Hep birlikte sağlıklı yaşama

Ber ra aramıza hoşgeldin
Senin durumu bdv den biliyorum. Allah kolaylaştırsın, gerçekten çok zor. Ama kendini,bedenini düşünmen çok güzel. Burda takılmaya devam et, hem kilo verme gayretinde bulunmak seni meşgul eder,dikkatini dağıtır..eminim iyi gelir
İçini karartma, her zorluğun peşinden bir kolaylık, her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır . Allah büyük, yar ve yardımcın olsun,kalbini ısıtsın inşallah

Yaaa ben bu sabah buraya yazdım hadi hareket edelim diye..videoyu açtım kızım uyandı:/ az önce de karnımda hopladı karın kaslarımın yok olmuş olduğunu hatırlattı bıcırığım
Ben onu emzirirken yatağa uzanıp bol bol bacak hareketi yapıyorum..bugün biraz canım sıkkın yatağa gömülesim var:/
Ama bundan sonra yazayım da motive oluruz belki birbirimize

Evet, yarından sonra başlayalım inşallah. Bak ben senden güzel spor yapmışım diye

Oy bıcırık, onu alıp yürüyüşlere çıkıyorsundur ama di mi?

Evet, yarından sonra başlayalım inşallah. Bak ben senden güzel spor yapmışım diye

Oy bıcırık, onu alıp yürüyüşlere çıkıyorsundur ama di mi?
Çıkıyorum canım çıkmaz mıyım:) ama onu spordan saymıyorum niyeyse
Sırtımda tragerla 9-10 a kadar dışarda gezindiğim,parkta kesintisiz 1 saat ordan oraya koşturduğum oluyor..ama bunlar hep beni enerjisiz bırakıp ekmeğe,tatlıya yönlendiriyordu..hoş onları da yemesem şu an 30 kilolarda falandım herhalde:/
Neyse, biz yaptığımız sporları da yazalım

Amin Allah razı olsun canim

Canım 1 hurma 2 ceviz at, enerjin bomba gibi yerine gelir. Yalan dolan bu ekmek, anlık enerji veriyor, sonra hantallaştırıyor.

Kızlar ben kaçayım küçükten. Yatma vakti gelmeden bir şeyler okumak istiyorum.

Herkese iyi akşamlar, hayırlı geceler olsun inşallah.

Erkencikten ciks tartı fotolarımızı payşalım Güzel bir yeni günde buluşmak üzere inşallah. İyi ki varsınız

sabah ılk ısım tartı resmımı paylasmak olacak :)
sende ıyıkı varsın

ben 56 kıloyla basladım bıraz once tartıldım yarım kılo vermısım, yuruyus yaptım, bırazdan yıne yapacagım :) boyum 1,59 50 kıloya ınmem lazım :)

yaa super cok sevındım senın adına :)

Menum
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalik
Şekersiz çay

Öğlen hastahanedeydim
1 şekersiz cay
1 paket tuzlu bisküvi

Akşam
8 yk fasulye
1 dilim tam bugday ekmeği

Spor
Su

oyyy tuzlu bıskuvı ve ekmek mı gordum ben
kızzz dun bunları yedıgıne deger mı dıye paylastıklarımı gormedın mı
tuzlular yerıne 1 kase kuruyemıs
ekmek yerıne cevız badem yıyecegıne soz verırmısın :)

Bulursam yerim :)))

canlarr ben geldimm ama geri gidecegimm yarin tarti fotografini aksam.paylassam olur mu yada bugun sabahtan cektim bir tane paylasim mi simdi 1 gunden birsey olmaz

afıyet olsun canım
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…