canım ıstahlı olmanda sorun yok
Eve sokma Lady! Sen de benim gibisin, elimin altında olsa ben de mutlaka yerim..bugün olmazsa yarın yerim...ama asla almıyorum artık.
aynenEve sokma Lady! Sen de benim gibisin, elimin altında olsa ben de mutlaka yerim..bugün olmazsa yarın yerim...ama asla almıyorum artık.
Hem o gofret kimin için alındı ki? Bebeler de çok küçük, onlar da yememeli.
super :)akşam bi yarım saat kadar yürüyüş yapıcam
Yürüyüş, bol suuu...miss gitsin yağlar, kaloriler.akşam bi yarım saat kadar yürüyüş yapıcam
Annemlerde tarti yok ama bugün eczanede tartildim 84.7 olur mu acaba@avciozge06
Ber ra
@shamanqueen
kızlar kaptanın dedıgını gordunuz degıl mı
yarın tartı resmı oglen 1 e kadar :)
eczanede tartıldıgında resmını cekseydın ya :)Annemlerde tarti yok ama bugün eczanede tartildim 84.7 olur mu acaba
Normalde foto görmek istiyoruz, ama özel durum var, tabi olur Berra. Teşekkür ederim, atlamadığın için.Annemlerde tarti yok ama bugün eczanede tartildim 84.7 olur mu acaba
Düşünememiş sanırım, ya da belki çekinmiştir. Ben de çekinirdim, neyi kayıt altına almak istiyor bu kadın diyecekler diyeeczanede tartıldıgında resmını cekseydın ya :)
resım yukleyenlere haksızlık olmaması ıcın resım sart :)
Düşünememiş sanırım, ya da belki çekinmiştir. Ben de çekinirdim, neyi kayıt altına almak istiyor bu kadın diyecekler diye
Bu arada halihazırda listede olanlardan fotosuz kilo bildirimi kabul etmiyoruz elbetteeczanede tartıldıgında resmını cekseydın ya :)
resım yukleyenlere haksızlık olmaması ıcın resım sart :)
Bu arada halihazırda listede olanlardan fotosuz kilo bildirimi kabul etmiyoruz elbette
ama arkadaşın ilk bildirimi, o yüzden sorun değil, haftaya salı mutlaka foto olmalı. Kaç kilo verildi ispatıyla, görseliyle istiyoruzBer ra
ben semiha 26 yasindayim 7 yillik evliyim 6 yasinda kizim varSelamSamsonn
Bugünü kaçamaksız tamalıycam sözhurma diyetine devam
beybigirll senin de mi kızın var ben seni tanımıyorum:/ @_Makaron_ Esenmine selam, ben cuma günü katıldım gruba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?