Bizden uzak kalınca böyle oluyorO kadar çok tatlı ve karbonhidat tükettim ki insülin direncim yükselmiş. Çok fena açım, hatta sinirden masayı yumruklayasım var ama üstüne gideceğim. 3-4 günü atlatırsam geri geliyor biliyorum. Şimdi öğlen çok kaçırmamam lazım, bana gaz verin
hıc yemedım dardanelın bıberlı humusunu bulursam alayım metro market gıbı buyuk toptancı marketlerde vardır belkı ugrayayım :)
Aa nasil bir diyet o bilgi verir misin :)Shaman yaaa,sen benim hurma diyetini denesen ya:) bak o da çok çabuk kilo verdiriyor,hem alman gereken bütün vitaminleri de alıyorsun hurmadan
47 kilodan bir anda 65.5 e ciktim adam tabiki farkettiBak sen, adamın gözünden kaçmiyor. Kaç kilo fazlan vardı ki sanki?
wuuu, seni burada bu menülerle görüyoruz ya hep, öyle yerken hiç düşünemiyorum. Yoksa boyuna göre anormal bir kilo değil.47 kilodan bir anda 65.5 e ciktim adam tabiki farketti
Değişim müthiş!!Selam tekrardan kizlar araniza yeni katilmama ragmen tam 1 aydir diyet ve yuruyus yapiyorum, 65.5 kilodan 56 kiloya dustum :) farki sizinle paylasmak istiyorumEki Görüntüle 2169314
Yeni mi kalktın canım, yoksa sabahtan beri bişey yemedin mi yine?Sirkeli su içildi
Kendimi toplayıp diyete adabte olmam lazım
Ben 47 kiloykenki pantolonlarimi sinirlenip kizilayin giyim kutularina attim bidaha onlara olamam diyewuuu, seni burada bu menülerle görüyoruz ya hep, öyle yerken hiç düşünemiyorum. Yoksa boyuna göre anormal bir kilo değil.
47 de çoooook zayıf yaaaw. Ben en dip 52 yi gördüm, o bile çok zayıf duruyormuş ben de. Hala o dönemden 1-2 pantalon duruyor evde, şaka gibi bakınca
cok tesekkurlerrr :) bir ayda bu kadar basarabilecegimi hic dusunmezdimDeğişim müthiş!!
Hosgeldin Mac aktif olcaksan superEki Görüntüle 2169234 Günaydın arkadaşlarım,
Mutlu bir hafta bizim olsun. Ben geldimmm. Aktif katılım göstereceğim bu hafta, öyle aşırı yoğun görünmüyor. Sabah kahvaltısı olarak sadece şekersiz sütlü kahve aldım.
oo super zayiflamissin boy kacti senin bide yasSelam tekrardan kizlar araniza yeni katilmama ragmen tam 1 aydir diyet ve yuruyus yapiyorum, 65.5 kilodan 56 kiloya dustum :) farki sizinle paylasmak istiyorumEki Görüntüle 2169314
Azmin zaferi! Hem ciddi diyet hem spor mutlaka fark ediyorBen 47 kiloykenki pantolonlarimi sinirlenip kizilayin giyim kutularina attim bidaha onlara olamam diye47 olmak istemiyorum zaten herkes beni hasta saniyordu kemiktim sadece erkek arkadasim bile artik fiziksel bi cekiciligin yok imalari yapiyordu. 55 hedefim :)
cok tesekkurlerrr :) bir ayda bu kadar basarabilecegimi hic dusunmezdim
Boyum 1.68 gibi bisey yasim da 21 :)Hosgeldin Mac aktif olcaksan super
oo super zayiflamissin boy kacti senin bide yaskusura bakma hatirlamadim simdi
ya resmen çerez gibi bir kez açınca geri kapatmadan bitiriyorum ben bunu...kaşıklayarak, boş boş. Pestolusu da fena değil ama, pesto ile çok aram yok benim
Selam tekrardan kizlar araniza yeni katilmama ragmen tam 1 aydir diyet ve yuruyus yapiyorum, 65.5 kilodan 56 kiloya dustum :) farki sizinle paylasmak istiyorumEki Görüntüle 2169314
Yaa cok tesekkur ederimm :) bunlar sadece yuruyus ve haftada iki gun 15er dk dan yapilan egzersizler :)offf ya bugun bunlardan bulmaya calıscamtam benlık
supersın !!! ba-yıl-dım. ne kadar saglıklı guzel gorunuyorsun
bak sımdı sporun etkısı nasıl baska
oncekı kılon da saglıksız durmuyor ama sonrakı resmın gercekden cok fıt
Öyle deme küçük ama büyük adımlar olmuş maşallahYaa cok tesekkur ederimm :) bunlar sadece yuruyus ve haftada iki gun 15er dk dan yapilan egzersizler :)
Afiyet olsunEki Görüntüle 2169324
oglen yemegimdiii
Saat 6 da uyandim canimYeni mi kalktın canım, yoksa sabahtan beri bişey yemedin mi yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?