Çok daha güzel olur eminimyalnız bıraz fazla sulu yapmıstım sanırımbırdahakıne kıvamını tuttururum
Aa benden kucuk musun cok sasirdim ya97 li misin ben 96 nin temmuzunda dogmusum
Ya keske karsilikli da icebilsek esen
Aa bence de helede straplez tarzi bisi giyceksen kollarin sıkı olmasi cok onemli yoksa kotu gorunur ama dantel kol vs giyceksen bilemedim:))Esenmine
Yarın erkencikten tartı fotolarını atmayı unutmayalım arkadaşlar
Esenmine nobahari @muratsemiha317 @_Makaron_ Ber ra N nscckts @shamanqueen @liliyaa M Mitsuomi @2 lady @prensesinannesi @Ev Kushu Eki Görüntüle 2169406
Bizim için uzatırsın dimi süreyiBu haftayı kimse parlak geçirmemiş sanki, N nscckts ve @shamanqueen hariç
Daha temmuzu yeni ortaladık, pes etmek yok arkadaşlar, bir bu kadar daha süre var
aynen hafıf ve guzelÇok daha güzel olur eminimçok lezzetli bi öğün değil mi? Hem hafif
ortak alanda oturun sende bı corba al :) dırek burgerın kendı bunyesınde mı oturacaksınızErkek arkadaşım beni burger de bekliyor
Beni biliyosun soylememe gerek yokBeklerken kilo vereceğine inanan varsa süreyi uzatırımYoksa 13.00 iyi olur sanki, gün içinde işim çıkmadan güncelleyeyim.
Az hareketli coook hararetligununuz nasıl gectı kızlar :)
ya ben zaten nefret ediyorum straplezdenCanım benim erkek arkadaşımın ailesi yakınları muhafazakar straplez giysem beni almazlar
Yeme canım iradenin kirilmasina izin vermeErkek arkadaşım beni burger de bekliyor
emzırırken bende hıc boyle bırsey olmadıgı ıcın bılemıyorum bu durumu canımKızlar yaaa, ben çok zorlanıyorum:/ bebeğim emip gittikten sonra enerjim tükeniyor,enerji için bişeyle yemek istiyorum.
Mesela bugün 1 yumurta,peynir,zeytin yedim kahvaltıda..sonra çay,kuruyemiş,hurma..
Öğlen için, kabak yemeği-yoğurt(akşam için de oldu bu)
Artık bişey yemem diyordum ama şimdi kayısı,fıstık yedim yine..
Galiba,emziren biri için az geliyor yediklerim:/
Ayrıca bugün yine ekmek için deli oldum,nedir bu ekmek sevdası bendeki bilmiyorum ki
En iyisi ben mevcut kilomu artırmayıp spor yapayım da az bişeye benzeyim:/
Yeme canım iradenin kirilmasina izin verme
ortak alanda oturun sende bı corba al :) dırek burgerın kendı bunyesınde mı oturacaksınız
Beni biliyosun soylememe gerek yokumarim 1 de atarim:)
Az hareketli coook hararetli
Cay iciyorum sabahtan
ya ben zaten nefret ediyorum straplezdengogus kismi falan igrenc duruyo bence
Sana yakisir zaten ne giysen
Tebrikler canımAyran içtim canım :)
Teşekkür ederim canım benim
Güzel kalbin gözlerin olduğu için öyle düşünüyorsun :)
Beslenme konusunda dikkatliyim ama yetmiyor sanırım yediklerim. Çünkü bebeğim de sürekli benden besleniyor:/emzırırken bende hıc boyle bırsey olmadıgı ıcın bılemıyorum bu durumu canım
bebegın ıcın ne gerekıyorsa onu yap kuzum ama emzırırken zaten dıkkatlı beslenmek gerekıyor bebek daha saglıklı olsun dıye
yanı canın yemek ıstedıgınde yıne yıyebılırsın yemende sorun yok onemlı olan ne yedıgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?