Hep doğan 2010 ocak bebeklerini konuşuyoruz sizler nasılsınız loğusalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi kaç gün depresyonluydum ama çok şükür geçti..

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım
şimdi lohusalık 40 gün deniyor ya eee bizim kanamamız daha önce biterse lohusalık bitmiş mi oluyor? mesela benim kanamam bitti artık lohusalığım da bitti mi yoksa devam mı ediyor? ekşın olayları için 40 gün beklemek gerekiyor mu yoksa kanama bitince ona başlanabilir mi?

sced kaç günde bitti kanaman bende çok deil ama ara ara açık renk oluyo..

bide 40 gün beklenmesi gerek rahim kendini 40 günde topluyo..

beklemek iyidir....

dinen de tıbben de 40 gün beklemek gerekiyor canım kendini toplaman için

cevaplarınız için teşekkürler kızlar
yavrucuklarım benim kanamam 32. gün bitti

bende hep aglamaklıyım duygularım çok karışık sanırım depresyona girdim.ne söyleseler batıyor bana eşimde anlamıyor beni sinir oluyorum.sizde de varmı böyle şeyler..

bende öyleydim herkesin lafına aglıyordum
babam artık milleti tembihliyordu
şu kız ne derse tamam diyin diye:jeyyar:

arada yine geliyorlar bazen..
ağlayasım geliyor herkese dağılın uleen evimden diyesim geliyor
sonra yatıyorum uyuyorum geçiyor ve eski halim komiğime gidiyor

eşim bu durumumu anlamıyor kasıtlı yaptıgımı sanıyor ve tartışıyoruz ne yapmam lazım yaa..

ben iki gezinsem
bazende oturdugum yerde
bide geceleri her uyandıgımda terli oluyorum.
sizlerde öylemisiniz

eşim bu durumumu anlamıyor kasıtlı yaptıgımı sanıyor ve tartışıyoruz ne yapmam lazım yaa..

en ideal çözüm eşinin seni anlamasını beklememek
bi beklentin olmayınca üzülmezsinde
benimkide anlamıyor
ve şu aralar kızını benden kıskanıyor
benle irem arasında duygusal bi bag olmasını kıskanıyor ben ne yaparsam oda aynısını
yapmaya calışıyor,gögsüme yaslayıp gazını cıkarıyorum boynuma dogru yatırıyorum
oda sakallarına dogru yatırıyor ,bende kızınca sende yapıyosun diyor
anlamıyor..
boshayallersmile

öylede lorena böyle küs gibi olmuyor ki eşimlede o öyle davranınca sürekli aglamak istiyorum.bilmiyorum benmi abartıyorum.
bende eşime benimle ilgilenmiyorsun dedim bana sen bebegi kıskanıyorsun dedi ne alaka yaaa.deli ediyor beni.

tüm bu hissettikleriniz,yaşadıklarınız normal..doğumdan sonra hormonlar düşüyor ve yavaş yavaş eski haline dönüyor.doktorum demişti ki,bu kırk bebeğin değil,senin kırkın...ağlamak istediğinizde tutmayın ve ağlayın,doğum sonrası şişlik ter ve gözyaşıyla atılırmış,doğum sonrası hüznü deniliyormuş...:teselli:

BEN hamileyken daha duygusal ve hassastım..
şimdilerde bir hüzün var üstümde.

bi gece nur ağladı eşim fırladı yataktan aldı nuru başladı volta atmaya ver diyorum emecek hayır gazı var diyor bayağı bi dolaştı baktı susmayınca aldım elinden çok biliyorsun sen dedi sinirle yattı.ben nuru doyurmaya başlayınca sustu nur eşim de şaşırdı kaldı..
bence o benden daha loğusa..

smhsmh benim de en korktuğum şeylerden biriydi göğüs uçlarının acıması.tabiiki korkulan oldu benim de çok canım yandı ama doktorum lansinoh diye bi krem önermişti.onu kullandım ve çokk memnun kaldım.bu durumdan muzdarip kızlar mutlaka deneyin.harika bi krem.emzirdikten hemen sonra sürün mutlaka.uyuduğu zamanları iyi değerlendirin bu kremi sürün.

ben çok acayipim bu günlerde

günlerdir dert yandığım kaynana ve kayınpederime karşı şu anda içimde inanılmaz bi sevgi var

aslında yapıum bu kin tutamıyorum ama bikliyorum ki sabah yine uykusuz kalınca sevmeyeceğim onları

çok doğallar aslında kin tutmazlar ben bazen çok suratsız oluyorum beni neşelendirmeye çalışıyorlar ne

kadar sıkılsam da hayatımı kolaylaştırmaya çabalıyorlar

dünya görüşümüz farklı ama seviyorum onları

ruh halim hala çalkantıda sanırsam..

lohusalığın bitmesine 4 gün kaldı
ama cok şükür harika gecti
eşim ve annem sayesinde ikiside hakkını ödeyemem
heleki eşimden böyle bi perfonmans beklemiyordum
annem gittiğinden beri daha da babalık olayına girdi
demekki annem bizdeyken rahatmmıs baya
şimdi sabah işe gideceği halde benimle kalkıp gazını ben alayım diyor
kayınvalide kayınpeder zaten beni hiç bunaltmadı rahatsız olmayım diye cağırmadan gelmezler bile

yani korktuğum kadar değilmiş bu lohusalık
insallah herkesin böle gecer

biz de kocamla küsüz, annesi geldiginden beri benim yaptigim dediigm herseyi cevirip cevirip kocama beni sikayet ediyor simdiye kadar sustum ama dün dayanamadim sen görmek istedigin gibi anlatiyorsun herseyi sürekli beni sikayet ediyorsun dedim, kadin 2 göz yasi döktü kocamla yine ayirdi bizi.

Zaten geldigi gibi 3 ay kalicam ben burda burasi oglumun evi benimle iyi gecinmezsen oglumu da birak git demisti, simdi de 3 ay kalabilmek icin alt yapi hazirliyor, cok zeki bir kadin.

lohusalık herkese farklı duygular yaşatıyo sanırım genelde kayınvaldelerin ilgisizliğinden dert yanılıyo bende tam aksine sürekli benimle olmalarından çok sıkıldım kayınvaldemde kayınpederimde dünya iyisidir çok severim normalde ama nedense şu dönemde sürekli beraber olmak çok sıktı beni yanlız kalmak istiyorum biraz bendemi problem var acaba kızlar :sm_confused: doğumda olsa sonuçta bi ameliyat geçiriyoruz ve hemen akabinde evdeki kalabalık dinlenmene engel oluyo tamam yatıyosun ama benim beynim çok yoruldu ev çok kalabalıktı ilk 1 hafta sonrasındada sürekli kayınvaldemlerin oluşu beni sıktı annem bursada oturuyo ilk 10 gün kaldı yanımda şimdi 4-5 günde bir geliyo sağolsun kayınvaldemde artık arada gelse çok mutlu olucam ilk defa bu pazar eşimle kızımla yanlız kaldım baba kız uyuyolar şimdi öle huzurluyumki şu anda a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…