Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cunku sacma ve oturmayan yerler var. Arasın babasını madem. Yureklendirin onu. Yarın hazırlanıyorum adliyeye gidelim diyin.

kadın rahatsızda olabılır..basa cıkmak zor değil bence..engellersınız heryerden olur bıter muhattab olmayın..
Şükür biri bni anladı kadının gerçekten psikolojik sorunları var hem fiziksel hem psikolojik rahatsız eşimin kadınla bir geçmişi olmayacağına da kadını görüp tanıdığım için o kdr eminim ki anlatamam kadın bizden de büyük eşimden de devamlı farklı hesaptan taciz ediyor biz engellemekten yorulduk

Ee anlamissiniz işte ruh hastası olduğunu takma . engelleyin olsun bitsin

Duymak istediklerinizi söyledi belkide gerçekçi olun lütfen konu açtınız yarım yamalak bilgiyle bizden yorum bekliyorsunuz . Ne yapalım daha günahı varmı bilmediğimiz kadını yerden yere mi vuralım. Mesajları atın bakalım taciz varmı yok mu?

Kardeşim nerden bilelim kadının hasta olduğunu? Siz nerden eminsiniz hastalığına?

Duymak istedikleriniz belli ki kadın ile ilgili ileri geri sözler ise burda kimse onu yapmaz.

Aslında yarım yamalak bir konu yok işin tuhaf kısmıda da burda başlıyor verdiğimiz siparişleri bile kendimiz almaya gitmiyoruz kargoya verip gönderir halbuki aynı şehirdeyiz biz bu kdr uzakken bizi neden bu kadar rahtsız ettiğini anlamıyoruz

Hep zaten bir arkadaşı yandaşı olur .Vallahı hıc bır kadın hıc bır sey hormedıgı bır adama bole seyler yazmaz

E kadın her müşterisine böyle mi yapıyor o zaman?? Ne saçma !

eşinin arkadaşına da ekstra hediyeler yollamış mı size yaptığı gibi peki konu sahibi?
Hep bi eşlerın yandaşı olur zaten .Eşiniz ve arladası sızı kandırıolar konu sahıbı

İşte bunlar yeterli değil anlatabiliyormuyum tam olarak tacizlik ne yaptı? Fake hesabin o kadın oldugunu nasıl çözdünüz mesela?

durup dururken kadın neden eşinize senin huzurunu bozucam desin ki? yanlış anladıysam düzeltin.
konuda anlaşılmayacak bir şey yok belki ama anlatım tarzınızda var bir problem.
içinizde şüphe yoksa kadını ya şikayet edin ya da her açtığı hesabı engelleyip umursamadan yolunuza bakın..

Kadını durduk yere sapık yapmayın bence .İşin aslını ogren.Neden sala
Anlamiyosanız kadına hasta sorunları var diyip gecistirmeyin bi araştırın bakalım bi şeyler çıkıcak mi ? Sanmıyorum kadın önüne gelene böyle şeyler yapsın. Niye siz acaba
mesela o kadın neden bana yazmıyor sen salaksın dıye ?Bı dusun bunu bence .

Lütfen kelimeleri ve cümleleri biraz daha özenli yazın hiçbir şey anlaşılmıyor cümleleriniz birbirine karışmış. Bence kadın meczubun biri eşinizin aldattığını sanmıyorum öyle olsa delil sunar saçma sapan eşin seni aldatıyor ama kimle sen bul gibi muhabbetlere girmez. Her yerden engelleyin yazarsa şikayet edin polise.

Kardeşim nerden bilelim kadının hasta olduğunu? Siz nerden eminsiniz hastalığına?

Duymak istedikleriniz belli ki kadın ile ilgili ileri geri sözler ise burda kimse onu yapmaz.
Kadının insta hesabına ve paylaşımlarına bakın bariz hasta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…