olmuyorr:/
gofret yıyınce madalya takan oldu mu
kendını bunu yapma
tadını bılıyorsun
sımdı 2 saat yurumen gerek
bosu bosuna vucuduna hıc bı faydası olmayan bırsey yedın
onun yerıne oturup 2 tabak yemek yeseydın
veya 1 kase kuruyemıs yeseydın

sen oyle bırsey asla yapmazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…