- 23 Ocak 2016
- 34.444
- 50.388
- 598
- Konu Sahibi Bonibonlukek
Eşi açmış davayıBende önce yakınımdakini iyice bir yoklardim bir tuhaflık var mı diye ama herkes farklı işte kimisinin eşi çok sadıksa demek ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşi açmış davayıBende önce yakınımdakini iyice bir yoklardim bir tuhaflık var mı diye ama herkes farklı işte kimisinin eşi çok sadıksa demek ki![]()
Dikkat cekmemek için açmadığı ne malûmEşi açmış davayı
Bak işte ne kadar kıymetli ki birrr sürü numara alıp alıp yazıyorlar size yani bir insanın kaç numarası olabilir ki ? Max 2 engellersin biter gider bence sen k kıymetli kocanı takip etHe çok kıymetli kocam da bn söylemiyorum
Bn konumda da dile getirdiğim gibi sadece çok yorulduğumu ve ailecek bu konudaan rahtsız olduğumuzu anlatmak istedim ama konu eşim aldatması oldu iftira oldu bn sadece kimseyle işim olmadı halde bu şekle geldiğimi hem cinsim birinin bunları yaptığını söyledim ama peşin hükümlü olduğumuz için konuda çok ayrıntı vermeyip kaba taslak geçmeye çalıştığım halde yanlış anlaşıldım iftirada atmadım ztn onum olduğu belli çıktıda bu kndide kbul ediyor ztn bunu neden yaptığını anlamadığım için sadece bunu sebebi ne olabilir diye sormak istedim ama konu çok başka yerlere gitti sağlık olsun fikirler için teşekkür ediyorumTamam o zaman çıkar ortaya yazışmalar herşey çıkıyor buraya peki neden konu açtınız mahkemeye intikal etmiş konu sonuçta
Konuşurken de yazdığı gibi konuştuğunu hayal eder misin iki dkBu davaya bakacak olan hakimle savcıya da Allah sabır versin. Çıldırmadan davayı sonlandırabilirler inşallah.![]()
Konuşurken de yazdığı gibi konuştuğunu hayal eder misin iki dk
Bak işte ne kadar kıymetli ki birrr sürü numara alıp alıp yazıyorlar size yani bir insanın kaç numarası olabilir ki ? Max 2 engellersin biter gider bence sen k kıymetli kocanı takip et
Bütün yazışmalar var neden risk e atsın arama kayıtlarıda var sürelerdeDikkat cekmemek için açmadığı ne malûm
Siz amorti çıktınız galibaKonuşurken de yazdığı gibi konuştuğunu hayal eder misin iki dk
Ya bu sonsuz güvene hastayım . Başka hesabı olabilir , başka numarası olabilir . Adamın meşrebinde aldatmak varsa gözünün içine baka baka aldatır ruhun duymazBütün yazışmalar var neden risk e atsın arama kayıtlarıda var sürelerde
Yabancı olmanı anlarım yanlış cümle kurmanı anlarım da ben yeni öğrenilen bir dilde bnm çnkü gibi kısaltmalar yapanı ilk defa görüyorum sizin probleminizin farkında olmadığınız zaten belli ama anlaşılmıyor diyoruz problem burada şöyle yazayım belki anlarsınız szn ybncı oldğnza inanmyrm ben şahsn sonrdn öğrndiğim br dlde böle ksltmlr ypamm anlaşlmyo byleBnm Türkçe dersim sizi ilgilendirmez çnkü bn yabancı uyrukluyum Türkçem bu kdr yazarken klavye desteğiyle yazıyorum konuşurken bir problemim yok şükür ilginiz için teşekkür ederim
Siz aldatıldınız mı acaba bu güvensizlik neden yani ne eşimi tanıyorsunuz ne bni devamlı konuyu aldatılmaya getiriyorsunuz daYa bu sonsuz güvene hastayım . Başka hesabı olabilir , başka numarası olabilir . Adamın meşrebinde aldatmak varsa gözünün içine baka baka aldatır ruhun duymaz
E ben zaten sadece senin eşin demedim zaten ciddi ciddi okuduğunuzu anlamıyor musunuz ? Çünkü kadının yazdığını da anlamamışsınız ben yardımcı olacağım şimdiKonuyu baştan okumanızı tavsiye ederim sadece bnm eşim değil konu
AhhahaSiz aldatıldınız mı acaba bu güvensizlik neden yani ne eşimi tanıyorsunuz ne bni devamlı konuyu aldatılmaya getiriyorsunuz da
Tlfonununuz nedir bilmiyorum ama akıllı klavye kullanıyorsanız ve tanımladıysanız bilirsinizYabancı olmanı anlarım yanlış cümle kurmanı anlarım da ben yeni öğrenilen bir dilde bnm çnkü gibi kısaltmalar yapanı ilk defa görüyorum sizin probleminizin farkında olmadığınız zaten belli ama anlaşılmıyor diyoruz problem burada şöyle yazayım belki anlarsınız szn ybncı oldğnza inanmyrm ben şahsn sonrdn öğrndiğim br dlde böle ksltmlr ypamm anlaşlmyo byle
Ben büyük ikramiyeyim canım bu konuda tek amorti eşin çıkacak dikkat et bana değil sana söylenenlere odaklanSiz amorti çıktınız galiba
devamlı bir güvensizlik var çnkü bn her yoruma açığım ama saygı çerçevesinde eğer konu eşim olsaydı onunla ilgili olurdu konum günah almaksa eğer konunuz sizde hiç tanımadğınız birinin günahını alıyorsunuz.Ahhahakonu benimle ne alaka
siz iyi değilsiniz kötü yoruma gözünüz kapalı kulağınız sağır
Bende anlamak için iki kere okudum hanımefendinin eşineBen olayı anlayamadim nasıl yani sizemi asiliyor esinizemi
Yok artık. Siparişleri hazırlayan kadınla aynı kadın olduğunu nereden çıkardınız öncelikle?
sosyal medya paragrafını pek anlayamadım karışık olmuş ama o kısma kadar anormal bir şey göremedim, kadın iyi yürekliymiş hediye vermiş,ikramda bulunmuş. Bunun tacizle ne alakası var?
hem sadece erkekler mi taciz eder demek cinsel anlamda bir taciz anlamına geliyor, sizin burada kullandığınız “ yok hemcinslerim de taciz edermiş” cümlesindeki taciz farklı bir anlam, kadına durup dururken tacizci yaftası yapıştırmanız bence hoş olmamış...
Dediğim gibi anlayamadım, sipariş hazırlayan kadınla aynı kişi olduğunu nereden anladınız? Çünkü emin olmadan böyle bir ithamda bulunmak iftiraya girer Allah korusun...
Evet kendi numarasından dvmlı tlfonlada yapıyor bn kafına nasıl bulaştığımızı anlatmaya çalıştım
Nokta, virgül yok mu ya? İşkence gibi mesajlarınız gerçekten, hiçbir şey anlaşılmıyor.Bn konumda da dile getirdiğim gibi sadece çok yorulduğumu ve ailecek bu konudaan rahtsız olduğumuzu anlatmak istedim ama konu eşim aldatması oldu iftira oldu bn sadece kimseyle işim olmadı halde bu şekle geldiğimi hem cinsim birinin bunları yaptığını söyledim ama peşin hükümlü olduğumuz için konuda çok ayrıntı vermeyip kaba taslak geçmeye çalıştığım halde yanlış anlaşıldım iftirada atmadım ztn onum olduğu belli çıktıda bu kndide kbul ediyor ztn bunu neden yaptığını anlamadığım için sadece bunu sebebi ne olabilir diye sormak istedim ama konu çok başka yerlere gitti sağlık olsun fikirler için teşekkür ediyorum