Hep birlikte sağlıklı yaşama

İnşallah samsonn:)
Ben burda görevliyim, geçici olarak,çalışıyorum. Türk ehliyetini kabul etmiyorlar,araba kullanmak da çok elzem. Tatil öncesi alsam çok iyi olacak ama bakalım..
Herkes içinde olanı sergiliyor buna kani olmuştum ama insan maruz kalınca bir de dil problemi nedeniyle tıkanınca daha da kötü oluyormuş:/ göreceğim varmış artık yapacak birşey yok:/

inşallah inşallah 10 güne olur, senin de tatilde aklın kalmaz

Manyak heryerde var...moralini yüksek tut inşallah :)

Boyum 1.68 gibi bisey yasim da 21 :)
Aa benden kucuk musun cok sasirdim ya 97 li misin ben 96 nin temmuzunda dogmusum
Ya keske karsilikli da icebilsek esen
Aa bence de helede straplez tarzi bisi giyceksen kollarin sıkı olmasi cok onemli yoksa kotu gorunur ama dantel kol vs giyceksen bilemedim:)) Esenmine

Kizlar yarin tarti gunu sozde 14 temmuz da 65 olmakti hedefim:///
Gecen hafta tum duzenim bozuldu.. ne zaman 65 olcam ya off
moralini bozma ben bile toparlamaya çalışıyorum dünki pideyi sende toparla kendini bu hafta olmazsa haftaya verirsin sıkma canını

Canın sağolsun mitsu
Ben de hiç spor yapamadım:/ sıkılaşma hedefim yalan oldu:/
Poff zaman da azaliyo ya:/
moralini bozma ben bile toparlamaya çalışıyorum dünki pideyi sende toparla kendini bu hafta olmazsa haftaya verirsin sıkma canını
Ya İnsallah canım hedefimde oyle ucuk bisi koymusum ki pes yanı
En son kaca kadar yukleyelim cancağzım

yaptım cok lezzetlı oldu azıcık da zeytınyagı koydum ıcıne bul bıber de koydum toz nane de koydum elıme ne gecerse koydum ıcıne
kızıma da yedırdım :)

yarın sabah kahvaltısına da samsoonun tarıfını yapcam
bu hafta nohutdan gıdıyoruz hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…