Hep en kotusunu dusunmek...

nemli_bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
102
70
48
boyle degildim daha olumlu daha pozitiftim ben. tup bebek tedavisi ile bunlar basladi hep en kotusunu dusunuyorum.
dogum yaptim zorlu bir gebelikti. gebelik sonrasi pihti sorunum oldu boylece daha da ayyuka cikti durumlar.
bebegimde birsey gorsem hemen en kotusunu dusunuyorum. emmiyor mu aman acaba meden. bu ay az kilo almis hemen hasta mi acaba. biyerinde bir morluk goreyim bir kirmizilik hemen internetten aratiyorum en kotu hastaligi bulup cikariyorum.
doktor da bikti benden. kabiz olsa ayri cok kaka yapsa ayri. dilini emiyordu o nedenle dilinde morluk oldu iki defa dr a goturdum kan tahlili sukrolsun birsey cikmadi ama bu defa bambaska seyler dusunuyorum...
yardim almak istedim bir defa seans oldu o da tanidikti cok da birsey anlatamadim. esimle konusuyorum yardim almak istedigimi soyluyorum kardesi de destek aliyor psikiyatri destegi ondan dem vuruyor psikolojisi bozuk insanlar diye genelleme yapiyor...
zaten annemle aram bozuk cok despot dedigim dedik biri. benim cocuk bakmami begenmiyormus. gecenlerde cocugu dusurursen affetmem diyor. yahu benim evladim ben en iyisini dusunurum diyorum geri adim atiyor ama bi sure sonra yine ayni....
kiz kardesimle de aram bozuk. hic abllik yapmamisim ona oyle diyor. hel dedin gelmedim mi diyorum. dustugunde kaldirmadim mi diyor onlar baska diyor. sen yonlendir sen soyle diyorum ne yapayim artik gecti gecmiste kurulacakti o bag diyor. ben sehir disinda okudum o esnada koptuk. annemle hic anlasamadim ben. onlar cok iyi anlasir simdi ikisi cephe aldi bana... kimseyle konusamiyorum...
tedavi ile hamile kaldim sukretmem lazim geri kalan herseyi bosver diyorum beceremiyorum...
anneme bebegimle ilgili birsey soramiyorum artik...
eskiden kendine guvenen bicie bicir bi kizdim. evlendikten sonra pisirik oldum.
bebegime bakamadigimi hep bir eksik ya da kotu birsey olacagini dusunuyorum. uykularim kaciyor...

uzun oldu biliyorum birden dokuldu iste... psikolog demeyin bana gidemiyorum esimin yaklasimi nedeniyle baska birsey soyleyin lutfen...

kitap olur dua olur...

neden boyleyim ki ben??? kardeslerime ablaligi beceremedim esime es olamadim evladima anne olamadim gibi dusunuyorum...

Bebeginiz kac aylik
Siz halla lohusasiniz yani depresyona yatkin.
Anne olunca o dediklerinizi her kadin yapiyor yetememe duygunuda anliyabiliyorum ama ailenle olan sorunlarin icin destek alman sart duayla guzelemez bu tarz seyler.
Kitap dersenizde kisisel gelisim kitaplari var ama onu sadece siz okudukdan sonra oda fayda etmez.
Bilemedim nedir bi destek almaktan yasanan kaygi herseyin bir tedavisi var

Back