lohusalık herkese farklı duygular yaşatıyo sanırım genelde kayınvaldelerin ilgisizliğinden dert yanılıyo bende tam aksine sürekli benimle olmalarından çok sıkıldım kayınvaldemde kayınpederimde dünya iyisidir çok severim normalde ama nedense şu dönemde sürekli beraber olmak çok sıktı beni yanlız kalmak istiyorum biraz bendemi problem var acaba kızlar :sm_confused: doğumda olsa sonuçta bi ameliyat geçiriyoruz ve hemen akabinde evdeki kalabalık dinlenmene engel oluyo tamam yatıyosun ama benim beynim çok yoruldu ev çok kalabalıktı ilk 1 hafta sonrasındada sürekli kayınvaldemlerin oluşu beni sıktı annem bursada oturuyo ilk 10 gün kaldı yanımda şimdi 4-5 günde bir geliyo sağolsun kayınvaldemde artık arada gelse çok mutlu olucam ilk defa bu pazar eşimle kızımla yanlız kaldım baba kız uyuyolar şimdi öle huzurluyumki şu anda a.s.
kayınvalidem yine sinir etti beni emzik yere düştü
yerden alıp ağzına sokup nura vermek istedi karşı çıkınca seninle geçinilmez ne bviçim şeysin dedi
geçinmek istemeyen gitsin o zaman başıma kaldınız dedim şakayla karışık
ben sinmirlenince de nur hiç durmadan ağladı 12denn beri
az önce yürüyüşe çıktılar onlar odadan çıkar çıkmaz nuru emzirmeye başladım nur sustu 40dk.dır sakin uyuyor..
demek ki gitseler daha rahat olacağız
cokkk sınırlıyım çokkk
kendı annemden gormedıgım ılgı alakayı kayınvaldemden goruyorum.ama yınede begenmeyıp bahane edıyorum.kadın daha neyapsın...
kendı annem hiççççç umurunda degılım.....
eşimede çok bagırıp çagırıyorum...
bıran önce bu sınırım gecer insallah.
Allah razı olsun kayınvaldem ve eşimden...
ryai cnm
her anne bır olmuyor malesef
kayınvalidem yine sinir etti beni emzik yere düştü
yerden alıp ağzına sokup nura vermek istedi karşı çıkınca seninle geçinilmez ne bviçim şeysin dedi
geçinmek istemeyen gitsin o zaman başıma kaldınız dedim şakayla karışık
ben sinmirlenince de nur hiç durmadan ağladı 12denn beri
az önce yürüyüşe çıktılar onlar odadan çıkar çıkmaz nuru emzirmeye başladım nur sustu 40dk.dır sakin uyuyor..
demek ki gitseler daha rahat olacağız
hoya bencede yanlız bırakma
göğsünü falanda verir bu kaynanatör akannehir
lohusalığın bitmesine 4 gün kaldı
ama cok şükür harika gecti
eşim ve annem sayesinde ikiside hakkını ödeyemem
heleki eşimden böyle bi perfonmans beklemiyordum
annem gittiğinden beri daha da babalık olayına girdi
demekki annem bizdeyken rahatmmıs baya
şimdi sabah işe gideceği halde benimle kalkıp gazını ben alayım diyor
kayınvalide kayınpeder zaten beni hiç bunaltmadı rahatsız olmayım diye cağırmadan gelmezler bile
yani korktuğum kadar değilmiş bu lohusalık
insallah herkesin böle gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?