• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

ay kızlar tam yarama parmak bastı vallahi bu mevzu..bende de allahım ezanda okunuyo şu an kötüde yazmak istemiyorm ama eltim çok kötü beee!!
eltimin ve kaynımın 2.evlilikleri,eltimin kaynımın ilk eşinden olan 2 tane kız çocuğu kendisininde 2 çocuğu var.evlndiğimde 4 ay aynı evde kaldık, onlar bize geldiler maddi sıkıntıdan dolayı kaynım eşimin yanında çalışmaya başladı.ve tabi benim cehennem günlerim başlamış oldu..kızları banyoda yakıyodu resmen yıkarken,sabah neden ses yapıp onu uyandırıyolar diye dövüyodu kızları,inanın kızların enselerinde saçlarını kaldırınca tırnak izleri oluyodu sürekli,hani görünmüyo ya saçlar küt ya..bende durumu söyledim eşimin annnesine;kızlar bilin bakalım ben ne oldum'yuva bozucu'.bende günlerce artık saf saf ağla,ziyan zebil et kendini,sinirlerimi yıprattıydım bir zamanlar.bu ve daha okadar çok olay yaşadıkki,aradan 3 sene geçti neredeyse,ist.da geçinemeyip göç ettiler bizim buraya şimdi alt sokağımda yaşıyor.geldiğinde g....den ayrılmıyodu.ben ameliyat olduğumdan kayınvlide neden beni ziyarete geldi annemlere diye,ben neden ist.gidince eşimin annesinde kalıyorum diye benim kapıya geldi bağırdı rezil etti kendini sokak karısı gibi ama o sırada hamile beni ii tanıyo nasıl olsa bişi yapamam bebek yüzünden diye,dalamadım tabi..herneyse çok sıktım,özetle şu anda benim kocama amca banada yenge demiyo çocuklar,ama benim oğlum amcasını gördüğü yerde boynuna atlıyo.çocuklar düşman oldular bize,hadi büyükler konuşmuyo çocuklara neden kötülük aşılıyosun,neden kinle öfkeyle büyütüyosun dimi ama.. dün onların sokaktan geçiyorum ark.dan dönüyorum,arkadamdan ne diye bağırsa beğenirsiniz DOMUZ VAR BU SOKAKTA,DOMUZ GRıBı VAR.diye yırtıyo kendini,çocuklarda aynı şekilde bağırıyor.bende gayet umursamaz tavırlarla geçtim sokaktan.:dilcikar:benim komşuyada çocukları salmayın sokağa bu evde domuz gripliler yaşıyo diyomuşsırnaşık şey(bu arada sırf bana inat olsun diye doğurduğu kızın adını nazlı koydu,nazlı eşimin eski nişanlısı bu arada.
bööyle yani kızlar,komşular mıçıyla gülüyor kadına,kaynana,görümce yüzünü görmek istemiyo.ben kadında saplantı haline gelmişim,kıskançlığından deli bozması kıyafetlerini giyip giyip sokaktan geçiyor.kendisi gibi benide kıskanıyorummu zanneder ne.aman be rüküüüşşş..bende Rabbime sığındım,Rabbim her şeyin beteri vardır banada bu deliyi verdi benide bununla sınıyo heralde diye teselli ediyorum kendimi.ayy nasıl rahatladım,tabi yazıyı sonuna kadar okuyanlar çatlamıştır,fazla uzattım.Allah kötülerle karşılaştırmasın cümlemizi....

ay kızlar tam yarama parmak bastı vallahi bu mevzu..bende de allahım ezanda okunuyo şu an kötüde yazmak istemiyorm ama eltim çok kötü beee!!
eltimin ve kaynımın 2.evlilikleri,eltimin kaynımın ilk eşinden olan 2 tane kız çocuğu kendisininde 2 çocuğu var.evlndiğimde 4 ay aynı evde kaldık, onlar bize geldiler maddi sıkıntıdan dolayı kaynım eşimin yanında çalışmaya başladı.ve tabi benim cehennem günlerim başlamış oldu..kızları banyoda yakıyodu resmen yıkarken,sabah neden ses yapıp onu uyandırıyolar diye dövüyodu kızları,inanın kızların enselerinde saçlarını kaldırınca tırnak izleri oluyodu sürekli,hani görünmüyo ya saçlar küt ya..bende durumu söyledim eşimin annnesine;kızlar bilin bakalım ben ne oldum'yuva bozucu'.bende günlerce artık saf saf ağla,ziyan zebil et kendini,sinirlerimi yıprattıydım bir zamanlar.bu ve daha okadar çok olay yaşadıkki,aradan 3 sene geçti neredeyse,ist.da geçinemeyip göç ettiler bizim buraya şimdi alt sokağımda yaşıyor.geldiğinde g....den ayrılmıyodu.ben ameliyat olduğumdan kayınvlide neden beni ziyarete geldi annemlere diye,ben neden ist.gidince eşimin annesinde kalıyorum diye benim kapıya geldi bağırdı rezil etti kendini sokak karısı gibi ama o sırada hamile beni ii tanıyo nasıl olsa bişi yapamam bebek yüzünden diye,dalamadım tabi..herneyse çok sıktım,özetle şu anda benim kocama amca banada yenge demiyo çocuklar,ama benim oğlum amcasını gördüğü yerde boynuna atlıyo.çocuklar düşman oldular bize,hadi büyükler konuşmuyo çocuklara neden kötülük aşılıyosun,neden kinle öfkeyle büyütüyosun dimi ama.. dün onların sokaktan geçiyorum ark.dan dönüyorum,arkadamdan ne diye bağırsa beğenirsiniz DOMUZ VAR BU SOKAKTA,DOMUZ GRİBİ VAR.diye yırtıyo kendini,çocuklarda aynı şekilde bağırıyor.bende gayet umursamaz tavırlarla geçtim sokaktan.:dilcikar:benim komşuyada çocukları salmayın sokağa bu evde domuz gripliler yaşıyo diyomuşsırnaşık şey(bu arada sırf bana inat olsun diye doğurduğu kızın adını nazlı koydu,nazlı eşimin eski nişanlısı bu arada.
bööyle yani kızlar,komşular mıçıyla gülüyor kadına,kaynana,görümce yüzünü görmek istemiyo.ben kadında saplantı haline gelmişim,kıskançlığından deli bozması kıyafetlerini giyip giyip sokaktan geçiyor.kendisi gibi benide kıskanıyorummu zanneder ne.aman be rüküüüşşş..bende Rabbime sığındım,Rabbim her şeyin beteri vardır banada bu deliyi verdi benide bununla sınıyo heralde diye teselli ediyorum kendimi.ayy nasıl rahatladım,tabi yazıyı sonuna kadar okuyanlar çatlamıştır,fazla uzattım.Allah kötülerle karşılaştırmasın cümlemizi....

amin canım
bu nasıl bir insan canım ya:1shok:okurken ben gerildim:bbo:allah sabrını versin
birde üvey kızların durumunu merak ettim canım hala eziyet ediyomu o yavrucaklara:olmaz:

amin canım
bu nasıl bir insan canım ya:1shok:okurken ben gerildim:bbo:allah sabrını versin
birde üvey kızların durumunu merak ettim canım hala eziyet ediyomu o yavrucaklara:olmaz:
insan diil o hayvan dicem ama vallahi hayvancıklara çok büyük hakaret etmiş olucm,:roflol:şeytanın avukatı kıs aaa deli beee..amin rabbim versin sabrını böle sıyrık,yarım kafalılarla uğraşan bnim gibilere..kızlara eziyeti devam tatlım,sağdan soldan duyuyoruz,görüyoruz da az çok karı hep sokaklarda olduğundan..3 aylık bebek ama hep sokaklarda gezmelerde,o bebişte hep hastaymış,rüzgardan soğuktan 2,3 aylık bebek nolur..her gün sokaklarda..
Kul unutur,Allah unutmaz...o kızlarda büyüyo,görücem ben onu ileride..şşööle saçından tutup,bi şaplak atıvercen suratına dişi drakulanın:mymeka: ama insan sağa sola rezil olcam,yakışmaz bana diyo işte..bide günahı var tabi.bööle yani kızlar...

dertlerim depreşşti ne güzel uzaktı benimki şimdi yanıbaşıma yan daireme taşınıyo ooof Allah başka dert keder vermesin ama bu da az buz değil yani :1no2: sık görüşmem zaten ama kapılar yanyana neyine sık görüşmicen kadın kadını çekemez arkadaşım işyerindede böyledir bu eşinin ailesiyle de hele biraz güzelsen yada diğer taraf biraz bakımsız yada kiloluysa muhakkak bi kişi bulunur böle numunelik 3 yıl oldu görümcemle abla kardeşiz ama bu elti yokmuuu aaah aahhh

benim eltide çok kıskanç önceden kıskanmasın diye kasıyodum kendimi baktım olmadı anlamıyo şimdi ooh umurumda değil çatlasın çatır çatır kötü huyunu o düzeltsin demi yaa zemuszemus

iyi bir eltiyim ve benim eltilerim süperkaydirigubbakcemile5
inşallah iyide bir görümce olucam:Saruboceq: sonrada kayınvalide :Saruboceq:
sonra babanne annane:Saruboceq:

eltiyiz.Küçüğünü evleniğinden beri görmem zaten ayrı şehirlerdeyiz.Çünkü iki kardeş konuşmuyo,eltide beni çekemiyo birazda arsızz.Ona hoooşşşt dedim kafam pek bi rahat senelerdir. Yani bir eltim var gibi.Büyük elti iyi allah için ama seneden seneye denk gelirsek oda bi gün .Benim şansım koca tarafının birbirine tutkun olmaması.Benim evime hep bizimkiler gelir .(Ahh çektiğinizi duyar gibiyim kızlarr)

ay valla pek güldüm bu mesaja
ne güzel de diyor hoooşt dedim diye..ben eşimin akrabalarına çok soğudum beni dışladılar. eltim desen iki yüzlü laf taşıyan bi insan..çok neşeli hareketli bilmem bana karşı mı ben se burda yalnızım ben herkese karşı iyi olmak istedim herkese yakınlık göstermeye çalıştım nedense çekemediler beni.ne ararlar ne sorarlar.çokkkk üzülüp ağlamıştım 1 gün öncesine kadar ben burda yalnızım ailem uzakta kimsem yok neden bana böle davranıyolar diye...ama anladım ki kendimi züdüm sadee kızıma da dokundu ucu .nedeyim hepsi Allah ından bulsun inşallah.
doğru ya hepsine bir 'hooooooş 'demek lazım :D bundan sonra eşimle gider onla geirim aramaya msj çekmeye bile lüzum yok artık çünkü gözümde değerleri kalmadı,,,onları önemsedikçe beni küçük gördüler ama bundan sonra önemsiceğim kişi kendim ve kızım sonra eşimm..

benim eltim biz birbirimize destek olmayacağızda kim olacak deyipte konusulan herseyi ortam gerildiginde koz olarak kullanan kisiliksiz sahsiyet evet bende kötüyüm sonucta eltiyim ya

benim 1 tane eltim var ben küçüğüyüm biz çok iyi anlaşırız severim onuopuyorumnanaktan yani kavga gürültü yada kıskançlık olunca ne oluyor elimize ne geçiyorki:sm_confused: birbirimize destek oluruz. kendisi son derece olgun medeni bi insandır.çoğu hoşlandığımız şeylerde benzer zaten o yüzden severim eltimi (maşallah)

Kuma gemısı yÜrÜmÜŞ .eltı gemısı yÜrÜmemıŞ

ama eltımle aram ıyıdır kaynım bıraz karıŞtıtırı arayı karısını benden daha ÜstÜn olması ıÇın sıkıŞtırır yemek.kıŞısel bakım falan gıbı konularda kaynanal ve gÖrÜmceler bozyor bence aryı

Aynı şehirde üç eltiyiz.Ben büyük eltiyim.
Evliliklerinden sonra bir abla gibi olmaya çalıştım,yapmam gerekenleri yaptım,ilgilendim.
Ama karşılklı aynı düşünce olmayınca ilişkiler iyi yürümüyor.
Çaba sarfediyorsun baktın olmayınca sende uyum sağlıyorsun.
Tabi aile büyüklerininde, durumun olumlu veya olumsuz olmasında büyük katkıları var diye düşünüyorum.
Bir küçük olanı bayramdan bayrama görüyorum ...
Küçük eltiyide en son geçen yıl mayıs ayında evlerine taziyeye gitmiştim.
Bir yıl oldu yeni evime taşındım henüz gelmediler, görmediler.Küslük falan yok...
Bu durumda en çok çocuklar adına üzülüyorum böylece kuzenlerde görüşememiş oluyor..
Oysa normal koşullarda gidip gelmeyi, görüşmeyi çok isterdim..Ama ne yapayım..
Allahım herkes ne düşünüyorsa kalplerinde ona göre versin diyorum...

bir tane eltim var diğeri ise ablam,okadar yakın görürüm onu,
her daim yanımda olmaya çalışmıştır,ondan daha küçük olduğum için önce olmuştur,
destek olmuştur sürekli bana,
aslaa laf getirmez arkamdan,acemilik dönemlerimi zor günlerimi onun sayesinde
atlattım diyebilirim...
çok şükür hiç kötü bişey olmadı aramızda,olmasında:nazar:

benimde eltim var sadece 1 tane ama fazla bile inanın :olmaz: eşimin ailesi tarafından her kim olursa olsun bana uzak allaha yakın olsunlar

jelibonbon al bendende o kadar beni arayıp sormuyor bişeyim olduğu zaman gelmiyor nerdeyse yalvaracak hale geldim ilk evlendiğimde evime çağırma konusunda hiç tenezzül etmedi 1 senedir konuşmuyorum bende ayyy bide yalaka bide yalaka amannnn.

3 eltiyiz dördüncüde yolda bu ay evleniyor. eltilerimin üçüde birbirinden havalı ve kendini beğenmişler. o yüzden hiçbiri umurumda değil. ama nedense benide hem çekemezler hemde kıskanırlar. halbuki benden 2 si hariç biri güzel. altlarında arabaları işleri iyi. ama bu kıskançlık ve kendini beğenmişlik nedir anlamadım. valla bende onların yanında havalıyım. halbuki ne var şu yalan dünyada neyi paylaşamıyoruz. neyin kıskançlığı neyin kaprisliğini yapıyosunuz anlamadım. insan değiller bence. sadece süs bebekleri benim gözümde. neyseki samimi değiliz. sadece bu ayki yeni gelecek süs bebeğinin yani eltimin düğününde karşılaşacağız ondan sonra görmiycem. eminim bana gıcık oluyolardır. ne giymiş nasıl olmuş. çatlasınlar benden uzak olsunlarda umurumda değil.

Benımde bir eltim olucakkkk =) Kaynım çok yakışıklı ve sosyetik takılıyo eminim evlenceği kişide öyle olucakk pek anlaşabilceğimizi sanmıyorum =):jeyyar:

Sanırım kendimii şartlamışım ehehee =)Allahım eltime iyi davranmamı nasip et =) Sağım solum belli olmaz =)
hihoyyyt

benımde eltım var benden 15 yaş büyük ikimizde gurbetten gelın geldığımız için 3 senedir bir sorun yaşamadık ama ben daha çaçaronum ona karşı değil ablam gibidir

ben hep bi eltim olsun istemiştim :))) sonra bigün kaynım bi elti getirdi bana :))) kaçtı kıs anam bu kaynanamla bi iyi bi iyi resmen ikisi beni kıskandırıyıı annecim falan filan görümcem ondan küçük on aabla derdi kaynım küçük kaynına abi derdii.. şaşırdım bu nee beehh dedm yalaka.. bir ay boyunca neler ettii ilk 10 gün süperdi herkesin gözüne girdii allah işte ama 15 gün sonra kıs bi degiştii dügün arefesindede annesi geldiydii gittiler filancıya gidok diye dahada gelemdiler
bana az etmediler..

Back
X