Hep böyle mi olacak?

Komşu falan neyse de arkadaşlar ne tür arkadaş? Ne olmuş evlenip ayrılmışsaniz, siz de bekarsiniz zaten. Güzel giyinip, bakımlı olmanın medeni hali ile bir alakası yok zaten. Arkadaşlarınızı gözden geçirin birde susmayın bu saçmalıklar karşısında. Verin ağızlarının payını.

Ahahah çok iyi.

Nerde maaşı kocaya kaptırmış, kendine don alırken bile kocadan izin isteyen tip varsa doluşmuştur konu sahibinin etrafına bıdı bıdı ediyordur.

Once ağızlarının payini verin sonra muhattap olmayin o insanlarla. Densizler. Bosanmadan evvel evleri ayirdik fiilen sanirim 3 aydir ayri yaşıyoruz, giyinip suslenip geziyorum, birsey diyen olursa kendi sefil hayatini hatırlatırım. Bekarlar susleniyor diyen arkadasiniz var ya. Tekrar ederse sen kendine saygi duymuyor, el alem icin giyiniyor olabilirsin ama ben guzel giyinmeyi kendime bakmayi seviyorum deyin. Komsunuza sadrce kafanizla selam verin gecin. Size laf eden insanlarin emin olun berbat ve mutsuz bir hayatlari var, baskalarininda mutsuz oldugunu gorup tatmin oluyorlar

Kimseyi kırmamak için sessiz kalmayın. Onlar bunları derken çekinmiyorsa sizde içinizden geldiği gibi konuşun tavrınızı net ve açıkca belli edin. Kimse sizin hayatınıza karışamaz

Bazı şeyler hiç degişmiyor

Çok teşekkür ediyorum ne güzel yazmişsınız zahmet edip deneyecem
Estagfirullah ne zahmeti. Ağzı olan konuşuyor ve insanlar bu sebepten sıkıntı stres yaşıyor. Ee sonucu hastalık kilo kaybı yada kilo alımı oluyor. Anlık şeyler yüzünden hele de hiç değmeyecek insanlar yüzünden kendinize bu eziyeti etmeyin. Bı yakınım şunu derdi kafamı yastığa koyduğum da benim içim neden huzursuz olsun ki ? Neden ben uykusuz kalayım yada bir ton sıkıntıyla uyumaya çalışayım? Atarım içimde ki sıkıntıyı. karşımdakine olsun olan o uyuyamasin . O düşünsün dursun derdi . Ve bu bana o kadar mantıklı gelirdi ki.. sizde şuan tam olarak başkalarının baskısıyla kafanızı yastığa rahat koyamiyorsunuz.. herşeyden önce kendiniz değerlisiniz.. kimseye kendinizden daha fazla değer verip söylediklerine bu kadar kulak asmayın.. yoksa hayat gecmez. Zaten geldik gidiyoruz. Onu da o ne dedi bu ne dedi derken mi bitirelim canım :)

Ben evliyken bosanan arkadasimi ne zaman bakimli, suslenmis, gezerken gorsem kendini eve kapatip depresyon yasamadigi onun adina mutlu oluyordum. Size densiz konusan insanlar da iç huzurunu yakalayamadigi için mutsuzluktan besleniyorlar. Ben mutsuzum aa neva da bosandi, oda artik mutsuz olmali. Insanin ayagi tokezledi mi bu leş kargalari bir parca et icin basina ususuyor

Söylenmiyor zaten ben de sakin bi tipim ondan başkasına diyemezler

Bizim toplumda böyle insan hiçbir saygı yok, bazı insanlar saçmalamaktan zevk alıyor. Zorbalık eden abuk subuk konuşan tipler genelde cevap vermeyeceklerini düşündükleri insanlara sarıyorlar. bana bir kez olsun bu tip bir şeyler söyleyen olmadı. Akrabalarım genelde densiz abuk subuk konuşurlar:) ama en densizinin bile bana bir kez laf ettiği olmadı çünkü sana ne diyeceğimi biliyorlar.

Çok haklısınız beni aldatmiş,dövmüş,giderken ayakkabima kadar çalmış bir adam var böyle biriyle yaşarken yeterince yıprandım ama yıpranmam kimsenin umrunda olmazken mutlu olmam hayattan zevk almam dikkat çekti

Ayakkabinizi mi caldi?:) Cok sasirdim.Ne yapacak?Geceleri disari cikarken mi giyecek?

bir ornek vereyim. Bir kuzenim var, beni hiiic sevmez, sebebini bilmiyorum. Ben daha 8 9 yaslarindayken(oda 15 16) evlerine misafirlige gittigimizde beni istemezdi, yanima gelmezdi. Hep boyle devam etti. Bu kuzen ben bekarken 2 kez evlenip bosandi. Ben Bosandiktan sonra ise instagrama attigim bir fotoğrafın altina "seni cok seviyorum pandacim" yazmisti. Normalde ara ara beni instagramdan siler sonra kendiliginden eklerdi(hic gorusmuyoruz yuzyuze bu arada). Ayni seyi yasamamdan tuhaf bir haz aldi.
Dedigim gibi size sacma sapan konusan insalsr gercekten cok mutsuz ve herkesin mutsuz oldugunu gorup kendilerini rahatlatmaya calisiyorlar

Hiç bilmiyorum zarar vermek icin yapmistir sadece.. saç kurutma makinemi,kumbaramdaki bozuklukları,havlularımi...daha neler neler. Allaha havale
Gecmis olsun.Lutfen hayatinizda size karismaya calisan insanlara cevabini verin.İleriki hayatinizda cok mutlu olun.

aa eziğe bak. Yüzüne yüzüne kahkahayi patlatsaydin ya o konuştukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…