Yaaa ben bu sabah buraya yazdım hadi hareket edelim diye..videoyu açtım kızım uyandı:/ az önce de karnımda hopladıYa her sabah yatağımdan kalkınca göze göze geldiğimiz bir eliptik bisiklet var amaa....dur inşallah yarın başlayayım. Bu hafta sporsuz haftaya sporlu farkı gözlemleme şansımda olur.
Sen hep bahset yaptığın sporlardan, bize de örnek olursun valla
Prenses, prenses duy sesimiziiiiprensesinannesi Halk seni istiyoooo
Evet, yarından sonra başlayalım inşallah. Bak ben senden güzel spor yapmışım diyeYaaa ben bu sabah buraya yazdım hadi hareket edelim diye..videoyu açtım kızım uyandı:/ az önce de karnımda hopladıkarın kaslarımın yok olmuş olduğunu hatırlattı bıcırığım
Ben onu emzirirken yatağa uzanıp bol bol bacak hareketi yapıyorum..bugün biraz canım sıkkın yatağa gömülesim var:/
Ama bundan sonra yazayım da motive oluruz belki birbirimize
Çıkıyorum canım çıkmaz mıyım:) ama onu spordan saymıyorum niyeyseEvet, yarından sonra başlayalım inşallah. Bak ben senden güzel spor yapmışım diye
Oy bıcırık, onu alıp yürüyüşlere çıkıyorsundur ama di mi?
Amin Allah razı olsun canimBer ra aramıza hoşgeldin
Senin durumu bdv den biliyorum. Allah kolaylaştırsın, gerçekten çok zor. Ama kendini,bedenini düşünmen çok güzel. Burda takılmaya devam et, hem kilo verme gayretinde bulunmak seni meşgul eder,dikkatini dağıtır..eminim iyi gelir
İçini karartma, her zorluğun peşinden bir kolaylık, her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır . Allah büyük, yar ve yardımcın olsun,kalbini ısıtsın inşallah
Canım 1 hurma 2 ceviz at, enerjin bomba gibi yerine gelir. Yalan dolan bu ekmek, anlık enerji veriyor, sonra hantallaştırıyor.Çıkıyorum canım çıkmaz mıyım:) ama onu spordan saymıyorum niyeyse
Sırtımda tragerla 9-10 a kadar dışarda gezindiğim,parkta kesintisiz 1 saat ordan oraya koşturduğum oluyor..ama bunlar hep beni enerjisiz bırakıp ekmeğe,tatlıya yönlendiriyordu..hoş onları da yemesem şu an 30 kilolarda falandım herhalde:/
Neyse, biz yaptığımız sporları da yazalım
Biliyorum Canım geçmeli çünkü başka hayatim yokyaa
moralını bozma... moral en onemlı sey
guclu bır ınsansın
bu bır donem bır surec bılıyorsun gececek...
gececegını bılıyorsun dımı
kızlar kaptanın dedıgını gordunuz degıl mı
yarın tartı resmı oglen 1 e kadar :)
sabah ılk ısım tartı resmımı paylasmak olacak :)Kızlar ben kaçayım küçükten. Yatma vakti gelmeden bir şeyler okumak istiyorum.
Herkese iyi akşamlar, hayırlı geceler olsun inşallah.
Erkencikten ciks tartı fotolarımızı payşalımGüzel bir yeni günde buluşmak üzere inşallah. İyi ki varsınız
ben 56 kıloyla basladım bıraz once tartıldım yarım kılo vermısım, yuruyus yaptım, bırazdan yıne yapacagım :) boyum 1,59 50 kıloya ınmem lazım :)
Aynen öyle oluyordu:/ kurtulucam inşallah o döngüdenCanım 1 hurma 2 ceviz at, enerjin bomba gibi yerine gelir. Yalan dolan bu ekmek, anlık enerji veriyor, sonra hantallaştırıyor.
ekmek dırek sekere donusuyor ya ondan hepAynen öyle oluyordu:/ kurtulucam inşallah o döngüden
oyyy tuzlu bıskuvı ve ekmek mı gordum benMenum
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalik
Şekersiz çay
Öğlen hastahanedeydim
1 şekersiz cay
1 paket tuzlu bisküvi
Akşam
8 yk fasulye
1 dilim tam bugday ekmeği
Spor Eki Görüntüle 2167040
Su
Eki Görüntüle 2167040 Eki Görüntüle 2167041 Eki Görüntüle 2167041
hayir yapmiyorumm malesefAfiyet olsun samsonn
Sen de spor yok mu
Prenses gelse de açıklasa kamuoyuna
Bulursam yerim :)))oyyy tuzlu bıskuvı ve ekmek mı gordum ben
kızzz dun bunları yedıgıne deger mı dıye paylastıklarımı gormedın mı
tuzlular yerıne 1 kase kuruyemıs
ekmek yerıne cevız badem yıyecegıne soz verırmısın :)
afıyet olsun canımSamsonn
Canım ben işten çıktım metrobüse bindim erkek arkadaşımın yanına gittim yarım saat kadar yürüdük sonra da eve geçtim
O yüzden yazmadım
Kek yemedim
Eve geldim annem kabak soğan domates biber kavurmuştu
Yoğurt döktüm yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?