İnşallah samsonn:)aa oradan ehliyet lazım mıydı ki? Sürekli gidip geliyorsun sanırım. Sıkma canını. O kim ya! Pis ezik! Böyle toprağı sahiplendiğini sanan insanlara fitilim. Çatlasın 50 yıla kendin topraksın, neyin sahibi sanıyorsun kendiniii
İnşallah eşi çok daha insancıl biridir. İşlerin rast gitsin canım
inşallah inşallah 10 güne olur, senin de tatilde aklın kalmazİnşallah samsonn:)
Ben burda görevliyim, geçici olarak,çalışıyorum. Türk ehliyetini kabul etmiyorlar,araba kullanmak da çok elzem. Tatil öncesi alsam çok iyi olacak ama bakalım..
Herkes içinde olanı sergiliyor buna kani olmuştum ama insan maruz kalınca bir de dil problemi nedeniyle tıkanınca daha da kötü oluyormuş:/ göreceğim varmış artık yapacak birşey yok:/
Aa benden kucuk musun cok sasirdim yaBoyum 1.68 gibi bisey yasim da 21 :)
Ya keske karsilikli da icebilsek esenKızlarrrrrrrr :)Eki Görüntüle 2169340
Aa bence de helede straplez tarzi bisi giyceksen kollarin sıkı olmasi cok onemli yoksa kotu gorunur ama dantel kol vs giyceksen bilemedim:))Esenmine canım senin kollar falan vücuduna göre nasıl bilmiyorum ama gelinlikte güzel durması için kol kası falan da çalış
Ben düğünden sonra farketmiştim kol ve sırt kası yapınca gelinliğin ne kadar güzel durduğunu.
Canın sağolsun mitsuKizlar yarin tarti gunu sozde 14 temmuz da 65 olmakti hedefim:///
Gecen hafta tum duzenim bozuldu.. ne zaman 65 olcam ya off
moralini bozma ben bile toparlamaya çalışıyorum dünki pideyi sende toparla kendini bu hafta olmazsa haftaya verirsin sıkma canınıKizlar yarin tarti gunu sozde 14 temmuz da 65 olmakti hedefim:///
Gecen hafta tum duzenim bozuldu.. ne zaman 65 olcam ya off
öyle tabi şimdiden bırakırsak ohooo işimiz varBu haftayı kimse parlak geçirmemiş sanki, N nscckts veshamanqueen hariç
Daha temmuzu yeni ortaladık, pes etmek yok arkadaşlar, bir bu kadar daha süre var
ayyy ne şirin :)Yarın erkencikten tartı fotolarını atmayı unutmayalım arkadaşlar
Esenmine nobahari beybigirll _Makaron_ Ber ra N nscckts shamanqueen liliyaa M Mitsuomi 2 lady prensesinannesi E Ev Kushu Eki Görüntüle 2169406
Poff zaman da azaliyo ya:/Canın sağolsun mitsu
Ben de hiç spor yapamadım:/ sıkılaşma hedefim yalan oldu:/
Ya İnsallah canım hedefimde oyle ucuk bisi koymusum kimoralini bozma ben bile toparlamaya çalışıyorum dünki pideyi sende toparla kendini bu hafta olmazsa haftaya verirsin sıkma canını
En son kaca kadar yukleyelim cancağzımYarın erkencikten tartı fotolarını atmayı unutmayalım arkadaşlar
Esenmine nobahari beybigirll _Makaron_ Ber ra N nscckts shamanqueen liliyaa M Mitsuomi 2 lady prensesinannesi E Ev Kushu Eki Görüntüle 2169406
Beklerken kilo vereceğine inanan varsa süreyi uzatırımPoff zaman da azaliyo ya:/
Ya İnsallah canım hedefimde oyle ucuk bisi koymusum kipes yanı
En son kaca kadar yukleyelim cancağzım
Tamamdır :)Yarın erkencikten tartı fotolarını atmayı unutmayalım arkadaşlar
Gayet güzelKahvaltı
2 h.yumurta, domates salatalık peynir
Zeytin ve çay
Öğlen sade soda, türk kahvesi.
Başka da bişey yemedim.
Eminim seninki kadar hareketli değildirgununuz nasıl gectı kızlar :)
yaptım cok lezzetlı oldu azıcık da zeytınyagı koydum ıcıne bul bıber de koydum toz nane de koydumEminim seninki kadar hareketli değildir
İşe git gel,bebeği emzir uyut,karnını doyur,yemek yap,alışveriş yap,oyun oyna..spor yapama,ekmek yememek için kendini zor tut falan filan
Asıl sen naptın çalışkan arı? Bahsettiğim yemeği yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?