ay kızlar tam yarama parmak bastı vallahi bu mevzu..bende de allahım ezanda okunuyo şu an kötüde yazmak istemiyorm ama eltim çok kötü beee!!
eltimin ve kaynımın 2.evlilikleri,eltimin kaynımın ilk eşinden olan 2 tane kız çocuğu kendisininde 2 çocuğu var.evlndiğimde 4 ay aynı evde kaldık, onlar bize geldiler maddi sıkıntıdan dolayı kaynım eşimin yanında çalışmaya başladı.ve tabi benim cehennem günlerim başlamış oldu..kızları banyoda yakıyodu resmen yıkarken,sabah neden ses yapıp onu uyandırıyolar diye dövüyodu kızları,inanın kızların enselerinde saçlarını kaldırınca tırnak izleri oluyodu sürekli,hani görünmüyo ya saçlar küt ya..bende durumu söyledim eşimin annnesine;kızlar bilin bakalım ben ne oldum'yuva bozucu'.bende günlerce artık saf saf ağla,ziyan zebil et kendini,sinirlerimi yıprattıydım bir zamanlar.bu ve daha okadar çok olay yaşadıkki,aradan 3 sene geçti neredeyse,ist.da geçinemeyip göç ettiler bizim buraya şimdi alt sokağımda yaşıyor.geldiğinde g....den ayrılmıyodu.ben ameliyat olduğumdan kayınvlide neden beni ziyarete geldi annemlere diye,ben neden ist.gidince eşimin annesinde kalıyorum diye benim kapıya geldi bağırdı rezil etti kendini sokak karısı gibi ama o sırada hamile beni ii tanıyo nasıl olsa bişi yapamam bebek yüzünden diye,dalamadım tabi..herneyse çok sıktım,özetle şu anda benim kocama amca banada yenge demiyo çocuklar,ama benim oğlum amcasını gördüğü yerde boynuna atlıyo.çocuklar düşman oldular bize,hadi büyükler konuşmuyo çocuklara neden kötülük aşılıyosun,neden kinle öfkeyle büyütüyosun dimi ama.. dün onların sokaktan geçiyorum ark.dan dönüyorum,arkadamdan ne diye bağırsa beğenirsiniz DOMUZ VAR BU SOKAKTA,DOMUZ GRİBİ VAR.diye yırtıyo kendini,çocuklarda aynı şekilde bağırıyor.bende gayet umursamaz tavırlarla geçtim sokaktan.:dilcikar:benim komşuyada çocukları salmayın sokağa bu evde domuz gripliler yaşıyo diyomuşsırnaşık şey(bu arada sırf bana inat olsun diye doğurduğu kızın adını nazlı koydu,nazlı eşimin eski nişanlısı bu arada.
bööyle yani kızlar,komşular mıçıyla gülüyor kadına,kaynana,görümce yüzünü görmek istemiyo.ben kadında saplantı haline gelmişim,kıskançlığından deli bozması kıyafetlerini giyip giyip sokaktan geçiyor.kendisi gibi benide kıskanıyorummu zanneder ne.aman be rüküüüşşş..bende Rabbime sığındım,Rabbim her şeyin beteri vardır banada bu deliyi verdi benide bununla sınıyo heralde diye teselli ediyorum kendimi.ayy nasıl rahatladım,tabi yazıyı sonuna kadar okuyanlar çatlamıştır,fazla uzattım.Allah kötülerle karşılaştırmasın cümlemizi....
insan diil o hayvan dicem ama vallahi hayvancıklara çok büyük hakaret etmiş olucm,:roflol:şeytanın avukatı kıs aaa deli beee..amin rabbim versin sabrını böle sıyrık,yarım kafalılarla uğraşan bnim gibilere..kızlara eziyeti devam tatlım,sağdan soldan duyuyoruz,görüyoruz da az çok karı hep sokaklarda olduğundan..3 aylık bebek ama hep sokaklarda gezmelerde,o bebişte hep hastaymış,rüzgardan soğuktan 2,3 aylık bebek nolur..her gün sokaklarda..amin canım
bu nasıl bir insan canım ya:1shokkurken ben gerildim:bbo:allah sabrını versin
birde üvey kızların durumunu merak ettim canım hala eziyet ediyomu o yavrucaklaralmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?