- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.566
- 43
Yaa çok tatlısınızBence bu hatun guzel,etrafındakiler rekabeti engellemek için komplo kuruyorlar
"Kadın bir de suslense ; kimse bize bakmaz "diyerek endişe ediyorlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok tatlısınızBence bu hatun guzel,etrafındakiler rekabeti engellemek için komplo kuruyorlar
"Kadın bir de suslense ; kimse bize bakmaz "diyerek endişe ediyorlar.
Ahahah çok iyi.Valla aklıma geldi. KOnu sahibesi güzel giyiniyormuş, belki de çekemediler. Benim de arkadaşıma söylemişlerdi geçen yıl, kız 35 yaşındaydı komşu teyze sen evde kaldın nikahtan umudun yok neden giyime kuşama para harcıyorsun demiş6 ay sonra kız evlendi bu dangalak komşuya da davetiye götürüp eline tutuşturmuş iyi ki seni dinlemeyip parayı yatırmışım şimdi en zengin herifle evleniyorum sen aklını kendine sakla kimseye verme demiş sdhsdgsdffsfsf
Söylenmiyor zaten ben de sakin bi tipim ondan başkasına diyemezlerValla hepsine cevap verilecek cevap belli sana ne gir.çççip çık...yor kardeşim bu kadar ama bu da toplum içinde söylenmiyor!
Onların derdi senin birini düşünmen değil ki ,etrafındakilerin seni beğenip düşünmesi..Yaa çok tatlısınızvalla önce kafamı hayatımı tam toplamadan birini düşünmeye epey zaman varr
Estagfirullah ne zahmeti. Ağzı olan konuşuyor ve insanlar bu sebepten sıkıntı stres yaşıyor. Ee sonucu hastalık kilo kaybı yada kilo alımı oluyor. Anlık şeyler yüzünden hele de hiç değmeyecek insanlar yüzünden kendinize bu eziyeti etmeyin. Bı yakınım şunu derdi kafamı yastığa koyduğum da benim içim neden huzursuz olsun ki ? Neden ben uykusuz kalayım yada bir ton sıkıntıyla uyumaya çalışayım? Atarım içimde ki sıkıntıyı. karşımdakine olsun olan o uyuyamasin . O düşünsün dursun derdi . Ve bu bana o kadar mantıklı gelirdi ki.. sizde şuan tam olarak başkalarının baskısıyla kafanızı yastığa rahat koyamiyorsunuz.. herşeyden önce kendiniz değerlisiniz.. kimseye kendinizden daha fazla değer verip söylediklerine bu kadar kulak asmayın.. yoksa hayat gecmez. Zaten geldik gidiyoruz. Onu da o ne dedi bu ne dedi derken mi bitirelim canım :)Bazı şeyler hiç degişmiyor
Çok teşekkür ediyorum ne güzel yazmişsınız zahmet edipdeneyecem
Söylenmiyor zaten ben de sakin bi tipim ondan başkasına diyemezler
Çok haklısınız beni aldatmiş,dövmüş,giderken ayakkabima kadar çalmış bir adam var böyle biriyle yaşarken yeterince yıprandım ama yıpranmam kimsenin umrunda olmazken mutlu olmam hayattan zevk almam dikkat çektiOnce ağızlarının payini verin sonra muhattap olmayin o insanlarla. Densizler. Bosanmadan evvel evleri ayirdik fiilen sanirim 3 aydir ayri yaşıyoruz, giyinip suslenip geziyorum, birsey diyen olursa kendi sefil hayatini hatırlatırım. Bekarlar susleniyor diyen arkadasiniz var ya. Tekrar ederse sen kendine saygi duymuyor, el alem icin giyiniyor olabilirsin ama ben guzel giyinmeyi kendime bakmayi seviyorum deyin. Komsunuza sadrce kafanizla selam verin gecin. Size laf eden insanlarin emin olun berbat ve mutsuz bir hayatlari var, baskalarininda mutsuz oldugunu gorup tatmin oluyorlar
Ayakkabinizi mi caldi?:) Cok sasirdim.Ne yapacak?Geceleri disari cikarken mi giyecek?Çok haklısınız beni aldatmiş,dövmüş,giderken ayakkabima kadar çalmış bir adam var böyle biriyle yaşarken yeterince yıprandım ama yıpranmam kimsenin umrunda olmazken mutlu olmam hayattan zevk almam dikkat çekti
Çok haklısınız beni aldatmiş,dövmüş,giderken ayakkabima kadar çalmış bir adam var böyle biriyle yaşarken yeterince yıprandım ama yıpranmam kimsenin umrunda olmazken mutlu olmam hayattan zevk almam dikkat çekti
Hiç bilmiyorum zarar vermek icin yapmistir sadece.. saç kurutma makinemi,kumbaramdaki bozuklukları,havlularımi...daha neler neler. Allaha havaleAyakkabinizi mi caldi?:) Cok sasirdim.Ne yapacak?Geceleri disari cikarken mi giyecek?
Hiç bilmiyorum zarar vermek icin yapmistir sadece.. saç kurutma makinemi,kumbaramdaki bozuklukları,havlularımi...daha neler neler. Allaha havale![]()
EvetDugun icin hediye gelen lifleri geri isteyen birneski es vardi. O sizin esiniz miydi?
Kumbaradaki 10 kurusa kadar calip, lifleri istemek kacinci seviye yuzsuzluk acabaEvetonu da yapmıştı..
Gecmis olsun.Lutfen hayatinizda size karismaya calisan insanlara cevabini verin.İleriki hayatinizda cok mutlu olun.Hiç bilmiyorum zarar vermek icin yapmistir sadece.. saç kurutma makinemi,kumbaramdaki bozuklukları,havlularımi...daha neler neler. Allaha havale![]()