Hep birlikte sağlıklı yaşama

Selam kızlar:)
M Mitsuomi ben hurma diyetini ilk yaptığımda 3 gün sadece hurma ve suyla yapmıştım. Bu defa yaptığımda emzirdiğim için arada yoğurt,fıstık,meyve de yedim(birgün sabah dayanamayıp ekmek de yedim:/ 5 gün yaptım. Emzirmesem daha uzun süreli yapardım ama emzirmek insanı çok halsiz bırakıyor.

Bizden uzak kalınca böyle oluyor

Tarçın ve yoğurt tüket, bol su iç. İnşallah faydası olur.

hıc yemedım dardanelın bıberlı humusunu bulursam alayım metro market gıbı buyuk toptancı marketlerde vardır belkı ugrayayım :)
ya resmen çerez gibi bir kez açınca geri kapatmadan bitiriyorum ben bunu...kaşıklayarak, boş boş. Pestolusu da fena değil ama, pesto ile çok aram yok benim

47 kilodan bir anda 65.5 e ciktim adam tabiki farketti
wuuu, seni burada bu menülerle görüyoruz ya hep, öyle yerken hiç düşünemiyorum. Yoksa boyuna göre anormal bir kilo değil.

47 de çoooook zayıf yaaaw. Ben en dip 52 yi gördüm, o bile çok zayıf duruyormuş ben de. Hala o dönemden 1-2 pantalon duruyor evde, şaka gibi bakınca

Ben 47 kiloykenki pantolonlarimi sinirlenip kizilayin giyim kutularina attim bidaha onlara olamam diye 47 olmak istemiyorum zaten herkes beni hasta saniyordu kemiktim sadece erkek arkadasim bile artik fiziksel bi cekiciligin yok imalari yapiyordu. 55 hedefim :)
Değişim müthiş!!
cok tesekkurlerrr :) bir ayda bu kadar basarabilecegimi hic dusunmezdim

Hosgeldin Mac aktif olcaksan super
Selam tekrardan kizlar araniza yeni katilmama ragmen tam 1 aydir diyet ve yuruyus yapiyorum, 65.5 kilodan 56 kiloya dustum :) farki sizinle paylasmak istiyorumEki Görüntüle 2169314
oo super zayiflamissin boy kacti senin bide yas kusura bakma hatirlamadim simdi

Azmin zaferi! Hem ciddi diyet hem spor mutlaka fark ediyor

ya resmen çerez gibi bir kez açınca geri kapatmadan bitiriyorum ben bunu...kaşıklayarak, boş boş. Pestolusu da fena değil ama, pesto ile çok aram yok benim

offf ya bugun bunlardan bulmaya calıscam tam benlık

Selam tekrardan kizlar araniza yeni katilmama ragmen tam 1 aydir diyet ve yuruyus yapiyorum, 65.5 kilodan 56 kiloya dustum :) farki sizinle paylasmak istiyorumEki Görüntüle 2169314

supersın !!! ba-yıl-dım. ne kadar saglıklı guzel gorunuyorsun
bak sımdı sporun etkısı nasıl baska
oncekı kılon da saglıksız durmuyor ama sonrakı resmın gercekden cok fıt

Yaa cok tesekkur ederimm :) bunlar sadece yuruyus ve haftada iki gun 15er dk dan yapilan egzersizler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…