Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

nerde böyle elti bizimki açığını arar gülmek için tuhaf insandır allah sizi iyilerle rastlandırmış

kaç eltisinz böyle siz :)

5 eltiyiz canim, 6 olucaz ama. 1 de görümcem var, numunelik :roflol:

gecinemedigim iki eltim var sadece bunlarin icinden. digerleri iyiler yani. arkadas gibiyiz. annemler 3 eltiler ve ben onlara imrenirdim ne güzel kardes gibiler diye. benimde samimi oldugum iki eltim var. hatta bunlardan biriyle ayni sehirde olucam yakinda:)) ama gecinemedigim biriyle de ayni sehirde olucam(

valla kızlar kuma kumanın gemisi yürürmüş elti eltinin gemisi yürümezmiş boşuna dememişler eltinin iyisi olmaz bence ....

bence sen çözmüşsün olayı aynen böyle oluyor zemuszemus

başta benimde eltimle aramda bazı sorunlar vardı ve k.validem her zaman eltime daha yakın davranmıştır kadının benimle sorunu var :)) beni kendi eltisi sanıyor yani durum biraz karışık şöyle özetliyim k.validem nedense sürekli benimle yarış halinde ben ne yapsam ne alsam aynısını yapmaya çalışıyor ve resmen beni sinir etmek için benden 1 sene sonra evlenen eltime daha yakın ve samimi davranıyor gerçi onların sosyal statüleri de aynı ikiside ilkokul mezunu ikiside sigara içiyor ikisininde kocalarıu aynı huyda yani aksi benimki pamuk şeker ayyyy canım aşkım benim ama ilk defa bu yaz eltimle uzun uzun konuştuk meğer o da k.validemden yana şikayetçiymiş yazık..... yani aramız düzeldi zaten bi şey yoktu ama soğuk savaş vardı
yani düşman ortak olunca sorun kendiliğinden ortadan kalktı :))):lepi:

aynen katılıyorum.
kıskançlığı vb. şeyleri biraz da büyükler yaratıyor.çok doğru bir tesbit.
ama bunun yanında büyükler ne kadar adaletli davranırsa davransın kendisi kıskanç yada sorun çıkaran kişiler de var

Allah'a çok şükür eltilerimle aram iyi.ama bunda karşlıklı saygının da etkisi var.özellerimize hiç karışmayız,sınırları koruruz.çok içli dışlı olmayız. çok sık görüşmenin dargınlık getireceğine inanıyorum.
büyük eltim olgun ve gerçekten hanımefendi bir insan.
kayınvalidemler de ellerinden geldiğince hepimize eşit davranmaya çalışır.tabi bununda etkisi büyük iyi anlaşmamız da.

Sen iyiysen herkes iyi bunu bilir bunu söylerim.Sen herşeyin iyi yönünü görürsen annen de iyi,kaynanan da ,görümcen de.

Yine de sen dikkat et arkadaşım.Çok da güvenip ortaya sır verme.

herkes eltisi için beni çekemiyor kıskanıyor şöyle böyle diyor peki siz de elti olarak eltinize ne yapıyorsunuz yoksa siz çok iyisiniz ama eltiniz ruh hastasımı:)))

ben eltimi hiç tanımıyorum ve görmedim onun için onun bana söyleyeceği söz yok ama benim görmediğim kişi benim yuvamı bozma noktasına bile getirdi neden mi ?çünkü ben düğün yaptım nişan yaptım kaynana yanında oturmadım yani eşyalarım alındı salondan evime geldim ve eşimi 7 sene bekledim ama elti bir haftalık tanıdığı kişiye evet dedi düğün olmadı eşyası alınmadı eee ne olacak sonun da bana sardı sanki ben ona düğün yaptırmadım bizde bir söz vardır düğünsüz nikahsız alel acele evlenene iyi bakmazlar hele birde bir haftalık tanıdığın birisiyle

buyrun acaba benmi kötüyüm tanımıyorum çünkü bunlarıda eşimin yengesi anlattı resmi bile yok görsem yabancı gibi konuşurum ama o benim evimdeki eşyaya varıncaya kadar biliyormuş

daha fazla sinirlenmeden yorumu keseyim en iyisi benden uzak olsun

benim de 1 eltim var 2 yıllık evli ben de 5 yıllık evliyim.Ayrı şehirlerdeyiz karşılıklı oturup konuşmuşluğumuz hiç yok desem yeridir.bir kaç kez evine gittim kayınalidemle aynı ilçede oturuyorlar. bizi evine davet etmez ama kaynım için gittik. giderken de yemeğimizi bile yanımıza alıp gittik. bir kere de gündüz vakti 5-10 dk uğradık ama kendisi bilgisayar başından kalkamadığı için hanfendiyi göremedik bile bize sadece kapıyı açtı o kadar.bundan sonra da zaten göremeyeceğim çünkü boşanıyorlar.

benimde 2 eltim var ..en kucuk benim ..buyuk eltimi sevmem cok soguk bana nasilsa bende ona oyleyim..ortanci eltimi severi m yaslarimiz yakin ..guzle anlasiyoruz..en guzlei kimsana nasil yaklasiyosa ayni mesafede olman boylece sorun cikmiyo ..her ikisininde bi saygisizligini grmedim..kiskanmalarinada zemin hazirlamam..mutevazi olmaya calisirim ...simdilik iyi

bir eltim köyden 2 si şehirden şehirden olan biri süreklü kaynanaya veya bize hiç yalnız gelmez mutlaka peşinde ailesi var oturup sohbet edemiyoruz başkalarının yanından aile meselelerini konuşmayı sevmiyorum, zaten ona ne zaman gittiysek mutlaka
annesind kızkardeşinde o uzak bnede ona uzak yaşayıp gidiyoruz

benden 15 gün önce gelin olmuş bir eltim var,pek muhabbet fırsatımız olmadı,başka şehirde zaten.1-2 defa telefonlaştık düğünlerden sonra.kaynanasının kıymetlisi ama o:jeyyar:ben öyle olamadım malesef,ilk olmak böyle bişey herhalde:dilcikar:

benim de bi eltim var msj çekerim karşılık vermez netten konuşmaz..ama yanyana bi ortamda gelsek konuşur gözler fıldır fıldır açık aramanın derdinde..aman ben de salladım artık salla gitsin..bana karşılık vermeyene ne msj atıp durcam ....dibine...zaten soğudum hepsinden sallayın gitsin kızlar ya konuşan konuşsun konuşmayanın keyfi bilir...burnu büyüklerden hiç hazzetmem zaten..

bende eltiyim hemde büyük elti
simdilik eltimle iyi anlasiyoruz ben kesinlikle kiskanmiyorum onu
üstelik kaynanamlar bana aldiklarindan ona hepsini dört dörtlük aldilar
önemli olan benim esimle iyi anlasmam yuvamda mutlu huzurlu olmam
ondan gerisi bos esim ne istersem aliyo zaten :icecream:

2eltiyiz biz.ben küçük olanım.1yıl öncesine kdr eltimle çok iidim.9yaş büük olduu halde onu korumaya çalışırdım.ama şimdi bulaşmıyorum ..kaynanam ne kdr onu ezsede o halinden memnun.çünkü annesi yok.babasıda üvey annesi ile.yani sahip olduğu anne yerine koyabileceği tek insan kaynanam.her ne kadr kavga etselerde birbirleri arkasından bana gelip konuşsalarda yüzyüze geldiklerinde birbirlerine bir yalakalık yapıyolarki görmeyin gitsin.valla midem bulandı nasıl bi ilişki ya bu böle:uhm:

kaynanamın sölediğine göre daha düğünümde beni kıskanmaya başlamış.asıl kıskandığı ben değilim sanırım.onun kıskandığı benim ailemin oluşu ve hep yanımda oluşları.
kaynanam eltim doğumdan çıktığı gün yalnız bıraktı.üstelik kucağındaki hariç birde 3,5 yaşında kızı var.ben işten çıktım yanına gittim yalnız olduunu örenince.üvey annside 1saat kalmış yanında.
şimdi şaşıp kalıyorum işte bi insan bunları nasıl unutur.çok değil daha 4ay geçti üstünden.

yazık valla kimsede kişilik kalmamış

Yine de sen dikkat et arkadaşım.Çok da güvenip ortaya sır verme.

Çok haklıymışsın yaaaa ben çok safım heralde :)))
kız beni psikolog gibi kullandı kendisine terapi yaptırdı veeeee eski haline döndü yine laf arasında laf sokmalar soğuk soğuk davranmalar 10 yaşında bir oğlum var yemin ederim daha saçını 2 veya 3 defa okşamıştır buna rağmen oğluma bağırmalar !... sanki çok emeği geçmiş gibi aynı yaşlarda kendisinin bir kızı var hoş çocuk ta doldurulmuş belli ama ben yine de severim çocukları çünkü eşimde benim yeğenlerime hep sevgi dolu yaklaşır noluyor anlamıyorum en iyisi mesafeli durmak
kaynanamla ona ömür boyu mutluluklar diliyorum napıyım onlar iyi olsunlar
zaten elif şafağın aşk isimli romanını okudum artık hep pozitif düşünmeye çalışacağım bırakırlarsa tabi :))) sevgiler yazalı bayağı olmuş ama inşallah okursun arkadaş olarakta ekliyorum şimdi seni sevgiler

ben eltimle 17 sene biraradaydık yediğimiz iştiğimiz ayrı gitmedi 17 sene sonra ayrıldık anlıcanız arkadaşlar eltiden dost olurmu bilmiyorum biz kavga etmedik hiç ama küstük sebebi eşler bence herşey eşlerde bitiyo kaynınız sizi sever sayarsa sorun yok

ben eltimle 17 sene biraradaydık yediğimiz iştiğimiz ayrı gitmedi 17 sene sonra ayrıldık anlıcanız arkadaşlar eltiden dost olurmu bilmiyorum biz kavga etmedik hiç ama küstük sebebi eşler bence herşey eşlerde bitiyo kaynınız sizi sever sayarsa sorun yok buda eşinisin sayesinde olur eşiniz sizi ezdirmesse kimse ezemez eltide azınıza bakar

Bende 11 yıllık evliyim ve 1 elticiğim var. Kendisiyle yılda 3 gün görüşmek suretiyle mükemmel giden bir ilişkimiz var kaydirigubbakcemile3 Bu yılın 2 günüde 2 dini bayram ve birde kayınvalide de ki iftar yemeği. Eee ne demişler fazla muhabbet tez ayrılır getirir dimi, , bu söze binaen aynı muhitte olmamıza rağmen oldukça saygılı ve sevgi dolu bir ilişkimiz varnaniknanik... Farklı ailelerde yetişen fakat aynı ortam içinde olmamız gereken insanlar eltiler , görümceler. Kardeşin kardeşle huyu suyu bir olmazken elti yada görümceyle can ciğer olmaya hiçmi hiç gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…