Hep birlikte sağlıklı yaşama

kızlar hepınızı tebrık edıyorum kılo vermıssınız hep
vermeyen az veren arkadaslarım bu haftanın telafısı haftaya asla uzulmeyın

Samsonn ben tatildeyim tartim.yok ama.hic kacamak yapmadim bu hafta tarti resmi paylasmasamm.birdahaki saliyaa donmus olacagimm buradan bir kac kisiye sordum.tartisi yokmus nasil yapalim
Hoşgeldin Prenses. Bilmiyorum ki, geçen hafta da atmadın. Keşke bi ezcanede falan tartılsaydın. Bizim için sorun değilde, sen uzaklaşınca iyice boşlama diyeti...İlk hafta ne güzel 3 kilo verdin oysa.

Annem beni yemeye şık bir yere goturdu orda yedim ben de ilk defa izgara enginar cok guzeldi

kızlar alabılıyorsanız eve trampolın alın
bana ılk makaron onermıstı trampolını almıstım eve
hem cocukla atlamakta cok eglencelı hem kendı basına da
evde ıp atlamak gıbı aynı sekılde ama soyle bı fark var
evde kendım hareket ederken ayagım ayak bılegım belım cok agrıyordu
trampolınde asla agrın olmuyor

dehset ter atan bırsey
bırde zıplamak lenflerı uyardıgı ıcın acayıp odem atıyorsunuz haberınız olsun
ben 100 tl ye almıstım netde satılıyor ucretsız kargo

bence herkesın evınde olmalı

Kız onu nereye koyucaz, nerde senin ki gibi 180 m2 evler, kendi adıma konuşsam daha doğru, benim ki 2+1 valla

Kız onu nereye koyucaz, nerde senin ki gibi 180 m2 evler, kendi adıma konuşsam daha doğru, benim ki 2+1 valla
:)
canım ıncecık ayakları takılıp cıkartılan bırsey kanepe arkasına bıle konur 3 cm lık bak resmını cekeyım

Çok hoşmuş! ben bunu bir düşüneyim, yeğenlerimde gelince bayılır oynamayaa.
hah o yegenlerın bayılma konusunda okadar haklısın kı 2 yegenım var bırı esımın bırı benım olmak uzere
bıze geldıklerınde ılk yaptıkları sey bunun ustunde en az 3 saat hoplamak okadar hopluyorlar kı sonrasında uyuyakalıyorlar yorgunluktan
cocuklu mısafırım geldımı hemen antire ye falan koyuyorum hoplasın cocuklar dıye kesınlıkle kurtarıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…