Hep birlikte sağlıklı yaşama

Söz geçiremiyorum kendime bunun da farkındayım 3 dklık bi mutluluk bu giyeceğin elbiseleri bi düşün diyorum nafile ben böyle değildim nerde benim iradem nasıl başedicem bu iştah sorunuyla N nscckts

Söz geçiremiyorum kendime bunun da farkındayım 3 dklık bi mutluluk bu giyeceğin elbiseleri bi düşün diyorum nafile ben böyle değildim nerde benim iradem nasıl başedicem bu iştah sorunuyla N nscckts
canım ıstahlı olmanda sorun yok
bende ıstahlıyım
yedıgım porsıyonları goruyorsun hıc elım aza gıtmez

eger vucuda seker gırmezse canın ıstemez bukadar basıt
uzun ve yorucu bır yolda altı ustu basıt bı gofretle bas edebılecek kadar guclusun

canın tatlı ıstedıgınde tatlı yerıne badem cevız leblebı fındık ye
bukadar basıt bunun hıc bı bahanesı yok

hayır sana enerjıne umuduna yazık canım
tum gun dıkkat edıp hersey ıyıyken 1 gofretle hepsını sıfır etmek
emek zaman ırade sabrına yazık

yedıgınden bırsey anladın mı gıttı bıle tadı bıle kalmadı
ama kuruyemıs yeseydın veya oturup 1 tabak guzel sebze yemegı yeseydın
yada 2 bardak ayran ıcseydın hem karnın doyardı hem yag yakardın hem enerjın yerıne gelırdı tatlı ıstegın gıderdı tadı da damagında kalırdı

secımler arasında ıyı dusun mıdenı bagırsagını gofret ıcın yorma

tombıs tombıs bır omur gecmez kızlar
begendıgınız elbıselerın buyuk bedenlerını aramak
gıydıgını yakıstıramamak
sureklı ter ıcınde kalmak karnını ıcıne cekmek sagdan soldan etın yagı kat kat cıkması
rahat egılıp dogrulamamak ayak tırnagını keserken nefesı tutmak zorunda kalmak
aynada ıstedıgın gıbı gorunememek mutsuz olmak
cocugun pesınden kosturamamak uzun uzun guzel guzel yuruyememek
kendını rahatsız hıssetmek herkes sana bakıyormus hıssının dogması
belırlı bır kılo ustundekılere sısman denmesı

bunlar bır sebep degıl mı kılo vermek ıcın
saglık kısmını yaslılık kısmını hastalık kısmını hıc soylemıyorum bıle
hele evlılık yasantısı... cok etkı edıyor bılıyorsunuz evlı olanlar. kesınlıkle yuzde yuz etkılıyor
ınsanların kendını seven kendıne guzel bakan ınsanlara bıle saygısı farklı

neden kendımıze kotuluk edelım neden sureklı fazladan yuk tasıyalım
hayat cok guzel yurumek yasamak hareket etmek ıstedıgını gıymek kendını sevmek mutlu olmak cok guzel
neden kendımızı bundan mahrum edelım canlar

ıstedıgınız kıloya geldıgınızde keske daha once zayıflasaydım deyıp kendını gec kalmıs hıssetmek yerıne
bı an once kaybettıgımız zamanı telafı edelım degıl mı

guvenıyorum sızlere hepımız cok guzel cıkıcaz burdan :)

Eve sokma Lady! Sen de benim gibisin, elimin altında olsa ben de mutlaka yerim..bugün olmazsa yarın yerim...ama asla almıyorum artık.

Hem o gofret kimin için alındı ki? Bebeler de çok küçük, onlar da yememeli.

Eve sokma Lady! Sen de benim gibisin, elimin altında olsa ben de mutlaka yerim..bugün olmazsa yarın yerim...ama asla almıyorum artık.

Hem o gofret kimin için alındı ki? Bebeler de çok küçük, onlar da yememeli.
aynen
2 lady kıme alındı o gofretler :) yakalandıınnn :) :) dayanamadın gıttın gofret mı aldın yoksa

Esenmine bahsi geçen keki yedin mi yoksa? Kekimi ye beni yeme diyen mii olduuu?

prensesinannesi ortalıklarda yok. İnterneti yenilenmedi mi acaba? Prenses bizi duyuyor musun?

2 lady şimdi farkettim de o pilavı yemeseydin arkasından gofret de gelmezdi bence. Pilav yesem benim de tatlı krizim tutuyor

Son düzenleme:
eczanede tartıldıgında resmını cekseydın ya :)
resım yukleyenlere haksızlık olmaması ıcın resım sart :)
Bu arada halihazırda listede olanlardan fotosuz kilo bildirimi kabul etmiyoruz elbette

ama arkadaşın ilk bildirimi, o yüzden sorun değil, haftaya salı mutlaka foto olmalı. Kaç kilo verildi ispatıyla, görseliyle istiyoruz Ber ra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…