Hep doğan 2010 ocak bebeklerini konuşuyoruz sizler nasılsınız loğusalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de aynı durumdayım canım çok normal merak etme

bende evde yalnız kalmak istiyorum
annem en az 1 hafta daha burda o kesin de
sonrası nasıl olacak bilmiyorum

yanlız kalma isteği herkeste var galiba bende yanlız kalmak istiyorum kayınvalidem 1 yadır bende kadıncağaz ne yapacağını şaşırıyor bizim için ama batıyor yinede evim istediğim gibi temiz olmuyor yemeklerin tadı alıştığım gibi değil annemde kayınvalidem var diye iki günde bir geliyor çünkü kayınvalidem ona evde yapacak bir iş bırakmayınca depresyona giriyor beni sinir ediyor.off ben hep ağlamak istiyorum bir yandanda süt kesilir diye sahte mutluluk tabloları oluşturuyorum.karma karışık bişeymiş bu lohusalık.dahada çok var yavv bitmesine

yanlız diyilim yani rahatladım biraz valla kızlar insanlar etrafımda pervane olurken ben nankörlük yapıorum gibi geliyodu ama öle diyil işte bide ne olursa olsun insan kendi annesiyle olduğu gibi rahat olamıyo allahtan annem uzakta da olsa 4-5 günde bir geliyo da o varken nefes alıyorum

cokkk sınırlıyım çokkk

kendı annemden gormedıgım ılgı alakayı kayınvaldemden goruyorum.ama yınede begenmeyıp bahane edıyorum.kadın daha neyapsın...
kendı annem hiççççç umurunda degılım.....
eşimede çok bagırıp çagırıyorum...
bıran önce bu sınırım gecer insallah.
Allah razı olsun kayınvaldem ve eşimden...

ryai cnm
her anne bır olmuyor malesef

benim annem uzukata olmasına ragmen ve hasta olmasına rağmen

2 kızımdad 25 aralıksız baktı bana hemde ne bakmak..

önümden yemegimi sütümü eksik etmeden hakkını asla ödüyemem.
kaynanam asla annem gibi olmaz bi kere karekteri buna aykırı o sadece torunları sevse.. iş yapmasa örgü örse..
hamur işi falan arası yok bilmedigin deil...üşendiginden..
lohusalık olayına gelince bende geceleri bir korku oluştu biz bebekle başka odada yatıyoruz yatak odamız çok soguk oluyo babamızıda yanımaza aldık,,
kötü kötü rüyalar görüyorum,,
okuyorum üfürüyorum yatarken yine görüyorum hep bebege kötü bişeyler oluyo..rüyamda,
bugün esmeralde dan etkilendim sanırım oğlum nefessiz kalmış mosmor olmuş rüyamda..

kayınvalidem yine sinir etti beni emzik yere düştü
yerden alıp ağzına sokup nura vermek istedi karşı çıkınca seninle geçinilmez ne bviçim şeysin dedi
geçinmek istemeyen gitsin o zaman başıma kaldınız dedim şakayla karışık
ben sinmirlenince de nur hiç durmadan ağladı 12denn beri
az önce yürüyüşe çıktılar onlar odadan çıkar çıkmaz nuru emzirmeye başladım nur sustu 40dk.dır sakin uyuyor..
demek ki gitseler daha rahat olacağız

amanın herkes dertli,ben tek başımayım bende eşime kızıyorum dün bisürüs saydım söylendim pek konuşmuyorum telde aradı sorduklarına evet hayır dedim kapattım:))

ağzınamı soktu akannehir akannehir
yuhhhhh diyorum

cnm benim kayınvaldemde çok iyidir ama şu sıra herşey batıyo işte senin annende ilgilidir mutlaka ama biz görmek istediğimizimi görüyoruz şu hormonlar yüzünden bilmem

ağzınamı soktu bence kayınvaldenle bebeği çok yanlız bırakma derim ben :1no2:

hoya bencede yanlız bırakma
göğsünü falanda verir bu kaynanatör akannehir

bugün 47. günümüz
benim 30. gün civarında kanamam tamamen bitmişti
geçen hafta dr a gittim
dr yumurtalıklarda folikül yok dedi
ama benim dün akşamdan beri kanamam var
bu ne demek şimdi

secdedu adet olmuş olabilirsin takip et adet günün kadarmı sürecek bakalım.

ne çabuk adet oldum offf
iyi de 1 hafta yumurta oluşup, çatlayıp atılır mı
anlamadım gitti

secdedu benim arkadaşımda 40 .çıktıktan iki üç gun sonra normal adetini görmüştü...

diger topıklerde okumuştum aralık anneleri adet görüyomuş sced...

neyse şu lohusalıgın bitmesine az kaldı bu neya duygularım karman çorman sıkıldım artık kendimden:)

juli çok şükür bende şanslı olanlardanım annem ve eşim sayesinde ohhh keyfim keyif annem hep yanımda sadece cumartesi eve gidip pazar akşamı geliyor ozamanda eşim evde oluyor idare ediyoruz beraber geceleri ağladığında allaha şükür umursamaz davranıp yatmıyor oda dikiliyor bizimle ayağa hep beraber eyliyoruz kuzumuzu bana daha kimse gelmedi kayınvalidem 3kez geldi oda gündüzleri görmeye rahatsız etmek istemiyorlar toparlan sen geliriz diyorlar bu ruh halinde değişim bende olmadı sinir hüzün yada herhangi başka bişey normal hayatıma devam ediyorum hatta daha iyiyim desem yeridir maşallahhh lohusalık bana vurmadı galiba yada bende tuhaflık var şu kırkım çıksada süslenmeye gitsem kuaföre yana yana bekliyorum kendimde bi değişiklik yapmak istiyorum bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…