Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi tehdit eden hesabın siparişi hazırlayan kadına ait olduğunu nerden anladınız ben onu soruyorum

Eşinizin telefonunu falan bi kurcalasaydınız . Bu olay birden bire nasıl böyle ortaya çıktı aldatılıyorsun falan diye siz önce bir takım yerlere bakın telefon galeri bilmem ne emin olun sonra yapacağınızı yapın

Ben olayı anlayamadim nasıl yani sizemi asiliyor esinizemi
Belki arkadaşinı esiniz ayarladı.. Bak herkese böyle davranıyor gibi göstermek için.
Arkadaşının karısınıda mı o ayarladı yani şu konuyu açtım ve tek duyduğum şey eşin yapmış olabilir mi? Eşim artık şahsın babasını arayacak kızınız bunları bunları yapıyor diye elimizde binlerce tehtit msjı var hem sosyal medyadan hemde wtsp sms mms daha ne kdr açıklayıcı olabilirim bilmiyorum

Soyadından sesli harfleri çıkarmış ve sadece kndi hesaplarını tkp ediyor
Sonra eşime arayıp msj atıp işte bnden uzak durun eşin bnden uzak dursun
Arıyor ve mesaj atıyor? Aradı yani sesini duydunuz öyle mi?? Size hediye gönderen kadın niye benden uzak durun diyor?

ben gerçekten ya sizin anlatımınızdan dolayı bir şey anlamadım ya da gerçekten beynime girmiyor, benim mantığıma ters geliyor
Nasıl bulastiginizi gayet net anladım.
Odak noktanız yanlış yerde. Saçmalığı sadece ben görüyor olamam değil mi ? Eşinizin arkadaşına kadar size uzak durun diyor ne alaka yahu.
Arkadaş nerden çıktı yahu?? Eşin arkadaşına da mı mesaj atıyormuş güya kadın?

eğer öyleyse kesinlikle çok saçma bu olay. Oturmayan yerler var

eşinin arkadaşına da atmış, arkadaşı da aman aman uzak durun ondan bize de yaptı demiş

eşinizi tanımıyoruz, bir kinimiz yok kendisine. sizin dediklerinizde objektif olamayacağından yorum yapıyoruz.
madem öyleyse şikayet edin niye bekliyorsunuz ki.

derdı
derdı ne sızınle anlayamadım
Şöyle söyleyim eşimle sadece şu msjı atan bir kadın senin huzuru bozarım Eşimin sipariş dışında bir görüşmesi yok x kişiyle telefonu ztn elimde onun dışında yazdığı msjlarıda bnm görmediğimide o gösteriyor işte böyle böyle yazdı bna diye yani saklamaz gizli saklımız yok

kadın rahatsızda olabılır..basa cıkmak zor değil bence..engellersınız heryerden olur bıter muhattab olmayın..

E kadın her müşterisine böyle mi yapıyor o zaman?? Ne saçma !

eşinin arkadaşına da ekstra hediyeler yollamış mı size yaptığı gibi peki konu sahibi?
Valla ona kinin sebebi başka ondan pleksi kesim makinası satın alıyor 35 bin gibi bir fiyta 20 bin ni vermiş geri kalan 15 vermiyor ve makinayıda eşimin arkadaşından almıyor gel makınanı al diyor almıyor gefiyem olsun diyor düşünün bu derece psikolojik sorunları olan birisi

Herkes gibi bende anlamadim.Hic tanimadiginiz bir kadina siparis verdiniz geldi .Is ne zaman ne vakit taciz boyutuna vardi.Kadinla basindan beri eşiniz ve siz ayni anda mi muhatap oldunuz esinizin adini telefonunu nereden biliyor. Olay orgusunde oturmayan yerler var.Birde bak hemsire uyuzluk olsun diye demiyorum ama ben cok şüpheciyimdir babamin ogluna hele bu zamanda guvenmem esim aslaa yapmazlari birak olaya don soguk kanlilikla bir daha bak derim.

Eşinizden nasıl bu kadar eminsiniz ? Yani nasıl bir eş var sizde ki böyle sapık dadanmış bana daha çok siz körsünüz gibi geldi. Bu arada evet tacizin cinsiyeti olmaz illaki vardır ama bu durum çok çok saçma ve ötesi eşine asılacak kadın senin gözüne sokmadan yapar önce ekler msj atar bir şey yapar ne bileyim bu işte bir iş var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…