• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam o zaman çıkar ortaya yazışmalar herşey çıkıyor buraya peki neden konu açtınız mahkemeye intikal etmiş konu sonuçta
Bn konumda da dile getirdiğim gibi sadece çok yorulduğumu ve ailecek bu konudaan rahtsız olduğumuzu anlatmak istedim ama konu eşim aldatması oldu iftira oldu bn sadece kimseyle işim olmadı halde bu şekle geldiğimi hem cinsim birinin bunları yaptığını söyledim ama peşin hükümlü olduğumuz için konuda çok ayrıntı vermeyip kaba taslak geçmeye çalıştığım halde yanlış anlaşıldım iftirada atmadım ztn onum olduğu belli çıktıda bu kndide kbul ediyor ztn bunu neden yaptığını anlamadığım için sadece bunu sebebi ne olabilir diye sormak istedim ama konu çok başka yerlere gitti sağlık olsun fikirler için teşekkür ediyorum

Bak işte ne kadar kıymetli ki birrr sürü numara alıp alıp yazıyorlar size yani bir insanın kaç numarası olabilir ki ? Max 2 engellersin biter gider bence sen k kıymetli kocanı takip et
Dikkat cekmemek için açmadığı ne malûm
Bütün yazışmalar var neden risk e atsın arama kayıtlarıda var sürelerde

Bütün yazışmalar var neden risk e atsın arama kayıtlarıda var sürelerde
Ya bu sonsuz güvene hastayım . Başka hesabı olabilir , başka numarası olabilir . Adamın meşrebinde aldatmak varsa gözünün içine baka baka aldatır ruhun duymaz

Bnm Türkçe dersim sizi ilgilendirmez çnkü bn yabancı uyrukluyum Türkçem bu kdr yazarken klavye desteğiyle yazıyorum konuşurken bir problemim yok şükür ilginiz için teşekkür ederim
Yabancı olmanı anlarım yanlış cümle kurmanı anlarım da ben yeni öğrenilen bir dilde bnm çnkü gibi kısaltmalar yapanı ilk defa görüyorum sizin probleminizin farkında olmadığınız zaten belli ama anlaşılmıyor diyoruz problem burada şöyle yazayım belki anlarsınız szn ybncı oldğnza inanmyrm ben şahsn sonrdn öğrndiğim br dlde böle ksltmlr ypamm anlaşlmyo byle

Ya bu sonsuz güvene hastayım . Başka hesabı olabilir , başka numarası olabilir . Adamın meşrebinde aldatmak varsa gözünün içine baka baka aldatır ruhun duymaz
Siz aldatıldınız mı acaba bu güvensizlik neden yani ne eşimi tanıyorsunuz ne bni devamlı konuyu aldatılmaya getiriyorsunuz da

Konuyu baştan okumanızı tavsiye ederim sadece bnm eşim değil konu
E ben zaten sadece senin eşin demedim zaten ciddi ciddi okuduğunuzu anlamıyor musunuz ? Çünkü kadının yazdığını da anlamamışsınız ben yardımcı olacağım şimdi
Kadn dyr ki eşn sni bnle dğl düşmnm oln kdnla alttı bnde sna adını sylcktm vzgctm kendn pesne dus bul

Siz aldatıldınız mı acaba bu güvensizlik neden yani ne eşimi tanıyorsunuz ne bni devamlı konuyu aldatılmaya getiriyorsunuz da
Ahhaha 😂 konu benimle ne alaka 🧐 siz iyi değilsiniz kötü yoruma gözünüz kapalı kulağınız sağır

Yabancı olmanı anlarım yanlış cümle kurmanı anlarım da ben yeni öğrenilen bir dilde bnm çnkü gibi kısaltmalar yapanı ilk defa görüyorum sizin probleminizin farkında olmadığınız zaten belli ama anlaşılmıyor diyoruz problem burada şöyle yazayım belki anlarsınız szn ybncı oldğnza inanmyrm ben şahsn sonrdn öğrndiğim br dlde böle ksltmlr ypamm anlaşlmyo byle
Tlfonununuz nedir bilmiyorum ama akıllı klavye kullanıyorsanız ve tanımladıysanız bilirsiniz

Ahhaha 😂 konu benimle ne alaka 🧐 siz iyi değilsiniz kötü yoruma gözünüz kapalı kulağınız sağır
devamlı bir güvensizlik var çnkü bn her yoruma açığım ama saygı çerçevesinde eğer konu eşim olsaydı onunla ilgili olurdu konum günah almaksa eğer konunuz sizde hiç tanımadğınız birinin günahını alıyorsunuz. 🤚

Yok artık. Siparişleri hazırlayan kadınla aynı kadın olduğunu nereden çıkardınız öncelikle?

sosyal medya paragrafını pek anlayamadım karışık olmuş ama o kısma kadar anormal bir şey göremedim, kadın iyi yürekliymiş hediye vermiş,ikramda bulunmuş. Bunun tacizle ne alakası var?

hem sadece erkekler mi taciz eder demek cinsel anlamda bir taciz anlamına geliyor, sizin burada kullandığınız “ yok hemcinslerim de taciz edermiş” cümlesindeki taciz farklı bir anlam, kadına durup dururken tacizci yaftası yapıştırmanız bence hoş olmamış...

Dediğim gibi anlayamadım, sipariş hazırlayan kadınla aynı kişi olduğunu nereden anladınız? Çünkü emin olmadan böyle bir ithamda bulunmak iftiraya girer Allah korusun...

Kadının bu kadına eşin seni aldatıyor sen gerizekalısın vb mesajlar atması taciz değil midir ki?

Bu arada doğru söylüyor olabilir ben olsam ben de önce eşimden emin olmaya çalışırdım.

Ayrıca aynı kişi oldukları şüpheli bence de.

Ama sosyal medyadan taciz edildiği bence gerçek.

Evet kendi numarasından dvmlı tlfonlada yapıyor bn kafına nasıl bulaştığımızı anlatmaya çalıştım

Çok karışık anlatmışsın. Nasıl bulaştığınızı anladım. Ama ikisinin aynı kişi olduğuna nasıl emin olduğunu ben de anlamamıştım.

Bu fake hesabın sadece ortak olarak yasin satan kadını takip etmesi bir kanıt olamaz.

Bir de yasin satan kadını siz mi buldunuz?

Bn konumda da dile getirdiğim gibi sadece çok yorulduğumu ve ailecek bu konudaan rahtsız olduğumuzu anlatmak istedim ama konu eşim aldatması oldu iftira oldu bn sadece kimseyle işim olmadı halde bu şekle geldiğimi hem cinsim birinin bunları yaptığını söyledim ama peşin hükümlü olduğumuz için konuda çok ayrıntı vermeyip kaba taslak geçmeye çalıştığım halde yanlış anlaşıldım iftirada atmadım ztn onum olduğu belli çıktıda bu kndide kbul ediyor ztn bunu neden yaptığını anlamadığım için sadece bunu sebebi ne olabilir diye sormak istedim ama konu çok başka yerlere gitti sağlık olsun fikirler için teşekkür ediyorum
Nokta, virgül yok mu ya? İşkence gibi mesajlarınız gerçekten, hiçbir şey anlaşılmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X