ben yemekten sonra kahve mı ıcıp ondan sonra yuruyuse cıkıyorum sahsenKizlar yürüyüş yemekten önce mi sonra mi yapılmalı?
Esenmine gelinliğini merak ediyoruzaldın mı?
wc ye girmeden tartıldım 63,7 cıktı çok kötü oldum hiç sorma ama bundan sonra daha dikkatli olcam gerekirse misafirliğe falan da gitmiycem
Nolduuu yaa? hangi şehirdesin?Kızlar, aşırı tuzlu şeyler çekiyor canım:/ az önce 100 gr lık karışık tuzlu kuruyemiş yedim:/
Ayrıca benim diyetten ziyade spora ihtiyacım var ama genel motivasyonum çok düşük
Irkçılığın alasına maruz kaldım geçen hafta bikaç defa, memleketimi çok özledimkoşa koşa memleketime gelmek istiyorum
Hiçbirşey yapasım yok
Bunları kim yapıyor samsonnEki Görüntüle 2169345 elma tarçınlı detoks, ama hiç elma tadi gelmiyooo.
Ben de spor yaptıktan sonra karbonhidrat yersen iyi olmaz diye biliyorum.. protein ok'de.Kizlar yürüyüş yemekten önce mi sonra mi yapılmalı?
Bunu ben yaptımBunları kim yapıyor samsonn
Şehrin önemi yok galiba samsoncuğum:/Nolduuu yaa? hangi şehirdesin?
Hmmmm afiyet olsunBunu ben yaptımsuya sadece elma doğradım, bir de tarçın kattım, en az 5 saattir dolapta. Elma tadı var yok gibi
Dünkü meyve suyu sıkıp satan yerler var ya, ordan.
aa oradan ehliyet lazım mıydı ki? Sürekli gidip geliyorsun sanırım. Sıkma canını. O kim ya! Pis ezik! Böyle toprağı sahiplendiğini sanan insanlara fitilim. Çatlasın 50 yıla kendin topraksın, neyin sahibi sanıyorsun kendiniiiŞehrin önemi yok galiba samsoncuğum:/
Ehliyet alıcam, işimi zorlaştırıyorlar,savsaklıyorlar. Başka bir kursa gittim,orda da hoca manyak çıktı,psikolojimi,özgüvenimi mahvetti. Bas bas bağırıyor kadın en ufak hatada..benim kulağım kitlendi resmen artık duymamaya ve sürekli hata yapmaya başladım,kadın da çığırından çıktı resmen:// o kadar kötü bir deneyimdi ki anlatamam..onunla devam etmeyeceğimi söyledim,kadının eşiyle devam edicem şimdi ama 10 günde yetişir mi bilmiyorum..üstelik çok yüksek meblağda ücret ödedim..çok can sıkıcı oldu benim için..
Esenmine canım senin kollar falan vücuduna göre nasıl bilmiyorum ama gelinlikte güzel durması için kol kası falan da çalış
Ben düğünden sonra farketmiştim kol ve sırt kası yapınca gelinliğin ne kadar güzel durduğunu.
Eki Görüntüle 2169345 elma tarçınlı detoks, ama hiç elma tadi gelmiyooo.
Yap tabii, ama benim ki tamamen uyduruk...hani tarçın şekeri dengeliyor ya ondan iyi gelir dedim.detoks mu ayy bende yapsam mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?